Mehmet Efendi Çekilmiş Türk Kahvesi (TNK) 250 gr

134,10 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
Kurumsal Fatura
139,99 TL
2 Adet ve Üzeri 27 TL İndirim
Kurumsal Fatura
155 TL149,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Çekilmiş Türk Kahvesi (TNK) 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: keyifliposet Satıcı Ünvanı: KEYİFLİ POŞET GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548163931700001 Vergi Kimlik Numarası: 5481639317
    Bu ürün keyifliposet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 Gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi Türk Kahve 250 gr ile Kahve İhtiyacını Gider

Her gün tüketilmesi önerilen Türk kahvesinin sağlığa pek çok yararı vardır. Ülkemizde gelenekselleşmiş ikramlardan biri olan Türk kahvesinin usta markalarından biri Kurukahveci Mehmet Efendi olarak karşımıza çıkmaktadır. Markanın pek çok farklı gramajda ürünü bulunmaktadır. Farklı ambalaj çeşitleri içerisindeki Türk kahvesinin tadı ve kokusu hepsinde aynı olduğu için size en uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr ürünü teneke kutu içerisinde kahve severlerin kullanımına sunulmaktadır. Bu ambalajın kullanımı oldukça pratik ve avantajlıdır. Ürünün son kullanma tarihine kadar kokusu ve aroması bu ambalaj içerisinde değişmeden ve eskimeden saklı kalacaktır. Gün içerisinde dilediğiniz zaman taptaze kahvenizi pişirebilir ve Türk kahvesinin efsane lezzet keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr Teneke Kutu ürününü uygun fiyatlarla hemen temin edebilirsiniz.

  • Pratik ambalaj
  • Özel lezzet
  • Uygun fiyatlar

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Faydaları

Uzmanlar Türk kahvesi tüketmenin sağlığa pek çok yararı olduğunu ileri sürmektedirler. Günlük olarak Türk kahvesi tüketimi kolesterolü düşürmektedir. Meme kanseri riskini azaltan Türk kahvesi aynı zamanda ağrılarınızı %40 olarak azaltabilmektedir. Astım riskini azaltmak için günde üç fincan kadar kahve içebilirsiniz. Kolay nefes almayı sağlayan ve siroz hastalığına yakalanma riskini %50 azaltan Türk kahvesini sık tüketenler için Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr ürünü önerilebilir. Parkinson ve diyabet gibi rahatsızlıkların önlenmesine de yardımcı olan Türk kahvesi aynı zamanda ülkemizde sosyalleşirken sıkça tükettiğimiz bir içecektir. Girdiğiniz ortamlarda sürekli olarak ikram edilen Türk kahvesini kontrollü bir şekilde her gün tüketebilirsiniz. Sık Türk kahvesi tüketimi yapılan haneler için Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr hem gramajı hem de markanın kalitesi nedeniyle tercih edilmektedir.

Uzun Süre Saklanan Mehmet Efendi Türk Kahvesi

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr ürünü teneke kutu içerisinde satılmaktadır. Plastik kapaklı bu teneke kutu içerisinde kahveniz kuru ve serin bir şekilde kolaylıkla muhafaza edilebilmektedir. Kahveniz bittiği zaman bu teneke kutuyu çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz 100 gramlık ambalajlı ürünlerden alarak teneke kutunuzu doldurabilir veya farklı gıdaları saklamak için de kullanabilirsiniz. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr teneke kutu ürünü son kullanma tarihine kadar kahvenizin kokusunu ve tazeliğini koruyacaktır. Eğer sizde Türk kahvesini sık tüketiyorsanız Mehmet Efendi Türk Kahve 250 gr satın al butonuna tıklayarak hızlıca kahvenizin siparişini verebilirsiniz. Lezzeti ve kalitesi dolayısıyla evlerde, ofislerde, kafe ve restoran gibi farklı işletmelerde tercih edilen Mehmet Efendi Türk Kahve 250 gr yorumları pozitiftir. Tüketiciler ürünün tazeliği ve lezzetine tam not vermektedirler.

Avantajlı Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr

Günlük olarak Türk kahvesinin tüketildiği yerler için Mehmet Efendi Türk kahvesi 250 gr ürünü oldukça uygun bir tercih olacaktır. Kahvenizin her daim taze bir şekilde korunacağı teneke kutu ambalajının pratik kullanımı sizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Mehmet Efendi Türk Kahve 250 gr 49118 ürününü mutfağınızda her daim bulundurmak isteyeceksiniz. Hızlı tüketim ürünlerinden biri olan Türk kahvesi için yüksek meblağlar ödemenize gerek yoktur. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr fiyatı oldukça uygundur. Dilerseniz ürünü indirimli olarak sipariş edebilirsiniz. Mehmet Efendi Türk kahve 250 gr kampanya ürününden tek seferde 10 adede kadar sipariş edebilir ve kahve lezzetini doruklarda yaşayabilirsiniz. Mehmet Efendi Türk kahvesi 250 gr teneke kutu hem fiyatı hem de pratik ambalajı nedeniyle sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek kampanyalı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.