1
Karışık Kuruyemiş kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 gr X 22 Adet (NATUREL 1. KALİTE)

899,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 gr X 22 Adet (NATUREL 1. KALİTE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paşa Kuruyemiş Satıcı Ünvanı: EURONUT KURUYEMİŞ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381089355800001 Vergi Kimlik Numarası: 3810893558
    Bu ürün Paşa Kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşa Karışık 40 gr x 22 Adet (Naturel 1. Kalite) Ürünler 40 gr Ambalajlı şekildedir. Görseldeki gözüken ambalaj ile gönderim olacaktır. Kolay açılabilir paketleme. Ürünlerimizin kalitesi, tazeliği ve damaklarda bıraktığı lezzet ile ön plana çıkmaktadır.
  • Üretimden paketlemeye kadar yüksek kaliteye önem vermekteyiz.
  • Ambalaj içersindeki oksijen miktarını en aza düşürerek ürünlerin taze kalmasını sağlıyoruz.
  • Tesisimiz BRC Belgesi (British Relail Consortium Standart) ile belgelendirilmiştir.
  • Paşa kuruyemiş paketlerinin içindeki taze ve lezzetli kuruyemişlerin gıda güvenliği ve kalitesini uluslararası standartlarda sağladığımızın kanıtı olmuştur.
  • Avrupa'nın en üstün teknolojisine sahip modern tesisimiz Selimpaşa'dadır.
Geri Bildirim Ver

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 Gr. x 22 Adet (Naturel - 1. Kalite)

İnsan sağlığı için son derece fazla faydası ve olumlu etkisi olan karışık kuruyemiş lezzeti sayesinde de tercih edilir. Günlük beslenme alışkanlığı içerisinde kuruyemişe yer vermek, son derece faydalıdır. Her birinin insan sağlığı için ayrı faydası ve olumlu yönde etkileyen etkileri vardır. Tek bir tür kuruyemişe odaklanmak yerine farklı çeşit ve tattaki seçeneklerden de tüketmek önemlidir. Son derece popüler kuruyemiş çeşitleri de bu ürünün içeriğinde yer alır. Aynı zamanda oldukça kaliteli ve lezzetli haliyle size sunulur. Siz de ürünü tercih ederek hem lezzetli hem faydalı olan kuruyemişlerden tüketebilirsiniz. Aynı zamanda ürünü çevrenizdeki insanlara da ikram edebilirsiniz. Beğeni kazanan ürünü güvenerek ve tadından yana sorun yaşamayacak şekilde tercih ederek satın alabilirsiniz. Vücudunuz ve sağlığınız için bu seçenek, iyi bir tercihtir.

  • Sağlıklı ve faydalı
  • Kolay tüketim
  • Lezzetli içerik

Leziz Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 GR x 22 Adet

Leziz Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 GR x 22 Adet

Düzenli şekilde kuruyemiş tüketmek, vücudun genel fonksiyonundan daha güzel bir cilde kavuşmaya kadar her şeye fayda edebilir. Sindirim sistemini düzene sokarak bağırsak hareketlerinin düzene girmesi sağlanabilir. Cilt sağlığını destekleyerek en önemli vitamin ve mineraller sayesinde cilde oldukça faydalı gelir. Kuru ciltli olan insanlar, kuruyemiş tüketerek cildini içeriden besleyebilir. Vücudun kendini onarması ve iyileştirmesi için kuruyemişler, son derece idealdir. Bu seçenek, farklı vitamin ve mineral içerdiğinden hem cilde hem diğer sağlık sorunlarına iyi gelebilir. Kilo vermeye de yardımcı olduğu için özellikle diyet yapanlar ve beslenme düzeni sağlamaya çalışanlar kuruyemiş tüketebilirler. Paşa kuruyemiş paşa karışık 40 gr. x 22 adet (natürel - 1. kalite) ile siz de bu faydaların hepsini vücudunuzda hissedebilirsiniz. Bu sayede hem daha sağlıklı vücuda sahip olup hem de oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlem alabilirsiniz.

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 GR x 22 Adet Yorumları

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 GR x 22 Adet Yorumları

Beğeni kazanan bu seçenek, tamamen sağlıklı ve faydalı içeriklerden oluşur. Böylece herkes tarafından severek tüketilir. Paşa kuruyemiş paşa karışık 40 gr. x 22 adet (natürel - 1. kalite) yorum yapanlar da ürünün hem tadını hem hijyenikliğine değinir. Siz de üründen yana sorun yaşamayarak ve yapılan değerlendirmeleri göz önünde bulundurarak satın alabilirsiniz. Ürünün içeriğinde 5 adet 40 gr badem, 5 adet 40 gr Antep fıstığı, 5 adet 40 gr kaju ve 5 adet 40 gr fındık içi yer alır. Hepsi birbirinden ayrı ve güzel tatta olan bu kuruyemiş seçeneği sayesinde siz de daha lezzetli beslenme alışkanlığı kazanabilirsiniz. Siz de Paşa kuruyemiş paşa karışık 40 gr. x 22 adet (natürel - 1. kalite) satın alarak ürünü en güzel şekilde tüketebilirsiniz.

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 GR x 22 Adet Fiyatı

Paşa Kuruyemiş Paşa Karışık 40 GR x 22 Adet Fiyatı

Cazip içerikli bu ürünün içeriği ve faydaları son derece fazladır. Ürün; avantajlı olduğu kadar fiyatı ile de herkesi cezbeder. Bu sayede kuruyemiş seven ve tüketmek isteyen herkes, ürünü güvenli şekilde satın alabilir. Ürünün bütçe dostu olması ve avantajlı fiyat içermesi ekstra rağbet görmesinde rol oynar. Paşa kuruyemiş paşa karışık 40 gr. x 22 adet (natürel - 1. kalite) fiyat açısından müşterilere büyük kolaylık sunar. Size lezzeti ve kalitesi açısından oldukça güzel bir tercih oluşturur. Bu ürün fiyatıyla da yüz güldürmeyi başarır. Siz de bütçenizi aşmayacak olan bu ürünü severek alıp rahat şekilde tüketebilirsiniz. Paşa kuruyemiş paşa karışık 40 gr. x 22 adet (natürel - 1. kalite) kullananlar da ürünün hem içerik çeşitliliğini hem fiyatını oldukça beğendiklerini belirtirler. Siz de ürünü Trendyol aracılığıyla satın alıp severek yiyebilirsiniz.