Melodi Çikolata Sargılı Sütlü Madlen Altın 500g - Ikramlık Çikolata

530 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Melodi Çikolata Sargılı Sütlü Madlen Altın 500g - Ikramlık Çikolata

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SAN. A.Ş. Satıcı Ünvanı: MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614059559400020 Vergi Kimlik Numarası: 6140595594
    Bu ürün MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SAN. A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MELODİ ÇİKOLATA FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI ALTIN YALDIZLI SÜTLÜ MADLEN 500g Altın yaldızlı kağıda sarılı net 500 g Ekstra sütlü Melodi madlen Çikolata Paket içerisinde yaklaşık 70 adet ekstra sütlü madlen çikolata bulunmaktadır. Her bir madlen 7.1 gr ağırlığında ve 4x4 cm boyutundadır. Yeni bebek, Söz ve Nişan çikolatası ve özel gün organizasyonlarınızda kullanabileceğiz tek tek sarılmış sargılı madlen çikolata Sütlü Çikolata İÇİNDEKİLER:Şeker, Süttozu(İnek), Kakao Yağı, Kakao Kitlesi,Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Vanilya Aroma Vericisi,Kakao Kuru Maddesi Sütlü Çikolatada Minimum %35
Geri Bildirim Ver

Sargılı Sütlü Madlen Altın 500 g ile Misafirlerini Ağırla

Madlen çikolata yediden yetmişe herkesin sevdiği ve ülkemizde yaygın olarak tüketilen çikolata çeşitleri arasındadır. Özellikle ikramlık olarak sıklıkla kullanılan bu çikolatalar lezzeti nedeniyle de tercih sebebi olmaktadır. Ofislerde, evlerde, makamlarda misafirlere ikram edilebilecek en lezzetli çikolatalardan biri sargılı madlen çikolata olarak karşımıza çıkmaktadır. Gelen misafirlere kahvenin yanında şık ambalajlarında sunulabilen bu çikolatalar, eşsiz lezzeti ile damaklarda adeta bir şenlik yaratmaktadır. Altın yaldıza sargılı sütlü madlen çikolatalar şık kahve fincanlarınızla harika bir görsel sunum yaratmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda hediyelik olarak da düşünebileceğiniz bu çikolatalarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Söz ve nişan gibi törenlerde gümüş tepsilerinizi altın sargılı madlen çikolata ürünleri ile süsleyip, gelen misafirlere çikolata hazzını yaşatabilirsiniz. Şık ve zarif bir nişan tepsisi üzerinde parlayacak olan ambalajlı çikolatalar görsel şölen hazırlamanız için ideal seçim olacaktır.

  • Şık ve zarif
  • Kaliteli
  • Leziz

Melodi Sargılı Madlen Çikolata Şıklığı

Her an gelebilecek misafirleriniz için elinizin altında lezzetli bir ikramlık bulundurmak istiyorsanız, Melodi markasının sargılı sütlü madlen altın 500g ürününü tercih edebilirsiniz. Sargılı madlen çikolatalar Türk kültüründe ikramlık olarak sıkça kullanılmaktadır. Madlen çikolata denince Melodi markası akıllara gelmektedir. Madlen lezzeti konusunda uzmanlaşmış marka, pek çok farklı ambalaj seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Şık paketlemeleri olan Melodi sargılı madlen çikolatalar misafirliğe giderken veya özel günlerinizde sevdiklerinize hediye ararken yardımınıza koşacaktır. Lezzetinden şüphe etmeyeceğiniz kaliteli bir çikolata hediye etmeyi düşünüyorsanız sargılı sütlü madlen altın 500g - İkramlık Çikolata 208 ürününü tercih edebilirsiniz. Kalitesi yüksek kakao kullanılarak üretilmiş olan ürünlere özel vanilya ekstraktı lezzetini vermektedir. Türk kahvesi ile birlikte harika bir kombinasyon oluşturan Melodi sargılı madlen çikolata her damak tadına uyacak özel bir lezzete sahiptir.

Melodi Sargılı Madlen Çikolata Lezzeti

Mutluluk kaynağı olan çikolata, dengeli bir şekilde tüketildiği zaman insan sağlığına faydalıdır. Siz de çikolata tüketiminizde kalite ve lezzetten taviz vermeyenlerdenseniz, Melodi markasının sargılı madlen çikolata ürünleri size en uygun olan tercih olacaktır. Her gün Türk kahvenizin yanında bir adet Melodi sargılı madlen çikolata ile mutluluğunuzu taçlandırabilirsiniz. Evde veya ofisinizde her daim yanınızda size eşlik edecek kaliteli bir çikolata olsun istiyorsanız sargılı madlen ürünlerini denemelisiniz. 500 gramlık şık ambalajlar içerisinde yaklaşık 70 adet kare şeklinde altın sargılı madlen çikolata bulunan ürünler, Melodi markası tarafından özenle ve ustalıkla hazırlanmıştır. İkramlık veya hediyelik olarak ideal olan sargılı sütlü madlen altın 500g ürününü şimdi özel fiyatlarla satın alma imkanına sahipsiniz. Siz de sargılı madlen çikolata ile yaşamınıza tatlı bir mutluluk katabilir, kendinizi ve misafirlerinizi Melodi markasının eşsiz lezzetiyle ödüllendirebilirsiniz.

Sargılı Sütlü Madlen Altın 500 gr Kullanımı

Söz ve nişan gibi törenlerde misafirlere çikolata ikram etmek yaygın bir âdettir. Çikolatalar genellikle şık gümüş bir tepside sunulur. Seçilen çikolataların görsel şıklığına önem verildiği için sargılı madlen sıklıkla tercih edilir. Bu önemli günlerde ikram edilecek çikolatanın lezzetli ve kaliteli olmasına özen gösterildiği için Melodi sargılı madlen tercihi popülerleşmiştir. Ağzınızda şölen yaşatacak madlen çikolata seçiminde kaliteyi ön planda tutmanız sağlığınız için de önemlidir. Melodi markasının sargılı sütlü madlen altın 500g yorumları oldukça pozitiftir. Tüketiciler ürünün şıklığı, lezzeti ve kalitesinden memnun kaldıklarını dile getirmektedirler. Aynı zamanda doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak da düşünebileceğiniz sargılı madlen çikolatalar, onlara verdiğiniz değeri göstermenin bir yolu olacaktır. Siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü, sargılı sütlü madlen altın 500g satın al sipariş butonuna tıklayarak bu mükemmel lezzete sahip olabilirsiniz.