Oxy Ağır Kir Ve Yağ Sökücü 750 Ml

100 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oxy Ağır Kir Ve Yağ Sökücü 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CBN Ambalaj Satıcı Ünvanı: ZEYNEP ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580884773
    Bu ürün CBN Ambalaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oxy Ağır Kir ve Yağ Sökücü 750 ml Oxy Ağır Kir ve Yağ Sökücü 750 ml
  • etkili formülü sayesinde yağ ve kirin en çok biriktiği yüzeyleri kolaylıkla temizlemede etkilidir. Oxy Ağır Kir ve Yağ Sökücü’nün Özellikleri Oxy yağ sökücü özellikle mutfak zemini, duvar ve davlumbaz üzerinde biriken yağ tabakasını temizlemede oldukça etkilidir. Oxy ağır kir sökücü alüminyum yüzeyler için kullanıma uygun değildir. Ağır kir ve yağ sökücü
  • ocak, fırın, ızgara ve fritöz gibi yağın biriktiği yüzeyleri kolaylıkla temizler. Yağ sökücü ile yanmış yağları bile ovma ve kazıma gerektirmeden temizlemeniz mümkün. Ağır yağ sökücü ile mutfak yüzeyleri ve eşyalarında etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver