Viessmann Vitodens 100-w 32/35 Kw 27.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi

56.708,93 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Viessmann Vitodens 100-w 32/35 Kw 27.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enuygunkombi Satıcı Ünvanı: NİHAT DİRİCE ISITMA SOĞUTMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631164277100001 Vergi Kimlik Numarası: 6311642771
    Bu ürün enuygunkombi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viessmann Vitodens 100-W 32 KW ErP 27.520 kcal/h (Entegre WiFi arayüzü) Premix Yoğuşmalı Kombi * Nominal ısı çıkışı: 3,2 - 32 kW * Standart verimlilik:% 98‘e kadar (Hs) * Modülasyon aralığı 1:10 * Enerji tasarrufu sağlayan yüksek verimli sirkülasyon pompası * Enerji verimliliği sınıfı: A * Bekleme özelliği sayesinde yüksek kullanma suyu konforu Detaylı Özellikler Anma ısı gücü aralığı 50/30 °C kW 3,2 – 32,0 80/60 °C kW 2,9 – 29,3 Boyutlar Derinlik mm 360 Genişlik mm 400 Yükseklik mm 700 Ağırlık kg 33 Kullanma suyu ısıtmasında anma ısı gücü aralığı kW 34,9 Erp verimlilik bilgileri Mahal ısıtmasında – Mevsimsel mahal ısıtması enerji verimliliği sınıfı A – Mevsimsel mahal ısıtması enerji verimliliği (?s) (%) 94 Kullanma suyu ısıtmasında – Beyan edilen yük profili XL – Mevsimsel su ısıtması enerji verimliliği(%) 82 – Mevsimsel su ısıtması enerji verimliliği A

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 31 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 26700 Btu/h
  • Renk Çok Renkli
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Viessmann Vitodens 100-W 32/35 Kw 27.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi

Kombi ev ve iş yeri için ihtiyaç duyulan ısıyı ve sıcak suyu sağlayan bir cihazdır. Viessmann Vitodens modelinde bulunan Wi-Fi özelliği ile uzaktan dilediğiniz an bağlantı kurabilir ve cihazı istediğiniz ayarla çalıştırabilirsiniz. Gaz yakıtlı olarak karşınıza çıkan bu çeşit yoğuşmalı bir çalışma prensibine sahiptir. Kaliteli bir ısıtma sistemini içeren elektronik cihazın çevre dostu bir işletimi bulunur. Viessmann 100 W modeli sağladığı üstün performans ile kendini zirveye taşır. Zarif ve göz alıcı tasarımı ile inci beyazı renk tonuna sahip bir üründür. İnternete bağlanmaya hazır olan sistemi bünyesinde barındırır. Akıllı telefonunuza ViCare uygulamasını indirerek Viessmann Vitodens kombi çeşidinin bütün özelliklerini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tasarımıyla dikkat çeken bu elektronik cihaza yaşam alanınızda yer vererek ısınma ve sıcak su ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

  • Yoğuşmalı kombi
  • Wi-Fi bağlantılı
  • GPS özelliği

Ergonomik Tasarımı ile Viessmann Vitodens 100 W Kombi

Ergonomik Tasarımı ile Viessmann Vitodens 100 W Kombi

Sahip olduğu kompakt boyutları, hafif yapısı ve sizi rahatsız etmeden çalışan düşük ses seviyesi ile uzun vadede tercih edilebilir. Viessmann kombi Vitodens 100 W Lambda Pro otomatik yanma kontrol sistemine sahip olan bir ürün olarak karşınıza çıkar. Kullanışlı yapısı ile gaz tipini kendiliğinden tanıyarak değişken niteliklerine ve işletme şartlarına uygun olan yanma koşulunu otomatik olarak ayarlar. Bu sayede oldukça verimli bir şekilde çalışarak yakıt tüketimini azaltır. Viessmann Vitodens yoğuşmalı kombi modelinin üretiminde kullanılan yüksek kaliteli paslanmaz çelik, Inox Radial ısıtma yüzeyine sahip bir kombi modelidir. Geliştirilerek karşınıza çıkan bu teknolojiyi uzun ömürlü bir şekilde kullanabilir ve emniyetli bir şekilde çalıştırabilirsiniz. 7 segmentli LCD ekranla kullanım kolaylığı sunan dokunmatik yapısı ile basit ve anlaşılır olan Viessmann yoğuşmalı kombi çeşidini siz de kullanabilirsiniz.

Viessmann Vitodens Yoğuşmalı Kombi Fiyatı

Viessmann Vitodens Yoğuşmalı Kombi Fiyatı

Viessmann Vitodens 100-W 32/35 KW 27.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi fiyat bilgisi eşsiz özellikleri ile her kesime hitap edecek şekilde oluşturulur. Siyah paneli olan bu modelin yeterli boyuta sahip ekranı sayesinde ısıyı rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Enerji tasarrufu gerçekleştirerek güvenilir bir konfor sunar. Duvar tipi Viessmann tam yoğuşmalı kombi modeli Wi-Fi ara yüzüne sahip yapısı ile ön plana çıkar. Ayrıca içerdiği özellikler sayesinde birçok kişinin beğenisini toplar. Viessmann Vitodens 35 KW kombi çeşidini uzaktan kontrol sistemi ile dilediğiniz zaman programlayabilirsiniz. iOS ve Android cihazlar ile uyumlu bir şekilde çalışır. GPS algılayıcı sisteme sahip olan bu çeşit siz eve yaklaşırken oda sıcaklığını otomatik olarak dilediğiniz seviyede ayarlar. Bu sayede zevkinize ve ihtiyaçlarınıza hitap eden bu çeşidi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Avantajlı Kullanımıyla Viessmann Vitodens Kombi

Avantajlı Kullanımıyla Viessmann Vitodens Kombi

Viessmann Vitodens kombi uzun vadede verimli bir şekilde çalışarak işinizi görür. Viessmann Vitodens 100-W 32/35 KW 27.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi modeli içeriği hazır olan % 20 hidrojen ile uzun vadede kullanılabilir. Cihaz A enerji sınıfı ile enerji tasarrufu sağlayarak kaliteli bir kullanım sunar. Viessmann Vitodens 100-W 32/35 KW 27.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi kullananlar yorumlarında ürünle ilgili deneyimlerini paylaşırlar. Bu sayede ürünü ilk defa alan müşteriler model hakkında bilgi sahibi olabilir. Siz de Viessmann Vitodens 100-W 32/35 KW 27.000 Kcal tam yoğuşmalı kombi yorum kısmında yer alan yazıları inceleyebilir ve kendiniz için doğru bir seçim yapabilirsiniz. Üstün teknoloji ile üretilen bu modeli yüksek verimi sirkülasyon pompasına sahip yapısı ile Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilirsiniz.