logitech G G915 Lıghtspeed Rgb Tam Boyutlu Ingilizce Q Kablosuz Oyuncu Klavyesi - Siyah

7.629 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.649 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.639 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.779 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.140,22 TL8.499 TL

Ürün Bilgileri

logitech G G915 Lıghtspeed Rgb Tam Boyutlu Ingilizce Q Kablosuz Oyuncu Klavyesi - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyam Teknolojileri Satıcı Ünvanı: NİLGÜN AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0330259048
    Bu ürün Dünyam Teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir tasarım ve mühendislik harikası olan G915, LIGHTSPEED profesyonel sınıf kablosuz, gelişmiş LIGHTSYNC RGB teknolojisi ve yüksek performanslı, düşük profilli mekanik tuşlar içerir. Sayısal tuş takımıyla tam boyutlu bir klavyedir. Profesyonel sınıf LIGHTSPEED kablosuz özelliği ile 1 ms'lik çok yüksek hızlı bir performans sağlar. G915 ayrıca USB üzerinden takıldığında da tümüyle işlevseldir, böylece aynı anda şarj edip oynayabilirsiniz. Yaklaşık 16,8 milyon renkle tamamen özelleştirilebilir tuş başına aydınlatma olanağı veren akıllı LIGHTSYNC RGB teknolojisini barındırır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Yabancı Dil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

Logitech G G915 LIGHTSPEED Kablosuz RGB Mekanik Oyun Klavyesi – Siyah

Logitech, kendini oyun klavyesi konusunda geliştirmiş bir markadır. Tasarım merkezli bu marka ilk günlerden gelen uzmanlığı ile kendini yukarılara taşır. Oyun performansınızı geliştirmenizi sağlar. Logitech G G915 LIGHTSPEED kablosuz RGB mekanik oyun klavyesi – siyah 210225765 oyunculara özel olarak tasarlanmış bir üründür. Keyifli oyun saatlerini fazlasıyla eğlenceli hale getirir ve konforlu kullanımıyla öne çıkar. Logitech G915 Wireless klavye üstün bir performansa ve özelliklere sahiptir. Böylece başka bir klavye almanıza gerek kalmaz ve gereksiz tüketimden kaçınmış olursunuz. Logitech G G915 LIGHTSPEED kablosuz RGB mekanik oyun klavyesi – siyah modeli, ekran rengine tepki veren özelliklere sahiptir. Ürünün dayanıklı ve özel tasarımı sayesinde uzun süre boyunca bu modeli kullanabilirsiniz.

  • Kablosuz tasarım
  • Her bilgisayara uyumlu
  • Taşınabilir yapı

Logitech LIGHTSPEED Mekanik Oyun Klavyesi Özellikleri

Logitech LIGHTSPEED Mekanik Oyun Klavyesi Özellikleri

Kablosuz tasarımı sayesinde hayatınızı kolaylaştıran ürün, bu özelliği sayesinde etkili bir kullanım sağlar. Kablosuz kullanımı ile özgür hareket alanı yaratır. Mekanik klavye yapısıyla kolay kullanım sunan ürünün tuş kalitesi oldukça yüksektir. Logitech G G915 LIGHTSPEED tutkunuzu derinlerde hissetmenizi sağlamakla birlikte keyifli oyun deneyimi sunar. Oynadığınız tüm oyunları keyifli hale getiren bu model, oyun içi hareketlere, sese ve ayrıca monitör rengine sizin seçimleriniz doğrultusunda tepkiler verir. Q klavyenin dili İngilizcedir. Klavyenin numerik tuşları bulunur. G915 ayrıca USB üzerinden taktığınızda hem şarj edilir hem de oyun oynamaya devam etmenizi sağlar. Logitech G915 LIGHTSPEED milyonlarca farklı tonla renklendirilir. Tuş başına aydınlatması olan klavye, akıllı LIGHTSYNC RGB teknolojisini barındırır. Kişiselleştirme imkanı sunan ve tüm bilgisayarlara başarılı bir şekilde uyum sağlayan klavyeyle her işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Oyuncular İçin Logitech G G915 LIGHTSPEED Klavye

Oyuncular İçin Logitech G G915 LIGHTSPEED Klavye

Bağlantı arayüzü Bluetooth ile yapılan Logitech G915 klavye bir tasarım üründür. Oldukça ince bir yapıya sahip olmasına rağmen dayanıklıdır, rahat kullanıma uygundur ve uzun oyun oturumlarına her zaman hazırdır. G915 Logitech tam anlamıyla yeni nesil bir oyun klavyesidir. Metal yüzeyleri ve oleofobik kaplaması sayesinde parmak izini en aza indirgeyecek şekilde tasarlanır. Özel denetimleri sayesinde sesi ayarlamanıza, video ve müzikleri duraklatıp oynatmanıza ve sesi kapatmanıza olanak sağlar. G915 LIGHTSPEED uzun süreli pil ömrü avantajı sayesinde oyun keyfinizi yarıda kesmez. Şarj azaldığında klavyedeki pil göstergesi uyarı verir. Şarj süresi 4 saatten kısa sürede tamamlanır. Yalnızca bir tuşa basarak başka bir aygıta geçiş sağlayabilirsiniz. Yüksek performanslı LIGHTSPEED kablosuz ve Bluetooth arasında USB alıcı ile hızlı ve kolay şekilde geçiş yapabilirsiniz. Logitech LIGHTSPEED klavye ile oyunlarda kontrolü sağlayabilirsiniz.

Cazip Logitech G LIGHTSPEED Kablosuz Oyun Klavyesi Fiyatı

Cazip Logitech G LIGHTSPEED Kablosuz Oyun Klavyesi Fiyatı

Logitech G G915 LIGHTSPEED kablosuz RGB mekanik oyun klavyesi – siyah fiyat bakımından da müşteriyi memnun eder. Tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenen fiyatıyla üstün bir oyun deneyimi sunan bu modelin ince ve dayanıklı tasarımı dikkat çekicidir. Logitech G G915 sayesinde tüm strateji ve savaş oyunlarında heyecanınızı ikiye katlayabilirsiniz. Şık ve sofistike Logitech G915 fiyat olarak da avantajlıdır. Yerleşik profiller, oyun modu gibi özellikleriyle kontrol sahibi olmanız gereken her özelliği içeren ürün, yüksek performanslı bir deneyim sunar. Oyun donanımında yeni heyecanlara ulaşmak isterseniz bu modeli alabilirsiniz. Logitech G G915 LIGHTSPEED kablosuz RGB mekanik oyun klavyesi – siyah yorum bölümünü okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Programlanabilir G tuşları bulunan ve kolay denetim imkanı sunan ürün, üstün teknoloji içerir. Logitech G915 LIGHTSPEED fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.