Misedor Gold Amber Oda Kokusu Ve Çamaşır Parfümü 330 Ml

139,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Misedor Gold Amber Oda Kokusu Ve Çamaşır Parfümü 330 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Misedor Satıcı Ünvanı: AKERMAN KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0023030302300017 Vergi Kimlik Numarası: 0230303023
    Bu ürün Misedor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Misedor Gold Amber Oda Spreyi ile Evinizin Enerjisini Tazeleyin Yaşam alanınızın tüm duyularınıza hitap eden hoş bir kokuda olması, enerjinizin canlanması ve kendinizi daha yüksek bir modda hissetmeniz için önemli. Misedor, amberin egzotik ve baskın kokusundan yola çıkarak oluşturduğu oda spreyi ile evinizde, arabanızda veya doğrudan giysiler ve nevresimler üzerinde çok yönlü ferahlık sunar. Vanilya ve balmumunun tatlı aromaları ile açılan kokunun kalp notalarında daha zengin ve yoğun yasemin yer alır. Sandal ağacı ve kumarin ise çamaşırlarınızda veya odanızda kalan kokusu ile tüm duyularınızı uyandırabilir. Mutfak, banyo, salon veya yatak odası gibi evin tüm alanlarındaki kötü kokuları maskelemek için kullanabileceğiniz Misedor oda parfümü, ihtiyacınız olan temizlik ve ferahlık hissiyatını üç veya dört sprey hareketi ile sağlar. Parfüm konusunda uzmanlaşmış Misedor’un Gold Amber oda kokusu çeşitleri, 330 mil’lik şişesi ile uzun süreli ve ekonomik kullanım imkanı sunar. Misedor Çamaşır Parfümü ile Uzun Süreli Kalıcı Etki Misedor Gold Amber çamaşır spreyi, odanızın yanı sıra giysi, nevresim, koltuk, halı, battaniye ve diğer tüm kumaş yüzeylerde taze ve hoş bir koku bırakır. Çamaşırların ve nevresimlerin enerjisini anında değiştirerek taze ve yeni yıkanmış ürünlere dönüşmesini sağlayan koku giderici etkiye sahiptir. Ayrıca battaniye, yastık, halı ve araba koltuğu gibi yüzeylerde tekrar tekrar koklamak isteyeceğiniz uzun süreli tazelik ve canlılık hissi verir. Özenle seçilmiş birinci sınıf aromalara dayanan uzun süre kalıcı ve zengin parfüm, günlük hayatınızı neşeyle doldurmayı vadeder. İster en sevdiğiniz kıyafetlerde ister evinizdeki kumaş yüzeylerde deneyin Misedor Gold Amber oda kokusu ve çamaşır parfümü ile hayatınıza ayrıcalık katan güzel ve kalıcı kokuların tadını çıkarabilirsiniz. KOKU NOTALARI : Üst not:Balmumu, Tatlı Vanilya. Kalp Nota:Yağlı, kremsi, yasemin. Dip Nota: Sandal, balsam, kumarin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver