Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 gr

35 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturel Kurukahve Baharat Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞEYHMUS YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Vergi Kimlik Numarası: 9630726733
    Bu ürün Naturel Kurukahve Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 gr

Tadı oldukça sevilen ve beğenilen Nestle Crunch sütlü pirinç patlaklı çikolata 33 gr atıştırmalık için güzel bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Çikolata, mutluluk vermesi ile bilinir ve herkes tarafından oldukça sevilir. Bu yiyeceğinde farklı tat, doku, koku ve aromaya sahip olan çeşitleri vardır. Kalitesi yüksek bir ürün almanız ürünün verdiği keyfi artırır. Nestle markası pirinç patlaklı olan bu ürününde orijinal bir lezzet ortaya koyar. Genellikle beğenilen bir koku ve aromaya sahip olan bu ürün oldukça sevilir. Ürünün 33 gr’lık paketi kolay tüketilebilir ve taşınabilir bir yapıdadır. Bu paket 171 kcal enerji değerine sahiptir. Orijinal lezzete sahip bu sütlü çikolata müşterilerin vazgeçilmezidir. Siz de oldukça güzel bir lezzete ve tada sahip olan bu ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

  • Eşsiz lezzet
  • Pirinç patlağı
  • Kolay tüketim

Sevilen Tadıyla Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata

Sevilen Tadıyla Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata

Tropik kakao çekirdeklerinden yararlanılarak üretilen farklı bir lezzet olan çikolatalara birçok ek yapılabilir. Pirinç patlağı bu yiyeceğe farklı bir doku ve lezzet katan bir içeriktir. Nestle Crunch sütlü pirinç patlaklı çikolata özel birleşimi, tadı ve kokusuyla atıştırmalıklar arasında öne çıkar. Gezerken, yolda, işyerinde kolay bir şekilde tüketebileceğiniz bir yiyecek olan Crunch 33 gr tadıyla sizi mutlu ederken bir atıştırmalık olarak kan şekerinize de iyi gelir. Her yaştan bireyin tadını oldukça beğeneceği bu yiyecek her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz bir lezzettir. Kakao, süt ve pirinç patlağının eşsiz uyumu sayesinde ortaya çıkan bu orijinal lezzetle sevdiklerinizi de mutlu etmeniz mümkündür. Siz de kalitesi, orijinal lezzeti ve pirinç patlaklı tadıyla öne çıkan ve oldukça beğenilen bu çikolataya rahatlıkla erişebilirsiniz. Böylece kaliteli bir ürün tüketmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 gr Yorumları

Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 Gr Yorumları

Lezzetiyle öne çıkan atıştırmalıklar oldukça beğenilir. Tükettiğiniz gıdaların sizi tatmin etmesi ve belli bir kalite seviyesinde olması önemlidir. Bunun yanında orijinal ve farklı lezzetler de bu alanda öne çıkar. Crunch sütlü çikolata 33 gr farklı lezzetiyle herkesin yanında bulundurmak isteyeceği bir atıştırmalık olarak bilinir. Orijinal ve kaliteli atıştırmalık sevenlerin favorisi olan bu ürün birçok insanın damak zevkine hitap eder. Kakao yoğunluğu ve aroması oldukça ideal ve özel olan bu lezzeti hem evde hem de dışarda rahatlıkla tüketebilirsiniz. Nestle Crunch sütlü pirinç patlaklı çikolata 33 gr yorumlarına ulaşarak ürünün tadı, kokusu ve dokusu hakkında diğer müşterilerin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede bu kaliteli ve orijinal çikolata hakkında ihtiyaç duyduğunuz bilgileri öğrenebilirsiniz. Siz de oldukça özel ve ideal bir tada sahip olan bu yiyeceğe istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 gr Fiyatı

Nestle Crunch Sütlü Pirinç Patlaklı Çikolata 33 Gr Fiyatı

Günlük hayatta birçok yiyecek ve atıştırmalık tüketilir. Bunların arasında yer alan çikolata birçok kişi tarafından sevilir. Atıştırmalık ve mutluluk kaynağı olarak bilinen çikolata birçok insanın gözdesidir. Farklı tat ve aromalara sahip çikolatalar arasında kaliteli olanları tercih etmek üründen aldığınız keyfi artırır. Nestle Crunch 33 gr tadıyla oldukça beğenilen orijinal bir lezzettir. Sütlü yapısı ve yumuşak aromasıyla birçok kişinin beğendiği bu çikolatayı tatmak size iyi gelebilir. Moraliniz bozukken, hafif açlık hissettiğinizde ya da sadece keyfi olarak canınız istediğinde bu atıştırmalığı tüketmeniz mümkündür. Orijinal lezzetiyle öne çıkan bu kaliteli atıştırmalığın fiyatı merak edilir. Nestle Crunch sütlü pirinç patlaklı çikolata 33 gr fiyatına indirimli fiyat seçenekleriyle ulaşmanız sizin için yararlı olur. Trendyol’un özel kampanyaları ve avantajlı firsatları sayesinde siz de bu lezzetten uygun fiyatlarla kolayca yararlanabilirsiniz.