Trixie Küçük Köpek ve Kedi Kutusu Xs-S 40x40x55cm 151077

2.897 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Küçük Köpek ve Kedi Kutusu Xs-S 40x40x55cm 151077

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknomarktt Satıcı Ünvanı: FERHAT KABAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4841132209
    Bu ürün Teknomarktt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET FİYATIDIR Trixie Küçük Köpek ve Kedi Kutusu Xs-S 40x40x55cmKöpeğiniz ve kediniz için evde, yolculuk sırasında, tatilde ve yarışmalarda ideal ve güvenli bir yerdir. Katlanarak çanta şeklinde taşınabilir. İki tarafında ve kapısındaki dayanıklı file bölüm sayesinde köpeğiniz veya kediniz içerisinde yatarken etrafını görebileceği için çok rahat edecek ve huzur duyacaktır. Dilediğinizde yan pencerelerini kapatabileceğiniz dış perdeleri vardır. Bu perdeler cırt cırt ile üst tarafa toplanabilir veya kapıtılabilir. Her iki yanında pencerelerinin altında cepleri vardr. Dilerseniz kapısını üst tarafa rulo yaparak cırt cırtı ile sabitleyebilir ve mini bir kulübeye çevirebilirsiniz. Dilerseniz tabanından yere sabitleyebilirsiniz. Üst tarafında kaldırıp taşıyabileceğiniz tutma yeri vardır. İçerisinde ki taban bölümü peluş kaplıdır. Dış ve peluş iç yatağı elde yıkanabilir. Aynı zamanda nemli bezle silerek çok kolay temizlenebilir. Üretici Markası : Trixie Üretici Kodu : 4011905397023 Bu İlan Depodan Müşteriye Portalı Tarafından Yüklenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Ürün Tipi Bez Çantalar
Geri Bildirim Ver