PERFECT Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

1.415 TL
(94,33 TL / kg)
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PERFECT Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YALÇIN BABA YEM MAMA Satıcı Ünvanı: YALÇIN ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8880117885
    Bu ürün YALÇIN BABA YEM MAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Perfect Yetişkin Köpek Maması 15 Kg MamaParkı Online Alışverişin Güvenilir Adresi

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 15+ Kg
Geri Bildirim Ver

PERFECT Kuzu Etli 15 kg Yetişkin Köpek Maması

Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması, hayvanların severek yiyeceği aromalarla zenginleştirilmiş bir besindir. İştahlı köpeklerin severek yiyebileceği balık ve et tatlarını içerir. Kuzu ağırlıklı olan mama somon balığı katkılıdır. Günlük olarak tüketilmesinde durumda herhangi bir probleme neden olmaz. Köpeklerin günlük olarak alması gereken vitamin ve protein değerlerini karşılar. Temel yağ asitleri ve glukozamin ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde köpeklerin sağlıklı gelişimine katkıda bulunur. Zengin aroması ve ortalama büyüklüğü sayesinde günlük 2 öğün tüketilmesinde bir sakınca bulunmaz. Perfect kuzu etli somonlu yetişkin köpek maması 15 kg paket ağırlığına sahiptir. Sağlıklı besin maddelerini içeren ve ideal büyüklükte olan mama, tüm köpek cinsleri tarafından rahatlıkla tüketebilir.

  • Paket ağırlığı 15 kg’dır.
  • Günlük tüketilebilir.
  • Yetişkin köpekler için uygundur.

Perfect Kuzu Etli 15 kg Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nasıldır?

Perfect Kuzu Etli 15 kg Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nasıldır?

Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması, kas ve kemik gelişimini destekleyen bileşenleri içerir. Kuzu ve somon eti aromalı mama, %27 protein ve %16 yağ içerir. Protein bakımından zengin olması sayesinde köpeklerin sağlıklı eklem ve kıkırdaklara sahip olmasını sağlar. %83 hayvansal protein içeren ürün yük gıda kalitesine sahiptir. Omega 3 ve omega 6 yağ asitlerinin dengeli karışımı sayesinde kalp damar sağlığını destekler. Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması kalsiyum-fosfor bileşenleri ile zenginleştirilmiş bir üründür. İçeriğinde bulunan kalsiyum ve fosfor, köpeklerin kemik gelişimlerini destekler ve güçlendirir. Dengelenmiş fosfor sayesinde diş gelişimi desteklenir ve diş taşı oluşumu engellenir. Glukozamin ve Kondroitin içeren mama, bu besin maddeleri sayesinde köpeklerin eklemlerinde ki sıvıları koruyarak bağ dokularının güçlenmesini sağlar.

Perfect Kuzu Etli 15 kg Yetişkin Köpek Maması Uzun Ömürlü müdür?

Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması, uzun ömürlü bir üründür. Paketin ağzı açıldığında itibaren olabildiğince uzun zamana yaymadan tüketilmesi önerilir. Uzun kullanım ömrüne sahip köpek mamasının paketi açıldıktan sonra ortalama 6 aya kadar taze kalabilir. Bayatlama ve küflenmemesi için mamayı kuru ve serin bir yerde saklamanız önerilir. Paketin hava almasını engellemek mamayı ilk günkü kadar taze tutar. Köpek sağlıklarını destekleyici protein ve mineraller içermesi sebebiyle mama uzun süre bozulmadan kalabilir. Paketin üzerinde yer alan son kullanma tarihine dikkat ederek uzun aylar kullanılabilir. Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir. Köpeğiniz kas, kemik ve bağışıklığını düzenleyen mamayı güvenle tercih edip severek kullanabilirsiniz.

Perfect Köpek Mamasının Evcil Hayvan Sağlığına Etkileri Nelerdir?

Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması diş, kemik ve kıkırdak için oldukça faydalı besinleri içeren bir üründür. Köpek ırkı ve yaşına göre tüketilmesi gereken miktar değişse bile hayvan sağlığına zararlı bir etkisi bulunmaz. Köpek mamasının içerdiği A, D3, C ve E vitaminlerini sayesinde kemik ve doku gelişimi desteklenir. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminler ile köpeklerin hastalıklara karşı dirençli hale gelmesini sağlar. %100 doğal besin kaynakları kullanılarak üretilmiş olan mamanın köpek cildine ve sindirim sistemine herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması, özel doğal formülü sayesinde köpeklerin günlük alması gereken protein ve yağ miktarını karşılar. Enerji ve hareketlilik için gereken gücü veren mama zararlı bir madde içermez. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Perfect kuzu etli 15 kg yetişkin köpek maması yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu köpek mamasını Trendyol’da birkaç işlemle kolaylıkla satın alabilirsiniz.