Torku Altın Ekin Ayçiçek Yağı 1 lt

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Torku Altın Ekin Ayçiçek Yağı 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Torku Altın Ekin 1 lt Ayçiçek Yağı

Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı, mükemmel lezzete sahip kızartmalar ve yemekler yapmanıza yardım eder. Tüm yemeklerin hazırlanış aşamasında kullanılabilir. Yemeklere lezzet katar. Altın sarısı rengine sahip berrak bir üründür. Üretiminde yüksek kaliteli ayçiçeği tohumları kullanılır. Bu sayede yemeklerinizin harika olmasını sağlar. Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı, presleme ve özütleme gibi işlemlerden geçirilerek hazırlanır. Daha sonra rafine edilerek berrak hale getirilir. Kızartmalar haricinde sulu yemeklerin ve sosların yapımında da kullanılabilir. Hazırlanan yemeklerin kusursuz bir lezzete sahip olmasına yardım eder. Sağlıklı içeriği ile öne çıkar. Güvenle tüketilebilir.

  • Kokusuzdur.
  • Hafif bir lezzete sahiptir.
  • Geniş kullanım alanı ayesinde mutfağınızın daimi üyesi olmaya adaydır.

Torku 1 lt Altın Ekin Ayçiçek Yağı İçeriğinde Neler Var?

Torku 1 lt Altın Ekin Ayçiçek Yağı İçeriğinde Neler Var?

Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı, içeriğinde vücuda zararlı olabilecek kimyasal madde barındırmaz. Her çeşit yemeğin yapımında kullanılabilir. İçerisinde yüksek miktarda E vitamini bulunur. E vitamini, antioksidan etkiye sahiptir. Bu sayede hücreleri oksidatif hasara karşı korur. Ayrıca yeterli miktarda E vitamini tüketimi vücut bağışıklığını güçlendirir. Kalp hastalıkları riskini azaltır. Torku Altın Ekin ayçiçek yağı, sağlıklı ve besleyici bir üründür. %100 yerli tohumlar kullanılarak üretilen bu yağ, gelişmiş teknikler kullanılarak hazırlanır. Gıda güvenliğine ve insan sağlığına uygun tesislerde üretilir. Üretim teknikleri sayesinde yağ tohumları besin değerlerini kaybetmez. Bu sayede yemeklere ayçiçeğinin doğallığını katar. Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı kaliteli ham maddeler kullanılarak üretilen lezzetli bir üründür.

Torku 1 lt Altın Ekin Ayçiçek Yağı Kaliteli mi?

Torku 1 lt Altın Ekin Ayçiçek Yağı Kaliteli mi?

Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı kaliteli bir üründür. Üretiminde özenle yetiştirilmiş ayçiçeklerinden elde edilen tohumları kullanılır. Bu ürün ile hazırlanan tüm yemekler oldukça lezzetlidir. Kızartmaların yanmadan hazırlanmasına yardımcı olur. Özellikle köfte, patates gibi sık tüketilen yiyecekler için biçilmiş kaftandır. Yağı muhafaza eden plastik ambalaj yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilir. Kapağında bulunan koruma sayesinde ürünün daha önce açılmadığı garanti altına alınır. Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı üzerindeki kapak vida özelliklidir. Zahmetsizce açılıp kapatılabilir. Bu sayede yağın güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Plastik ambalajının yüksek kalitesi yağın uzun süreler boyunca zarar görmeden saklanabilmesine olanak sağlar. Işık görmeyen bir yerde muhafaza edilmesi önerilir.

Torku 1 lt Altın Ekin Ayçiçek Yağı Güvenilir mi?

Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı, güvenli şekilde tüketebileceğiniz bir üründür. İçeriğinde vücut için zararlı kimyasallar olmadığı için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bu kategoride uzun yıllar boyunca hizmet veren Torku güvencesiyle kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Hazırlanan yemeklerin lezzetli ve istenilen şekilde olmasına yardımcı olur. Uzun süreler boyunca muhafaza edilerek kullanılabilir. Bu ürün, sağlıklı içeriği ile öne çıkar. Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı yorumları da ürünün kullanıcıları memnun ettiğini göstermektedir. Ürün ile ilgili daha detaylı bilgi almak için sipariş öncesinde kullanıcı yorumları okunabilir. Bu sayede ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Trendyol, Torku Altın Ekin 1 lt ayçiçek yağı ürününü dilediğiniz zaman satın alabileceğin bir platformdur. Yıl boyunca devam eden çeşitli kampanyaları takip ederek alışverişlerinizi çok daha avantajlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Hem ekonomik hem de pratik bir alışveriş deneyimi sunan Trendyol üzerinden tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.