Pegasus Kostik Lavabo Açıcı Sodyum Hidroksit

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pegasus Kostik Lavabo Açıcı Sodyum Hidroksit

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kullanım Alanları: - Lavabo açma işlemlerinde ve büyük yemekhanelerde kullanılan kazan, tencere gibi ürünlerin kalın yağ tabakalarının temizliğinde kullanılmaktadır. - Tekstil baskı ve boyama sanayi ovma ajanı ve merserize ajan olarak kullanılır. - Sabun ve deterjan gibi temizlik ürünlerinin üretim aşamasında - Endüstriyel pek çok ürünün üretimin aşamasında ham madde olarak - Yapıştırıcı olarak, ısı ile yapılan matbaa baskılarında, gazete kağıdında - Sodyum aluminat, sodyum siyanür, silikat, polikarbonat, titan oksit, zeolit üretiminde - Filtre temizleyici(filtre havuzlarında) ve madenlerdeki asit ünitesini temizlemede - Nişasta, kostik, su, boraks: birlikte oluklu mukavva tutkal imalatında - Tekstil, kağıt, deterjan ve sabun , gıda, matbaa, zeytincilik, döküm, metal işleme, alüminyum ve su arıtma tesislerinde kullanılır. - Petrol endüstrisinde, petrol ürünlerini rafine etmek ve petrol sahalarında çamur sondajı yapmak için kullanılır. - Alüminyum oksit, metal çinko ve metal bakır, cam, emaye, deri yapımı, ilaç, boya ve böcek ilaçlarının yüzey işlemlerinde kullanılır. - Kağıt hamuru, pamuklu kumaş terbiyesi, ipek, viskon lifler, kauçuk ürünlerin yenilenmesi, metal temizleme, elektrokaplama, ağartma vb. işlem ve imalatında yaygın olarak kullanılır. - Kozmektik sektöründe kremlerde, şampuan vb. yapımında kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver