logitech G513 CARBON RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi

5.995 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
20.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.000 TL

Ürün Bilgileri

logitech G513 CARBON RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAR Home&Tech Satıcı Ünvanı: AYŞE PARLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220632435
    Bu ürün PAR Home&Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • G513 RGB Gaming Mekanik GX Blue Switch Türkçe Q Klavye 920-008935

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Switch Türü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Logitech G513 Clicky Mekanik Gaming Klavye Siyah 920-008935 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mekanik klavyeler her oyuncunun vazgeçilmez aksesuarlarından biri olarak bilinir. Aydınlatma sistemiyle birleştirilen mekanik klavyeler ise daha şık bir görünüm sağlar. Logitech G G513 Clicky mekanik bir tasarıma ve aydınlatmalı yapıya sahip olarak üretildiği için oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu sebeple oyuncular tarafından keyifli bir şekilde kullanılır. Gelişmiş bir teknolojiyle üretilerek yüksek performans elde edebilmeye yardım eder. Her tuşta bulunan aydınlatma profillerini kendinize göre ayarlayarak dilediğiniz efekt ile özelleştirebilirsiniz. G513 Clicky ustalıkla üretildiği için dayanıklı ve kaliteli malzemelere sahiptir. Hafızalı köpük avuç içi desteğine sahip olduğundan daha konforlu ve kolay bir kullanım imkanı sunar. Siz de aydınlatmalı mekanik bir oyuncu klavyesine sahip olmak istiyorsanız 920-008935 kodu ile ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • Avuç içi desteği
  • Ergonomik tasarım
  • Yüksek performans

Avuç Desteğine Sahip Logitech Clicky Mekanik Oyuncu Klavyesi

Avuç Desteğine Sahip Logitech Clicky Mekanik Oyuncu Klavyesi

Gaming klavyelerin oyun sırasında oyunculara kolay bir deneyim yaşatabilmeleri için avuç içine kolaylıkla oturabilmesi gerekir. Logitech G G513 Clicky mekanik gaming klavye avuç içi desteğine sahip olarak verimli bir performans sağlar. Yüksek hızlı basım gücüyle ve tasarımıyla oyuncuların dikkatini çeker. Birbirinden farklı efektlere sahip aydınlatma teknolojisi sayesinde göz alıcı bir görünüm sunarak oyun sırasında daha eğlenceli vakit geçirebilmenize yardım eder. Logitech G G513 Clicky kablolu arkadan aydınlatmalı mekanik oyuncu klavyesi kullananlar değiştirilebilen aydınlatma profillerini kendilerine göre ayarlayabilirler. Bu da onlara daha fazla haz vererek oyun sırasında yüksek performans sağlar. Mekanik anahtar seçeneklerine sahip olan G513 Logitech sayesinde daha hızlı ve konforlu tuş basımı elde edebilirsiniz. Tasarımıyla göz dolduran ve oyuncuların dikkatini çeken Logitech G513 Clicky ile avuç içi desteğine de sahip olabilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Logitech G512 Mekanik Oyuncu Klavyesi

Ergonomik Tasarımlı Logitech G512 Mekanik Oyuncu Klavyesi

Klavyelerin oyuncular tarafından rahat bir şekilde kullanılabilmesi için mekanik ve ergonomik bir tasarıma sahip olması gerekir. Logitech G G513 Clicky mekanik tasarıma sahip olarak ergonomik yapı içerir. Bu sayede kolay kullanım desteği sağlayarak yüksek verimli bir deneyim sunar. Logitech G G513 alüminyum alaşımı sayesinde elinizi acıtmaz ve kolay bir tuş basımı sağlar. Metal dış yüzeye sahip olarak göz alıcı bir görünüm sunar. Logitech G G513 Clicky mekanik oyuncu klavyesinin avuç içi destek kısmında bulunan hafızalı köpük konforlu bir kullanım sunar. Her bir tuşa göre farklı aydınlatma sistemine sahip olarak çok fonksiyonlu bir yapı sunar. Logitech G513 ayarlanabilir ışık özelliği sayesinde kendi zevkinize göre renk ayarlamaları yapabilirsiniz. Ayrıca kolay bir şekilde kullanarak oyunlarınızda yüksek bir performans elde edebilirsiniz.

Yüksek Performanslı Logitech Clicky Mekanik Klavye Fiyatı

Yüksek Performanslı Logitech Clicky Mekanik Klavye Fiyatı

Oyuncular açısından kullandıkları mekanik klavyelerin yüksek bir performans sağlaması oldukça önemlidir. Bununla birlikte tasarımı, dış yapısı, rengi ve özellikleri de satın alınma oranı açısından önemli bir faktördür. Logitech G G513 Clicky mekanik gaming klavye siyah renkte metal bir dış yüzeye sahiptir. Kolay kullanımı ve hızlı tuş basım sistemi ile yüksek performans sağlayarak oyunlarda galibiyet elde edebilmeye yardım eder. Logitech G G513 Clicky kablolu arkadan aydınlatmalı mekanik oyuncu klavyesi sayesinde oyunlarınızda galibiyet elde ederek daha güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca Logitech G G513 Clicky kablolu arkadan aydınlatmalı mekanik oyuncu klavyesi fiyatlarına Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşarak satın alabilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylara sahip olmak istiyorsanız Logitech G G513 Clicky kablolu arkadan aydınlatmalı mekanik oyuncu klavyesi yorumlarını okuyabilir, satın alma işlemini güvenle tamamlayabilirsiniz.