Nescafe Blend 37 / 100 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe Blend 37 / 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GEL Bİ Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2914362137800017 Vergi Kimlik Numarası: 9720031223
    Bu ürün GEL Bİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nescafe Blend 37 100 Gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Nescafe Blend 37 / 100 gr

Kahve, sevilerek tüketilen içeceklerin arasında yer alır. Günlük olarak sıklıkla tüketilen ürün, farklı aromalar ve tarifelerle hazırlanır. Nescafe Blend 37 / 100 gr lezzetli aroması ve yumuşak içimi ile müşteriler tarafından beğeni toplayan bir üründür. Hazırladığınız sıcak suyu ile dakikalar içerisinde içeceğinizi sunuma hazır hale getirebilirsiniz. Dilerseniz misaifirnizle dilerseniz evinizde televizyon izlerken veya kitap okurken kolayca hazırlayıp içebilirsiniz. Hafif sert ve aromalı olması kahveye ayrı bir tat verir. Kahveyi süt tozu, kahve kreması ve farklı kendinize özel aromalarla karıştırarak tüketebilirsiniz. Kahve çekirdeklerinin kavrularak sert, hafif sert ve yumuşak olacak şekilde ayarlanıp çeşitli aşamalardan geçirilir. Tüketime sunulmadan önce Türk gıda standartları ve özel laboratuvarlarda kalite kontrolleri sağlanır. Siz de bu lezzetli ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Özel karışım
  • Kaliteli kahve çekirdeği
  • Kolay hazırlama

Yumuşak İçimi ile Blend 37 Kahve Lezzeti

Yumuşak İçimi ile Blend 37 Kahve Lezzeti

Birbirinden farklı özel tarifleriyle buluşan Blend 37, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen içecekler arasındadır. Pratik hazırlanışı sayesinde kısa molalarda arkadaşlarınızla birlikte keyifle tüketebilirsiniz. Kahvenin asiditesi dengeli, içeriği güçlü bir aromaya sahiptir. Kahve, sıcak suyla hazırlanabilidiği gibi sıcak sütle de hazırlanabilir. İsteğinize göre az, orta şekerli veya şekersiz olarak içebilirsiniz. Farklı iklimlerde yetişmiş olan kahvelerin harmanlaması ile elde edilen Nescafe Blend 37 kahveseverlerin başlıca tercihleri arasındadır. Yemekten sonra veya atıştırmalarınızın peşine sıcak olarak tüketebilirsiniz. Ürün, şeker ilavesiz olarak üretilir. Ürün, kilo probleminden endişe edenler tarafından da güvenle tüketilebilir. kavrulmuş olarak üretilen kahve, dengeli asit oranı sayesinde yumuşak bir içim sağlar ve beğeni toplar. Ürünü homojen bir şekilde karıştırmak için hazırlama kabına önce kahveyi koyarak üzerine tercihe göre sıcak su veya süt eklenmelidir.

Pratik Kullanımı ile Blend 37 Kahve Avantajları

Pratik Kullanımı ile Blend 37 Kahve Avantajları

Bu ürün, farklı kökenden gelen farklı iklimlerin kahvelerinin bir arada harmanlaması ile oluşan bir üretimdir. Kısa sürede hazırlama imkanı ile farklı ve lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz. Ürün, kahve kremasıyla veya süt aromalarıyla buluşunca hoş bir koku oluşur ve damakta özel bir tat bırakır. İş ve arkadaş ortamında misafirlerinize rahatça sunbileceğiniz pratik bir içecektir. Ürünü, bir tatlı kaşığı ile yaklaşık 2 gr olacak şekilde bir bardak sıcak su miktarıyla karıştırmanız önerilir. Tercihe göre sert veya yumuşak sevenler bu ayarı artırabilir veya azaltabilir. Siz de Nescafe Blend 37 / 100 gr yorumları hakkında araştırma yapabilir ve yorumları okuyabilirsiniz. Ürün, gün içinde enerjisi düşenlerin sıklıkla tercih ettiği bir içecektir. Kahvenin enerji vermesi ile zinde kalabilir ve enerji alabilirsiniz. Ürünü tercih ederek lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Blend 37 Kahve Fiyatı

Bütçenize Uygun Blend 37 Kahve Fiyatı

Nescafe kahve üretim teknikleri, kahve çekirdeklerinin kalitesi ve farklı iklimlerin karışımı gibi özellikler barındırması ürünün fiyatını belirler. Ürün kahveseverlerin başlıca tercihleri arasına girmeyi başarır. Ürün, hem içeriğindeki asiditesinin dengede kalması, hem de orta hafif kavrulmasıyla rahat bir içim sunar. Özel ambalajı ve paketiyle uzun süre dayanacak şekilde üretilir. Ambalaj ve paketlerinin sağlık ve çevre dostu olmasına dikkat edilir. Kahveyi gün içerisinde belirli aralıklarla tüketmeniz metabolizma sağlığınız açısından önerilir. Kahveyi şekersiz olarak tüketeceğiniz gibi orta ya da az şekerli olarakta hazırlayabilirsiniz. Nescafe ile sıcak suyu karıştırırken orta hızda karıştırmanız önerilir. Nescafe Blend 37 100 gr fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de yumuşak içimi ile lezzetli bir deneyim sunan bu ürüne Trendyol'dan kolaylıkla ulaşabilir ve ürünü sipariş verebilirsiniz.