Seagate Expansion 2tb 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Stea2000400 (Siyah)

4.353 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Seagate Expansion 2tb 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Stea2000400 (Siyah)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CB BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: CÜNEYT İBRAHİM BULAKBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4126713219600001 Vergi Kimlik Numarası: 1880463543
    Bu ürün CB BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seagate Expansion 2tb 2.5" Usb3.0 Siyah Harici Harddisk STEA2000400

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dönüş Hızı 5000 - 10000 Rpm
  • Güç Kaynağı USB
  • Kapasite 2 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
Geri Bildirim Ver

Seagate Expansion 2TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Siyah STEA2000400 Yorumları - Trendyol

İş alanında uzun süre saklanması gereken veri sayısı oldukça fazladır. Bu verilerin saklanabilmesi mühim konular arasında yer alır. Bu bağlamda da pek çok müşteri Seagate Expansion 2 TB 2.5” USB 3.0 taşınabilir disk STEA2000400 (siyah) seçeneğini tercih eder. Veri depolamada taşınabilme ve güvenlik ihtiyacına cevap veren araç tasarımıyla müşterilerin dikkatini çeker. Teknik özellikleriyle beklenti ve istekleri karşılayacak niteliklerle donatılır. Seagate Expansion 2 TB 2.5” verileri bozulma ya da kaybolma ihtimaline karşı koruyarak müşterilerin farklı çalışma alanlarında taşıyabileceği bir yapıya sahiptir. Ürün; 2 TB depolama alanı, USB 3.0 veri aktarım hızındadır. Ürünü pek çok açıdan güvenle tercih edip kullanabilirsiniz.

  • USB 3.0 veri aktarım hızı
  • 2.5 inç fiziksel boyut
  • 2 TB depolama kapasitesi

Konforlu 2 TB Seagate Hard Disk

Konforlu 2 TB Seagate Hard Disk

2 TB Seagate hard disk, verileri depolayarak saklanmasını sağlar. Uzun yıllar kullanım için uygundur. Veri koruma hassasiyetine yönelik tasarlanan ürün çeşitli fotoğraf, video ya da film depolamaya uygun kapasiteye sahiptir. Kolay kullanıma sahip olan taşınabilir bellek herhangi bir bağlantı kablosuna ihtiyaç duymadan cihaza otomatik olarak bağlanabilir. Müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olan hard disk bilgisayarda yaşanabilecek istenmeyen durumlara karşı da bilgileri koruyucu donanımlar arasındadır. Seagate Expansion 2 TB 2.5 USB 3.0 taşınabilir disk veri depolama kapasitesi 2 TB aralığındadır. Pek çok kişinin veri depolama ya da yedekleme ihtiyacına cevap verebilecek niteliktedir. Verilerin kaybolma ya da bozulmasını engellemek için tasarlanan ürün bilgi taşımayı zahmetsiz bir hale indirgeyip müşteri kullanımına sunar. Hem iş hayatınız hem de özel yaşantınız için ürünü tercih edebilirsiniz.

Donanımlı Seagate Expansion 2 TB 2.5 USB 3.0

Donanımlı Seagate Expansion 2 TB 2.5 USB 3.0

Seagate Expansion 2 TB 2.5 USB 3.0 bilgisayar ya da akıllı cihazlarda bilgi çokluğundan kaynaklanan problemlere de çözüm getirir. Taşınabilir bellek veri fazlası bulunan cihazlardaki verileri bünyesinde depolayarak problem yaşayan cihazın hızını olumlu etkiler. Ayrıca aygıtın donma yaşamadan müşterilerin çalışmalarına devam etmelerine imkan tanır. 2.5 inç özelliğine sahip olan Seagate Expansion 2 TB 2.5” USB 3.0 siyah taşınabilir disk cepte taşınabilen hard disk modelleri arasında yer alır. USB bağlantısıyla çalışan ürün, bilgilerin bilgisayar ya da akıllı cihazda yaşanabilecek bozulmalara karşı güvenliğini sağlar. USB 3.0 veri aktarım hızına sahiptir. USB 3.0 son teknolojik gelişmeler kapsamında üretilen ve piyasada veri aktarım hızı ile öne çıkan özellikleri arasında yer alır. Elektrik tüketiminde tasarruf yapmak isterseniz seçiminizi bu üründen yana yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu STEA2000400 Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu STEA2000400 Fiyatları ve Yorumları

Siyah renkte olan ve teknolojiseverler tarafından rağbet kazanan Seagate Expansion 2 TB özellikleri sebebiyle pek çok kişinin tercih ettiği modeller arasındadır. Verileri bozulma ya da kaybolma yaşamadan depolayan; güvenli koruma sunan ürün 2 TB kapasitesi ile birçok kişinin ihtiyacını karşılayacak veri kaydetme alanı sunar. Seagate Expansion 2 TB yorumları çoğu zaman müşterilerin memnuniyetini kazandığı yönündedir. Ayrıca müşterilerin ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verip beklentilerini karşıladığı şeklindedir. Fotoğraf, video gibi verilerin rahatlıkla depolandığı taşınabilir disk USB 3.0 veri aktarım hızı ile dosya taşıma esnasında harcanan zamanın azalmasını sağlar. Donanımı sebebiyle müşterilerin beğenisini toplayan STEA2000400 Trendyol aracılığıyla hızlı kolay ve cazip fiyat aralıklarında ulaşabilirsiniz. Yapacağınız değerlendirmeler sonucunda ürünü temin edebilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip edip hem avantajlı hem de zahmetsiz alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.