PETTY PETT Olea Bone ( S ) Köpek Çiğneme Oyuncağı, Köpek Diş Bakımı

119,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PETTY PETT Olea Bone ( S ) Köpek Çiğneme Oyuncağı, Köpek Diş Bakımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: I MARKT Satıcı Ünvanı: SERHAT KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340884774
    Bu ürün I MARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Zeytin ağacından veteriner hekim onaylı OLEA BONE çiğneme çubuğu - her köpek için doğal çiğneme eğlencesi % 100 zeytin ağacından yapılmış sağlam köpek çiğneme, oyuncaklar, aktiviteler ve diş bakımı bir arada sunuyor! OLEA BONE köpeğinin bir bakışta kemiği çiğnemenin avantajları: - Doğal diş temizliği - Diş çıkarma köpekleri ve genç köpekler için ideal destek - Mobilya ve ayakkabılarda daha az kemirme - Yüzde 100 doğal: Kimyasal içermez, kokusuz, vegan - Kıymık yok: Son derece sert zeytin ağacından yapılmıştır - Dayanıklı: çiğneme yoğunluğuna bağlı olarak aşınma Köpeğinizin ısırma kuvvetine göre kemiğin boyutunu seçin: - Boyut S: 10 kg vücut ağırlığına kadar daha az fiziksel güce sahip köpek ırkları için - Boyut M: 20 kg vücut ağırlığına kadar orta düzeyde ısırma kuvvetine sahip köpek ırkları için - Boy L: 30 kg ve üzeri güçlü ısırma kuvvetine sahip köpek ırkları Tüm PETTY PETT hakları Crossroads Solutions bünyesinde saklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver