logitech G PRO Kablolu Mekanik RGB İngilizce Oyuncu Klavyesi - Siyah

4.392 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.395 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.411 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL

Ürün Bilgileri

logitech G PRO Kablolu Mekanik RGB İngilizce Oyuncu Klavyesi - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NAVAS Satıcı Ünvanı: NAVAS TEKNOLOJİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630104434600001 Vergi Kimlik Numarası: 6301044346
    Bu ürün NAVAS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech G PRO TKL Blue Switch İngilizce Q RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Numpad kısmı olmayan kompakt TKL yapı GX Blue Clicky Mekanik Switchler 50g basım kuvveti, 2 mm algılama ve 3.7mm basım mesafesi 1.8m çıkarılabilir micro USB kablo Kaymayan kauçuk ayarlanabilir klavye ayakları 12 adet programlanabilir makro tuşu LightSync RGB aydınlatma Logitech G Hub yazılım desteği 1ms tepki süresi Boyutlar: 361 x 153 x 34 mm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Yok
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Yabancı Dil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Logitech G Pro Kablolu Mekanik RGB İngilizce Oyuncu Klavyesi - Siyah Pro Mekanik Klavye

Klavye bilgisayarın vazgeçilmez parçalarından biridir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan oyuncu klavyesi Logitech büyük beğeni toplar. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Logitech kablolu klavye sizi her anlamda memnun eder. Cihazın sunduğu hız ve hassasiyet özelliği kullanım kolaylığı sağlar. Pro-grade tık sesli anahtarlarıyla sağlam ve güvenli tuş basımına olanak tanır. Aydınlatma seçeneği ile gece kullanımında rahatlık sunar. Kullanım rahatlığı açısından farklı seviyelere ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Logitech G Pro kablolu mekanik RGB İngilizce oyuncu klavyesi - siyah Pro mekanik klavye yapısıyla kişiye kolaylık sağlar. Mekanik hassasiyete sahip klavye oyunculara oyun esnasında konfor sunar. Kullanılan materyal bakımından zengin olan ürün, kaliteli kauçuk içerir ve uzun süreli kullanım için uygundur. Siz de hızlı ve ergonomik yapısıyla bu ürünü kullanmayı tercih edebilirsiniz.

  • Dayanıklı tasarım
  • Ergonomik yapı
  • Yüksek hız ve hassasiyet

Logitech G Pro Kablolu Siyah Pro Mekanik Klavye Özellikleri

Logitech G Pro Kablolu Siyah Pro Mekanik Klavye Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Kaliteli özelliklere sahip olan mekanik klavye Logitech tasarımı ile büyük beğeni toplar. Kauçuk materyali ile kolunuzu koyduğunuzda rahatsız etmez. Kolay taşınabilir yapıya ve ergonomik tasarıma sahiptir. Ürün bu avantajı sayesinde, uzun saatler kullansanız dahi herhangi bir rahatsızlık oluşturmaz. Kauçuk alt lastikleri sayesinde farklı seviyelere ayarlanabilir özelliği mevcuttur. Hız ve parmak hassasiyet teknolojisi kişiye hızlı erişim sağlar. Mekanik RGB klavye modelinde dilerseniz zevkinize göre ışık renklerini ayarlayabilirsiniz. Karanlık ortamlarda bu sayede klavyenizi aydınlatabilirsiniz. Düşük tepkime süresine sahip olan cihaz, farklı tuş kombinasyonları gerektiren oyunlarda kişiye kolaylık sağlar. Mekanik yapısıyla bütün tuşlara aynı anda basılabilir. Şık görünümüyle ortama hoş bir hava katar. Siz de bu ürünün kalitesinden yararlanabilirsiniz.

Logitech G Pro Kablolu Mekanik RGB Oyuncu Klavye Avantajları

Logitech G Pro Kablolu Mekanik RGB Oyuncu Klavye Avantajları

Bilgisayar oyunu oynayan herkes sorunsuz ve hızlı bir klavye ister. Logitech G Pro kablolu mekanik RGB İngilizce oyuncu klavyesi - siyah Pro mekanik klavye kullananlar tarafından büyük övgü alır. Cihazın çoklu ışık sistemi ile karanlık ortamlarda tuşları kolay görülebilirlik sağlarken ayrıca farklı bir ambiyans da yaratır. Üretimde tercih edilen kaliteli materyaller sayesinde dayanıklı bir yapıya sahip olan ürün, yıllar boyunca ilk günkü performansını gösterir. Ek olarak ergonomik tasarımıyla kullanım esnasında rahatsızlık hissine yol açmaz. Boyutu açısından ideal olan ürün, diğer bilgisayar parçalarına da yer açar. Bu yönüyle kişiye hızlı ve esnek bir kullanım alanı sağlar. Siz de bu kullanım rahatlığına sahip olmak isterseniz Logitech G Pro kablolu mekanik RGB İngilizce oyuncu klavyesi - siyah Pro mekanik klavye satın alabilirsiniz.

Logitech G Pro Kablolu Mekanik RGB İngilizce Klavye Fiyatı

Logitech G Pro Kablolu Mekanik RGB İngilizce Klavye Fiyatı

Logitech G Pro kablolu mekanik RGB İngilizce oyuncu klavyesi - siyah Pro mekanik klavye fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Cihaz, kaliteli materyaliyle kolay bozulmayan bir yapıya sahiptir. Kablolu yapısıyla dilediğiniz zaman çıkararak farklı bir yere taşıyabilir, başka bilgisayar veya tabletlerde kullanabilirsiniz. Klavyenin ışık sistemi gece aydınlık bir ortam elde etmenize olanak tanır. Pro-grade anahtar takımıyla sağlam ve güvenli tuş basımı sağlar. Bu özellikleri ile öne çıkan Logitech G Pro kablolu mekanik RGB İngilizce oyuncu klavyesi - siyah Pro mekanik klavye yorum bölümüne memnuniyet hakimdir. Üründen istediğiniz verimi alabilmeniz için üstün bir kalite ve özenle dizayn edilir. RGB teknolojisiyle eşsiz bir görsel deneyim yaşatır. Online alışverişte keyifli bir deneyim sunan Trendyol sayesinde bu fonksiyonel cihaza sahip olabilirsiniz.