Nescafe Gold 100 G

Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
113,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe Gold 100 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nescafe Gold Ekonomik Paket 100 G Yumuşak içim, zengin kahve kokusu! Bu eşsiz dengeyi NESCAFÉ Gold ile keşfedin. Altın-kahverengi rengindeki granüller, fincanınızda sıcak su ile buluşurken taptaze kahve kokusu tekrar ortaya çıkar. Zengin aroması ve yumuşak içimi ile bir fincan NESCAFÉ Gold size eşsiz bir kahve keyfi sunmaya hazırdır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Paket
Geri Bildirim Ver

Nescafe Gold Kahve 100 gr

75 yıldan fazla süredir yüksek kaliteye sahip Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinin kavrulması ile elde edilen Nescafe Gold kahve beğenileri toplar. Markanın sunduğu kahvenin taze çekirdekleri, enfes kokusu ve yumuşak içimi sayesinde günün her anında canlanmanıza destek olur. Kahvenin yapımında tercih edilen zengin aromatik çekirdekler orta derecede kavrulur. Bu sayede geniş kitlelere hitap eden enfes içimli kahveyi deneyimlemek mümkün olabilir. Nescafe içerisinde herhangi bir katkı maddesi veya eklenti şeker içermeyen, kahveyi yoğun bir şekilde hissetmenizi destekleyen ürününü size sunar. Pratik hazırlanışı, ekonomik fiyatı ve enfes kahve kokusu ile sizi güne hazırlayan Gold serisi uzman harmancılar tarafından üretilir. Ürünün el değmeden hazırlanan paketi bayatlamayı önleyen özel bir yapıdadır. Bu özel paket yapısı Nescafe Gold’u ofiste, evde, piknikte uzun süre keyifle tüketmenizi mümkün kılar.

  • Enfes Aroma
  • Kaliteli kahve çekirdekleri
  • Yumuşak içim

Nescafe Gold 100 gr Kahve Özellikleri

Nescafe Gold 100 gr Kahve Özellikleri

Nescafe Gold kahve 100 gr olarak sunulan toz içeceğin içerisinde yer alan çekirdekler özel olarak yetiştirilen taze Arabica kahvesinden elde edilir. Kırmızı kahve meyveleri olgunlaştıktan sonra toplanır ve doğal güneş ışığında kurutulmaya bırakılır. İdeal kavrulma sürecinde hazırlanan çekirdeklerin aroması ortaya çıkar ve ardından öğütme işlemine geçilir. Lezzetinin suda çözünmesini destekleyecek boyutta öğütülen içeceğin çekirdeklerinin enfes aromasını dengeli bir şekilde hissetmeniz bu sayede mümkün hale gelir. Paket kahvelerin pratik bir şekilde hazırlanması, kafein ihtiyacını karşılar nitelikte olması, kokusuyla duyulara hitap etmesi önemlidir. Kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen üründen uygun gördüğünüz ölçüde kullanarak bardağınıza sıcak su eklemeniz yeterlidir. Günlük hayatta sık kahve tüketiyorsanız 100 gr’lık paketten ihtiyaç duyduğunuz adette alabilir, taze olarak tüketebilirsiniz. Böylece sevdiklerinizle birlikte uzun zaman rahatça kahve tüketimi yapabilirsiniz.

Nescafe Gold 100 gr Kahve Fiyatı

Nescafe Gold 100 gr Kahve Fiyatı

Gün içerisinde enerjinizi korumak için kahveden destek alabilirsiniz. İçeceklerin çeşitleri, markaları, hazırlanışı, zevklerinize göre değişiklik gösterebilir. Kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz ve kafeini dengeli bir şekilde hissedebileceğiniz Nescafe Gold kahve 100 gr fiyatı makul tutularak sunulur. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz Nescafe Gold serisi kahveden beklentilerinizi yükseltir. Çözünebilir bir kahve olan bu ürünü tüketmek için sıcak su yeterlidir. Kamp ortamında az malzeme ile hazırlayabileceğiniz, içinizi ısıtan bir içecek olan Nescafe her yudumda kendinizi iyi hissetmenizi mümkün kılar. Metabolizmayı hızlandıran, kilo vermenizi destekleyen ve enerjinizi artırabilen içeceğin tüketim miktarı ise kişinin niteliklerine bağlı olarak değişebilir. Ana öğünde veya ara öğünlerde tüketebileceğiniz bu nitelikli içecek sayesinde formunuzu korurken, çalışma veriminizi artırabilirsiniz. Yaz aylarında içeceğiniz içerisine buz atarak, soğuk bir şekilde tüketebilirsiniz.

Nescafe 100 gr Gold Kahve Yorumları

Nescafe 100 gr Gold Kahve Yorumları

Çeşitli içeceklerden destek alarak günün stresini azaltabilir, motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. Mevsime bağlı olarak içeceği sıcak ya da soğuk olarak hazırlamanız mümkündür. Böylece ihtiyacınıza göre serinleyip ısınabilirsiniz. Tüketmek için satın alacağınız içeceklerin kalitesine, boyutuna karar verirken çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Büyük bir kitle tarafından beğenilerek tercih edilen Nescafe Gold kahve 100 gr yorumları sizinle paylaşılır. Marka, sunduğu ürünü öncesinde deneyimleyen müşterilerin görüşlerinden faydalanmanızı ve alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirmenizi hedefler. Gün içerisinde sıklıkla tükettiğiniz ve mutluluğunuzu artırabilen kafeinin tadı kadar aroması da büyük önem taşır. Geniş bir damak zevkine hitap eden içeceğinizi dilerseniz süt çeşitleri ile birleştirebilir, buz ekleyebilir, sıcak tüketebilir ve kafein miktarını artırabilirsiniz. İçerken hem damak ve burnunuza hitap edebilen Gold kahveyi bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilir, özel paketi sayesinde bayatlamasını önleyerek tüketebilirsiniz.