Mystic Az Tahıl Yetişkin Köp.mini Orta Kuzu 2,5 Kg

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL295 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mystic Az Tahıl Yetişkin Köp.mini Orta Kuzu 2,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİNCAP PETSHOP Satıcı Ünvanı: SEDA SÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2570398637
    Bu ürün SİNCAP PETSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Az Tahıl Yetişkin Köp.mini Orta Kuzu 2,5 Kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Mystic 112435 2,5 Kg Düşük Tahıllı Kuzulu Mini Orta Irk Köpek Maması

Mystic 2,5 kg düşük tahıllı mini orta ırk yetişkin kuzulu köpek maması evcil hayvanların sağlıklı bir hayat sürebilmesi için tercih edilebilir. Köpeklerin huzurlu hissetmesi ve uzun ömürlü olması için geliştirilmiştir. İçerdiği yararlı bileşenler sayesinde yetişkin köpekler besin ihtiyacını karşılar. Evcil hayvanının konforlu bir biçimde yaşamını devam ettirmesini isteyen herkes Mystic 2,5 kg düşük tahıllı mini orta ırk yetişkin kuzulu köpek mamasını tercih edebilir. Yavru bir köpek kendisi için gerekli olan besin ve mineralleri anne sütünden alır ve yetişkinlik dönemine geldiğinde mamalara alışmakta zorlanabilir. Mystic az tahıllı yetişkin kuzulu köpek maması sadık dostların oldukça iştahını açan bir kokuya ve tada sahip olduğu için bu problemin önüne geçer.

  • Ağırlık: 2.5 kg
  • Yaş: Yetişkin
  • Et oranı: %40

Mystic Düşük Tahıllı Yetişkin Kuzulu Köpek Maması İçeriği

Mystic Düşük Tahıllı Yetişkin Kuzulu Köpek Maması İçeriği

Mystic 2,5 kg düşük tahıllı mini orta ırk yetişkin kuzulu köpek mamasının içeriğinde %40 kuzu eti bulunur. Üründe kahverengi pirinç, bezelye, nohut ve patates gibi yararlı besinler de yer alır. Rafine tavuk yağı, balık yağı, bira mayası, harnup gibi gıdalar da bu mamada bulunur. Nükleotit maya proteini, kurutulmuş şeker pancarı ve çeşitli yararlı mineraller de ürüne dahil edilmiştir. Böylece evcil hayvanınızın sağlığı olumlu etkilenir. Bir köpek mamasında en az %30 et bulunması gerekir. Mystic 2,5 kg düşük tahıllı mini orta ırk yetişkin kuzulu köpek maması ise %10 daha fazla et içerdiği için öne çıkar. Oldukça faydalı bileşenler içeren bu ürün, köpeklerin fiziksel gelişimini destekler.

Mystic Yetişkin Kuzulu Köpek Maması Tüketimi Nasıl Olmalı?

Mystic Yetişkin Kuzulu Köpek Maması Tüketimi Nasıl Olmalı?

Mystic 2,5 kg düşük tahıllı mini orta ırk yetişkin kuzulu köpek mamasını servis ederken köpeğinizin ağırlığını göz önünde bulundurmanız gerekir. 1 ve 2 kilo arasındaki köpeklere günde 35 – 45 gram mama verilebilir. Daha ağır bir evcil hayvanınız varsa sahip olduğu her kilo için 15 – 20 g ekleme yapabilirsiniz. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için ürünün ambalajının üzerinde yer alan besin tablosunu inceleyebilirsiniz. Köpeğinizin mamasını soğuk hâlde servis etmemeye özen göstermeniz gerekir. Ayrıca bu esnada bir kap suyu da hem beslenmeyi hem de sindirimi kolaylaştırması açısından mamanın yanında bulundurmanızda fayda vardır. Bu unsurları dikkate aldığınız takdirde köpeğiniz sağlıklı bir biçimde beslenebilir ve gelişebilir.

Mystic Kuzulu Köpek Maması Kaliteli ve Güvenilir mi?

Mystic Kuzulu Köpek Maması Kaliteli ve Güvenilir mi?

Mystic kuzulu mamalar köpeklerin severek tükettiği ürünler arasında yer alır. Bu mamanın üretim aşamasında Sıvılaştırılmış Taze Et Enjeksiyon Sistemi (FMIS) kullanılmıştır. Bu nedenle içerisinde yüksek kaliteye sahip taze kuzu eti bulunur. Bunun yanı sıra kurutulmuş besinler de ürün içerisinde yer alır. Bunlar; sebzeler, meyveler ve kurutulmuş kuzu eti olarak sıralanabilir. Omega 3 ve 6 da içeren bu mama, köpeğinizin sağlıklı bir biçimde beslenmesine ve hastalıklardan korunmasına yardımcı olur. Ürün, tavsiye edilen biçimde tüketildiği takdirde herhangi bir problem meydana gelmez. Ancak köpeğiniz herhangi bir rahatsızlık geçiriyor ise bu ürünü satın almadan önce bir veterinere danışmanız tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Mystic 2,5 kg düşük tahıllı mini orta ırk yetişkin kuzulu köpek maması yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvan sahiplerinin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla ile satışa sunulmuş olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.