7
Sıvı Yağlar kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Biryağ Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt.

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
344,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biryağ Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kayalar Gıda ve Toptan Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340389110
    Bu ürün Kayalar Gıda ve Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biryağ Ayçiçek Yağı Teneke 5 Lt.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Light Ürün
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Biryağ Ayçiçek Yağı Teneke 5 lt

Hemen hemen herkesin evinde kullandığı bitkisel sıvı yağ ayçiçek yağıdır. Ham ayçiçeği yağı alınarak rafine edilir. Çeşitli üretim teknikleri ile üretilip, teneke kutu ambalajlarında yerini alır. Sofralarınızda bir birbirinden lezzetli yemeklerinizin hazırlanmasına yardımcı olur. Biryağ ayçiçek yağı teneke 5 lt olarak üretimi yapılır. Az ürün ile kısa sürede lezzetli kızartmalar yapabilirsiniz. Hoş kokusu ve yüksek besin değeri ile damaklarınızda lezzet bırakır. Biryağ 5 lt teneke, yüksek ısıya dayanıklı olduğu için kızartmalarınızı ve yemeklerinizi rahatça pişirebilirsiniz. Ürün, birinci sınıf ayçiçek bitkilerinden üretilir. Son teknolojilerle birlikte hijyenik ortamlarda Türk Gıda Standartlarına göre kalite kontrolünden geçirilir. Hem salatalarınıza hem de yemeklerinize lezzet katar. Özgün içeriği sayesinde sağlık dostudur. Kalorilerinizi kolay yakmanıza uygun üretilir.

  • Yüksek besin değeri
  • Birinci sınıf ayçiçek
  • Yüksek ısıya dayanıklı

Biryağ Ayçiçek Yağı Kullanımı ve Üretimi

Biryağ Ayçiçek Yağı Kullanımı ve Üretimi

Ayçiçek bitkisinin çekirdekleri alınarak, presleme yapılır ve yağı ayrıştırılır. Bitkinin tohumları soyularak öğütme işlemine geçilir. Öğütülmüş çekirdeklerden ürün elde edilir. Biryağ üretiminde yaygın olan sıcak presleme yapılır. Üretim esnasında üründe istenmeyen parçacıkları ayırmak için arıtma tesisinden geçirilir. Üretilen yağlar 20 santigrat derecenin altında depolarda bekletilir. 5 lt teneke ayçiçek yağı olarak teneke kutularına doldurulur. Üretimden sonra ürünün güneş ışığına maruz bırakılmamasına dikkat edilir. Bu üretim serüveninden geçen Biryağ hem dinlenmiş olarak hem de uzun ömürlü dayanacak şekilde kıvama gelir. İçerisindeki özel besin değerleri sayesinde sağlıklı beslenmeye yardımcı olur. Mutfakta vazgeçilmez ürün olarak kendini gösteren Biryağ ayçiçek yağları ilaç ve endüstriyel sanayide de kullanılır. Sadece pişirmek amacıyla değil pişirilmeden yenilen yiyeceklere lezzet vermek amacıyla kullanılır. Biryağ müşteriler tarafından beğeni toplar ve tercih edilir.

Biryağ Ayçiçek Yağ Kullanım Avantajları

Biryağ Ayçiçek Yağ Kullanım Avantajları

Az miktarda ürün kullanarak fazla yemek pişirebilme Biryağ’ın sunduğu önemli avantajlarındandır. Yoğun yağ içeriği sayesinde ve üretim teknolojileri ile yüksek ısılara yanmadan dayanabilen bir özellik barındırır. Uzun ömürlü olmasının yanında hem koku hemde lezzet olarak müşteriler tarafından beğenilir. Bunun yanı sıra gerek evlerde kullandığınız yağlı boya üretiminde, gerekse ressamların kullandıkları yağlı boya çizimlerinde de tercih edilir. Biryağ gıda endüstrisi ve deri endüstrisinde de yoğun olarak kullanım sağlar. Ayrıca ekolojik yakıt olarak kullanıldığı bilinir. Birçok farklı kullanım alanlarını bünyesinde barındıran Biryağ ayçiçek yağı teneke 5 lt yorumları ve değerlendirmelerini okuyabilir, siz de katkıda bulunabilirsiniz. Ürün; salatalarınıza, soslarınıza ve kendi el yapımı salça ve ketçaplarınıza lezzet katarak besin değerlerini dengeler. Ambalajının üzerinde bulunan kısımdan ürünün içeriği hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

Bütçenize Uygun Biryağ Ayçiçek Yağı Fiyatı

Bütçenize Uygun Biryağ Ayçiçek Yağı Fiyatı

Ürünün kalitesi, kullanımı ve vermiş olduğu lezzet sayesinde ürünün fiyatı belirlenir. Son üretim teknolojilerinin kullanımı, özel besin içeriklerinin ayarlanması ve birinci sınıf ayçiçek bitkilerinin üretime sokulması ürünün kalitesini artırır. Bu da müşterilerin beğenisini kazanmasına yardımcı olur. Hem iç tüketimde hem de ihracatta pazar payına sahip olan Biryağ tüketim sıralamalarında ilk sıralarda yerini almayı başarır. Özel ambalaj ve paketleme ile çevre dostu ve sağlıklı bir saklama sunar. Mutfaklarınızın ve gıda sanayisinin temel kullanım alanları olması ürünün kullanım alanını geniş tutar. Misafirlerinize sunduğunuz sarma ve dolmaların lezzetinde var olur. Farklı kullanım alanının yanı sıra temel beslenme kaynağı olması nedeniyle kalori değerlerine dikkat edilerek üretilir. Siz de Biryağ ayçiçek yağı teneke 5 lt fiyatına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu ürünü 8690106013053 kodu ile Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.