Toffiee Toffifee Çikolata

99,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
127 TL110,58 TL
5 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Toffiee Toffifee Çikolata

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cookies Satıcı Ünvanı: RIZA ÇOŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2620019049
    Bu ürün Cookies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toffifee 125 gr
Geri Bildirim Ver

Toffifee Çikolata 125 gr

Genellikle çocuklar tarafından beğenilse de her yaş grubunun beğenerek tükettiği çikolata sütlü bir atıştırmalıktır. Pratik bir tatlı olan çikolatalar, atıştırmalık seçeneklerinin vazgeçilmez ürünleridir. Taze çikolata lezzetinin baharat ile buluşması sonucu oluşan Toffifee çikolata 125 gr ambalajlı yapıya sahip olmasıyla büyük beğeni toplar. Ayrıca göz kamaştıran canlı akışkan karamel rengiyle sofrada cazipliğini kanıtlar. Ağza hoş bir tat verir. Kıvamındaki lezzeti, sizi her anlamda memnun eder. Badem, fındık ve baharat lezzetiyle özel olarak elde edilen ideal karışımlı bir formüldür. İdeal boyutlu ve şık paket tasarımına sahip olduğu için yanınızda kolaylıkla taşıma imkanına sahip olduğunuz ürün uzun bir süre tokluk hissi verir. İçerisinde yer alan şekersiz tatlandırıcı sayesinde problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Lezzetli aroma
  • Sütlü tat
  • Yoğun çikolata

Özel Formüllü Toffifee Çikolata 125 gr Özellikleri

Özel Formüllü Toffifee Çikolata 125 Gr Özellikleri

Karamelli Toffifee çikolata lezzeti herkesin damak tadına uyar. Akışkan kıvamlı karamel dolgusu ile büyük beğeni kazanır. Bu çikolatayı her zaman rahatlıkla ve güven içinde tüketebilirsiniz. Kullanışlı özelliğe sahip olan bu gıda ürün, pratik kutu şeklinde sunumuyla müşteri için avantajlıdır. Böylelikle uzun süre herhangi bir bozulma ve şekerlenme olmadan tüketebilirsiniz. Karamel renkli olan ürün, taze süt ve çikolata aromasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kaliteli yapıya sahip olan bu çikolatayı her an çantanızda ve yanınızda bulundurabilirsiniz. Cazip özelliklere sahip olan sütlü çikolatayı, ağızda hoş bir tat elde etmek için kullanmak mümkündür. Kimyasal ve trans yağ içermeyen bu tatlı besin sağlıklıdır. Küçük mekanda kolaylıkla muhafaza edilen ürün, 125 Gr ağırlığında olması ile dikkatleri üzerine çeker. Bu gıdayı 4 mevsim boyunca rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Toffifee Çikolata 125 gr Fiyatı ve Avantajlı Kampanyaları

Toffifee Çikolata 125 Gr Fiyatı ve Avantajlı Kampanyaları

Toffifee, sütlü çikolata lezzeti ile ön planda olan bir gıdadır. Ayrıca pratik yapısı ile her yaştan insanın damak tadına uyan bir besindir. Çikolata lezzetiyle her defasında iştahınızı açar. Kaliteli ve kullanışlı olan gıda, ilk günkü akışkan tazeliğini uzun bir süre boyunca sürdürür. Doğru koşullarda muhafaza edildiğinde ambalajının içindeki şık görünümünü ve mükemmel tadını yitirmeden hiçbir sorun olmadan devam ettirir. Günlük hayatınızda ofiste, trafikte, okulda ya da evde tüketebileceğiniz ürünün ambalajı pratik kullanıma sahiptir. Lezzetinden hiç bir şekilde ödün vermeyen tatlı gıda, ağızda oluşturduğu aromasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Lezzetiyle dikkat çeken emsalsiz Toffifee çikolata 125 gr fiyatı, ürünün imalat sürecinde kullanılan doğal malzemeler ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Trans maddeler ve kimyasal içeriği olmayan yapısı sayesinde hazımsızlığa yol açmaz.

Fındıklı Lezzetiyle Toffifee Çikolata 125 gr Yorumları

Fındıklı Lezzetiyle Toffifee Çikolata 125 Gr Yorumları

Kullanışlı olan çikolatalar, pratik atıştırmalıklardır. Ağza verdiği hoş tat ile her öğün için idealdir. Açlığı bastırmak için tüketilebilir ancak şeker hassasiyeti olan kişilerin doktorlarına danışmadan tüketmesi önerilmez. Bütün fındık üstü karamel dolgulu ve sütlü çikolata kaplı ürün misafirlikler için de idealdir. Çay sohbetlerinde veya kahve yanlarında eşlik edecek Toffifee içindeki baharat ile iştahınızı açar ve çikolatanın aroması uzun süre ağızda kalıcı olur. Kaliteli olan bu ürünü kendiniz ya da aileniz için güvenle tüketebilirsiniz. Eşsiz tadı ile öne çıkan bu yiyecek seçeneği, doğal malzemelerle hazırlanan özel formülüyle ikonik atıştırmalıklardan biri olmayı başarır. Toffifee çikolata 125 gr yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Deneyen müşterilerin yüksek oranda memnun kaldığı bu çikolatayı uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.