Viva Viva Selection 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 12'li

107,95 TL
(9 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Viva Viva Selection 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 12'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Viva Selection Tuvalet Kağıdı 12'li ile Uzun Süreli Kullanım

Sağlık açısından temizlik oldukça önemli hususlar arasında yer almaktadır. Kişisel temizliğin en dikkat edilmesi gereken alanlarından olan banyo ve tuvaletlerde kullanılan eşyalarda son derece önemlidir. Bu alanlarda temizliği sağlamak için pek çok ürün kullanılmaktadır. Gerekli ihtiyaçların karşılanmasının ardından yapılması gereken temizlikler, bakteri ve mikropları uzak tutmak için önem arz eder. Olası hastalanmaların önüne geçilmesi için tuvaletlerde tek kullanımlık ürünlere yer verilir. Viva Selection 3 katlı tuvalet kağıdı 12'li seçeneği tuvaletlerde ihtiyaçların giderilmesi sonrasında tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Mikropların ve bakterilerin ellerden vücuda ve daha pek çok bölgeye yayılmasını önler. Bu ürün kullanıcının ihtiyacı kadar koparmasının sonrasında konforlu bir şekilde kullanmasına olanak tanır. Oldukça rahat ve yumuşak bir yapıya sahip olan Viva Selection 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 12'li 31010027 kurulanma ve hijyeni sağlama açısından önemli bir rol oynar.

  • Hijyenik ve Konforlu
  • 3 Katlı
  • Dayanıklı Yapı

Hijyenik ve Konforlu Viva Selection 3 Katlı 12’li Tuvalet Kağıdı

Olası hastalıkların ve bakterilerin kolayca çoğaldığı alanlardan birisi tuvaletlerdir. Hayatımızın pek çok alanında ihtiyaçlarımızı giderme açısından kullanmak zorunda kaldığımız tuvaletlere birden fazla kişi girerek temas halinde bulunmaktadır. Hastalıkların yayılması konusunda oldukça tehlikeli olan bu alanları kullanırken etrafla temas halinde olmamamız gerekir. Bu açıdan kullanıcıların hassas bölgelerimize bu alanlarda temas etmemiz son derece önemlidir. Viva tuvalet kağıdı kullananlar en az temas ile ihtiyaçlarını giderdikten sonra sağlıklı bir şekilde ayrılmaktadır. 12’li şekilde paketler haline satılan bu ürün ile uzun süreli kullanıma sahip olabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam açısından dikkat edilmesi gereken alanlara bu üründen yerleştirerek sizin ve sevdiklerinizin sağlığını koruyabilirsiniz. Viva Selection 3 katlı tuvalet kağıdı 12'li indirim kapsamında sahip olmak için kampanyaları takipte kalabilirsiniz.

Viva Selection 3 Katlı 12’li Tuvalet Kağıdı Yorumları

Kişisel temizlik hayatın her alanında sağlıkla kalmak için uyulması gereken rutinler arasında yer alır. Markanın bünyesinde yer alan bu ürün üstün teknoloji ile tasarlanarak üst düzey konfor sağlama amacıyla geliştirilmiştir. Oldukça konforlu bir yapıya sahip olan Viva 12’li tuvalet kağıdının kullanımı rahatlık sunmaktadır. Hassas cilt yapılarına uyumlu olan bu ürün, ciltte herhangi bir sorun yaratmayarak kullanıcılara üst düzey bir deneyim yaşatır. Kalın ve sert bir dokuya sahip olmayarak çocukların ve bebeklerin cildinde de soruna neden olmayan bu ürün kalite sunmaktadır. Viva tuvalet kağıdı yorum üründen duyulan memnuniyeti gözler önüne sermektedir. Sevilerek kullanılan bu ürüne sahip olarak bu konfordan sizde faydalanabilirsiniz. Viva Selection 3 katlı tuvalet kağıdı 12'li kampanya dahilinde sahip olmak için ürünlere göz atabilirsiniz.

Viva Selection 3 Katlı 12’li Tuvalet Kağıdı Fiyatı

Viva markası tarafından kullanıcılara sunulan bu tuvalet kağıdı emici özelliği ile beğenileri toplamaktadır. Viva Selection 3 katlı tuvalet kağıdı 12'li özellikleri arasında en fazla takdir toplayanı ise kolay bir şekilde dağılmayarak, dayanıklı bir yapıya sahip olması yer alıyor. Tuvalet hijyeni kişinin kendisi ve etrafındaki insanlar açısından büyük önem taşır. Hem temizlik sırasında hem de kurulanma işlemi aşamasında oldukça yardımcı olan tuvalet kağıtları kurtarıcı bir rol oynar. Paket içerisinde 12 adet rulo tuvalet kağıdının yer aldığı bu ürün sayesinde zor durumlarda yedek tuvalet kağıdı elinizin altında bulunur. Güvenli alışverişin adresi olan Trendyol’da yer alan arama filtresine Viva Selection 3 katlı tuvalet kağıdı 12'li satın al yazarak kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.