Orgibite 250 gr Fındık

169,90 TL
(679,60 TL / kg)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orgibite 250 gr Fındık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BioOrganik Satıcı Ünvanı: BİO ORGANİK YAŞAM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176040323887559 Vergi Kimlik Numarası: 1760403238
    Bu ürün BioOrganik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Fındık Nasıl Yetiştirilir? Nemli ve ılıman iklimde yetişen fındık ülkemizde en iyi Karadeniz bölgesinde Giresun ve Trabzon’da yetişmektedir. Fındık hasadı yıllara göre değişiklik gösterse de genellikle Ağustos ayında yapılmaktadır. Çin kaynaklarına göre fındığın M.Ö 2838 yılında yetiştirildiği ifade edilse de anavatanı olarak Türkiye’nin Karadeniz kıyıları gösterilmektedir. Lezzetiyle dillere destan olan fındık , sadece sofralık tüketimde değil, endüstriyel gıda üretiminde de çok önemli bir yere sahiptir. Çikolatadan şarküteri ürünlerine, geleneksel yemek ve tatlılardan spesiyal yiyeceklere kadar oldukça geniş bir kullanım alanı vardır. Organik Fındığın yetiştiriciliğinin gübreleme ve hastalık-zararlıları önleme uygulamalarının yanı sıra, seçilen ekim alanı, çeşit seçimi, fidanın kalitesi, terbiye sistemi seçimi, budama tekniği, toprak işleme, sulama ve hasat gibi konular da en az bu uygulamalar kadar büyük önem taşıyan kültürel işlemlerdir. Orgibite’ın yüksek kaliteli %100 organik ve FDA onaylı Fındık ürününü sipariş vermek için bizimle iletişime geçin. Organik Fındığın Faydaları İnsülin direncini düşürmeye yardımcı olur.
  • K, C ve E vitamini kaynağı olduğundan mide, bağırsak, cilt ve beyin sağlığını korumaya destek olur.
  • İnme, felç, kalp krizi gibi riskleri azaltıcı etkileri görülmüştür.
  • Günlük fosfor, potasyum, magnezyum ve kalsiyum ihtiyacının çoğunluğunu karşılar (1 porsiyon).
  • Zengin posa ve lif oranıyla sindirim sistemine yardımcı olur.
  • Kolesterolü düzenlenmesine yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver