Osso Damla Sakızlı Dibek Kahvesi 4'lü Set

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Osso Damla Sakızlı Dibek Kahvesi 4'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZUFZUF Satıcı Ünvanı: ARİFİN İNOVASYON BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469052663000012 Vergi Kimlik Numarası: 4690526630
    Bu ürün ZUFZUF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osso Damla Sakızlı Dibek Kahvesi 4'Lü Set, Osmanlı İmparatorluğu'nun 1800'lü yıllarına kadar varlığını sürdürdü. O yıllardan günümüze kadar kültürel miras olarak kalan önemli bir kahvedir. Görüntüsü ve pişirme tekniği Türk Kahvesi'ne benzer. Fakat fark pişirilmesinde değil nasıl öğütüldüğünde saklıdır. "Osso Damla Sakızlı Dibek Kahvesi 4'Lü Set" Tahıl gibi mahsulleri ezmeye yarayan bir havan türüdür. Bu havanlar ile ezilip öğütülerek ortaya çıkan Dibek Kahvesi buradan adını almaktadır. Dibek Kahvesi,Osmanlı İmparatorluğu'nda Dibek kuyuları denilen oldukça yaygın yerlerde yapılmaktadır. Kahve'nin dövülme işlemi bu kuyularda insanlarımız tarafından yapılmaktaydı. Bu nedenle Osmanlı kahvesi olarak da bilinir. Osso Damla Sakızlı Dibek Kahvesi 4'Lü Set Faydaları Nelerdir? Hazmı kolaylaştırır, Ağız kokusunu önler, Kanseri önler, Mideyi çalıştırmada yardımcıdır, Parkinson hastalığının düşmanıdır, hafızayı güçlendirir,safra taşlarını yok eder, kolesterolü düşürür,ağrı kesici olarak bilinir, cildir korur, sindirim sistemine yardımcı olur, tokluk hissi verir,depresyonu önler, şeker hastalığı oluşmadan önler, içerdiği üzüm çekirdeği sayesinde hafızayı güçlendirir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 800 gr
Geri Bildirim Ver