POETREE KIDS Star Grey Melange Çıkarılabilir Kollu Bebek Uyku Tulumu Kışlık 4 Tog 70 Cm

1.499,90 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

POETREE KIDS Star Grey Melange Çıkarılabilir Kollu Bebek Uyku Tulumu Kışlık 4 Tog 70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miespiga Satıcı Ünvanı: DÜŞ ADIMLARI GİYİM GIDA İNŞAAT DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396049022900015 Vergi Kimlik Numarası: 3960490229
    Bu ürün Miespiga tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu güzel jarse uyku tulumunun çıkarılabilir kolları vardır ve harika bir sıcaklığa sahiptir. 2 aydan 6 aya kadar kullanılabilir. Uyku tulumu 70cm Star Grey Melanj Bu yumuşak jarse uyku tulumunda, yukarıdan aşağıya kapanan bir fermuar vardır, böylece soğumadan da değiştirebilirsiniz. Çocuğunuzun güvende olması ve hareket etmesi için yeterli alana sahip olması için kol oyuklarında ve boyun açıklığında beden ölçüsü dikkate alınmıştır. Malzeme: dış kumaş ve astar% 100 pamuk,% 100 polyester dolgu Renk: gri melanj Yıkama talimatları: 30 ° C'de makinede yıkayın TOG değeri: 2,5 (18 ° C civarındaki oda sıcaklığı için uygundur) Uyku tulumlarımız sağladıkları ısıya göre TOG olarak sınıflandırılır. Kısacası, TOG değeri ne kadar yüksekse uyku tulumu o kadar sıcaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver