livelon Lıvelon Tropikal Lezzet Sepeti Muz - Kivi - Çilek - Ananas - Kavun Kurusu - Kurutulmuş Meyve

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

livelon Lıvelon Tropikal Lezzet Sepeti Muz - Kivi - Çilek - Ananas - Kavun Kurusu - Kurutulmuş Meyve

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Livelon – Doğanın Saf Lezzeti Kurutulmuş Meyveler! Livelon olarak, sağlıklı ve doğal atıştırmalıklar sunan bir marka olarak gurur duyuyoruz. İçeriğinde sadece meyveler bulunan, vegan ve doğal ürünlerimizle tüm doğal besin değerlerini koruyarak sağlıklı bir atıştırmalık deneyimi sunuyoruz. Doğanın bize sunduğu en lezzetli meyveleri özenle seçiyor ve kurutma işlemiyle tazeliğini muhafaza ederek sizlere sunuyoruz. Ürünlerimizde hiçbir katkı malzemesi, koruyucu veya tatlandırıcı bulunmaz. Tamamen doğal olan ürünlerimiz, lezzetlerini doğal olarak elde eder ve vitamin, mineral ve lif açısından zengin bir besin kaynağıdır. Livelon kurutulmuş meyveleri, her yaş grubundan insanın sağlıklı bir atıştırmalık tercihi olmak üzere tasarlanmıştır. Çocuklarınızın okulda veya dışarıda tüketebileceği, enerji dolu bir atıştırmalık alternatifi sunarken, yetişkinler için de yoğun tempoda geçen günlerdeki ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. Ürünlerimizde kullandığımız meyveler, özenle seçilmiş taze ve olgun meyvelerdir. Kurutma işlemi sayesinde meyvelerin suyu alınırken, lezzetleri ve besin değerleri korunur. İncecik dilimlenen meyvelerimiz, doyurucu ve doyurucu bir atıştırmalık sunar. Ayrıca, doğal olarak tatlı olan meyvelerimiz, tatlı isteğini gidermek için harika bir alternatiftir. Livelon kurutulmuş meyveleri, güvenilir ve hijyenik üretim koşullarında üretilir. Ürünlerimiz, kalite kontrol süreçlerinden geçer ve en yüksek standartlara uygun olarak paketlenir. Size güvenle ve tazelikle ulaşan ürünlerimiz, doğal ve sağlıklı bir atıştırmalık seçeneği sunar. Doğadan ilham alarak ürettiğimiz Livelon kurutulmuş meyveler, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Sağlığınızı ön planda tutan, doğal ve besleyici bir atıştırmalık deneyimi için sizleri Livelon ailesine davet ediyoruz!”
Geri Bildirim Ver