REALİSTDOG Realist Kuzu Etli Ve Pirinçli Köpek Yemi

367 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

REALİSTDOG Realist Kuzu Etli Ve Pirinçli Köpek Yemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AK GRUP Satıcı Ünvanı: KADRİYE KIRLANGIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 3270243658
    Bu ürün AK GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Realist Dog köpek maması kuzu etli ve pirinçlidir.Ekonomik ve pratiktir. Protein %18-20 , yağ oranı %8-10 , Nem %7-9 , Ham Kül %4-8, Ham Selüloz %4-8, Kalsiyum %4-8, Fosfor %1, Sodyum %0,5 , Vitamin A 15000 ıu/kg , Vitamin D 1250 ıu/kg , Vitamin E 100 mg/kg , Vitamin C 150 mg/kg'dır. Köpeğiniz için sağlıklı ve ekonomiktir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 15+ Kg
Geri Bildirim Ver

REALİSTDOG Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Yemi

Realist Dog 15 kg kuzu etli ve pirinçli köpek yemi, kimyasal madde ve koruyucu bulunmayan içeriği ile hem köpeklerin hem de hayvanseverlerin favori mamaları arasında yer alır. Yoğun lezzeti ile farklı damak zevklerine sahip, seçici köpekler tarafından bile zevkle tüketilen bir mamadır. Bu özelliği ile iştahsızlık problemini ortadan kaldırır ve köpeklerin mama yeme konusunda yarattığı sorunları kolaylıkla çözer. 15 kilogramlık büyük paketi ile mama ihtiyaçlarını çok uzun bir süre boyunca karşılar. Ayrıca son derece ekonomik bir satış fiyatı bulunmaktadır. Özellikle köpek nüfusunun fazla olduğu evler ve sokak köpeklerini besleyenler için ideal bir üründür.

  • Yoğun lezzeti ile iştahsızlık problemini çözer.
  • Uzun süreli tokluk hissi yaratarak köpeklerin formda kalmasını sağlar.
  • Koruyucu ve kimyasal madde içermez.

REALİSTDOG Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Yeminin İçeriği

REALİSTDOG Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Yeminin İçeriği

Sağlıklı içeriğe sahip bir mama arayan hayvanseverlerin ilk tercihlerinden biri Realist Dog 15 kg kuzu etli ve pirinçli köpek yemidir. Çünkü bu ürünün içeriği tamamen köpek sağlığı düşünülerek geliştirilmiştir ve koruyucu kimyasallara yer verilmemiştir. Köpeklerin sağlığını en ön planda tutan Realist Dog markası, bu ürünü oldukça temiz ve güvenli besin maddeleri ile üretmiştir. İçerikte yer alan A, D, E ve C vitaminleri, köpeklerin genel vücut sağlığını destekler ve iç organların normal fonksiyonlarını göstermesini sağlar. Mamanın ana malzemesi ise kuzu eti ve pirinçtir. Kuzu eti köpeklerin hayır diyemediği bir lezzet sunarken pirinç ise önemli bir besin katkısı yapar. Ayrıca bu ürün protein (%18-20), yağ (%8-10), nem (%7-9), ham kül (%4-8), ham selüloz (%4-8), kalsiyum (%4-8), fosfor (%1) ve sodyum (%0,5) içerir.

REALİSTDOG Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Yemi Besleyici mi?

Realistdog Realist kuzu etli ve pirinçli köpek yemi, yüksek besin değerleri sayesinde köpeklerin sağlıklı yaşam için ihtiyaç duyduğu besleyiciliği sunar. Lezzeti ile köpeklerin iştahını açan mama, yeterli düzeyde beslenmeyi mümkün kılar. Protein ve lif oranı oldukça yüksek olan bu ürün, köpeklerde uzun süreli tokluk hissi yaratır. Bu sayede köpekler uzun süre acıkmaz ve başta obezite olmak üzere pek çok hastalıktan rahatlıkla korunur. Ayrıca lifler, mamanın kolay sindirilmesine de yardımcı olur. Realist Dog 15 kg kuzu etli ve pirinçli köpek yemi, kilolu köpekler için de idealdir. Kalori dengesi en verimli seviyede tutulmuş olan bu ürün, aşırı kilo alımına sebebiyet vermez. Mamanın besleyiciliğini gösteren bir başka detay ise parlak ve canlı tüylerdir. Düzenli bir kullanım sonrasında köpeklerin tüyleri doğal parlaklığına ve gerçek gücüne kavuşur.

REALİSTDOG Kuzu Etli ve Pirinçli Köpek Yemi Güvenilir mi?

Realist Dog markası, hayvanseverlerin mama konusunda en çok güvendiği markalardan biri olarak bilinmektedir. Ayrıca Realist Dog 15 kg kuzu etli ve pirinçli köpek yemi, veteriner hekimler tarafından da önerilen bir üründür. Hayvan sağlığı için çok önemli faydaları olan bu mama, köpeklerin hastalıklara karşı her zaman dirençli kalabilmesi için veteriner hekimler tarafından önerilmektedir. Yetişkinlik döneminde Realist Dog gibi zengin ve besleyici içeriğe sahip bir mama tüketen köpekler, yaşlılık dönemine erkenden hazır olurlar. Dilerseniz Trendyol üzerinden Realistdog Realist kuzu etli ve pirinçli köpek yemi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, kolay ve güvenli alışverişin tadına varabilirsiniz.