Pasta9 Yenilebilir Pasta Resmi Prenses Modelli 6-8-10 Kişilik Pastaya Uygun

102,30 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pasta9 Yenilebilir Pasta Resmi Prenses Modelli 6-8-10 Kişilik Pastaya Uygun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pasta9 Satıcı Ünvanı: SEVCAN YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2113640142400019 Vergi Kimlik Numarası: 3180254217
    Bu ürün Pasta9 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YenilebilirPasta Resmi * 1 AY ÖNCEDEN SÖYLEYEBİLİRSİNİZ BOZULMAZ ODA SICAKLIĞINDA TUTMANIZYETERLİ… *Şantili pasta ve şeker Hamurlu pastalara uygulanır. Bunun yanısıra cupcake ve kurabiyeler üzerine de yapıştırabilirsiniz. *Pastaresmini 6-8-10 kişilik pastaya uygulayabilirsiniz. Görseldeki resim 16 cmçapındadır...Altındaki 6 adet resimde 5 cm ebattadır...Bunları istersenizyapacağınız kurabiyeye yapıştırabilir istersenizde pasta kenarınayapıştırabilirsiniz... *Kullanımı: Resim size ulaştığında pastayıkeskin birmakasla yavaşça resmin çizgisinden kesin ardından resmin arkasındaki jelatiniresim yere bakacak şekilde ters çevirin arkadan jelatini itina ile yavaşçaçıkarın hızlı asılmayın yırtılabilir itina ile açın yapmış olduğunuz pastayaservise 1 saat kala resim size bakacak şekilde pastanın üzerine yavaşçakoyun....5 cm çapındaki diğer yuvarlak görselleri de pastanın kenarlarınayapıştırabilirsiniz veya saklayabilir yapacak olduğunuz kurabiyelerecupcakelere de yapıştırabilirsiniz.. * Kargo ile size gelir haftaiçi 9:00-17:00 arası cumartesi öğlen 12:00 kadar *1 saatiçinde Ürün size Aydın Merkezden çıkar *Kargo ile çıkan teslimatsüreleri: 0-600 km mesafeler 1 günde teslim olur 600 km ve üstü mesafeler 2günde teslim olur Standart hizmet dışı kalan yerler haftanın belirli günlerindeteslimat yapılır bu alanlar mobil alan olarak adlandırılır. *Şeker hamurubaskısı serin ve ağzı kapalı bir şekilde 3 Ay süre muhafaza edilebilir.Şekerhamur kalınlığı 2mm dir. *Gıda kalemi, airbrush spreyler, toz gıda boyalarıiçin çok uygundur. *.İçeriği:Ürün Un, şeker, nişasta, su, yağ, glikozdan yapılmış yenilebilir.E500ii,E171,e441,E330,E223,E414,E422 *Renklerdetarım bakanlığı onaylı gıda mürekkebidir....Gluten İçerdiği için Çölyakhastalarına tavsiye etmeyiz Onun dışında herkes tüketebilir.... *8-21 derecedemuhafaza ediniz. Haricen resimde kuruma çatlama yaşarsanız keserken kırılmafalan olursa Kesmeyi bırakın ketılın buharına resmi 3-5 saniye tutunyumuşayacaktır ve yine rahat kesilir…. Bu durum aşırı sıcaklarda veya resminhava alması nemini kaybetmesinde olur çok nadir bir durumdur… *Tarım ve köyişleri bakanlığı'nın 22-12-2009 tarih Ve g34-7349 sayılı izni bulunmaktadır.Sizin belirlemiş olduğunuz herhangi bir resmi, a4 ebatında yenilebilir şekerhamuruna renkli olarak gıda boyaları ile basıp tarafınıza kargo ile aynıgün içinde kargoya veriyoruz . *Sağlıcakla ve mutlu kalın memnuyetiniziolumlu yorumlarınıza ihtiyacımız var teşekkür ederiz
Geri Bildirim Ver