Cif Krem Yüzey Temizleyici Limon Kokulu Yağ Ve Kireç Sökücü Leke Çıkarıcı %100 Geri Dönüştürülebilir

116,15 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Krem Yüzey Temizleyici Limon Kokulu Yağ Ve Kireç Sökücü Leke Çıkarıcı %100 Geri Dönüştürülebilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NALBURCUM Satıcı Ünvanı: ONURLU YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TURİZM TARIM GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644005227600017 Vergi Kimlik Numarası: 6440052276
    Bu ürün NALBURCUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cif krem limoncif’ten yepyeni iki haber! Cif şimdiye kadarki en güçlü cif krem formülü ile karşınızda… yenilenen formülüyle cif krem limon en zorlu yağlı lekelerde daha etkili, durulaması da daha kolay! Üstelik %100 cif gücü %100 geri dönüştürülebilir şişelerde. Şişelerin yapımında #temizkengüzel projesi kapsamında cif çöp kaparlarla istanbul boğazı’ndan toplanan plastikler kullanılmıştır.Cif krem ürünleri, temizlik malzemeleri arasında uzmanlığı ile güçlü ve güvenilir şekilde süper temizleyici olarak bilinir. Temizleyici özellikleri krem formatının temizlik gücünden ve cif kalitesinden gelir, minimum çabayla maksimum temizlik sağlar. Içerdiği mikropartiküller
  • yanmış yağ lekesi, yemek lekesi, kireç lekesi, sabun artığı, yağ lekesi gibi en inatçı kirleri bile kolayca çıkarmanızı sağlar ve limon kokusuyla evinizi ferahlık sarar. Fosfat, klor, boya, paraben içermez. %100 doğal temizlik mineralleri ve bitkisel kaynaklı kir sökücü içeren cif krem limon’u banyo ve mutfak temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz. Yüzeylerde maksimum hijyen sağlarken, zarar vermeden derinlemesine temizlik sunar. Mutfak temizliğinde etkili olduğu gibi banyo temizliğinde de oldukça etkilidir. Ocak, fırın, ızgara, lavabo, fayans, küvet gibi zeminlerde ve seramik, porselen, plastik, emaye veya krom gibi farklı yüzeylerde güvenle kullanılabilir, etkili ve uzun süren hijyen sağlar. Tek başına mükemmel temizlik ve parlaklık sunar.Siz de hemen yenilenen cif krem limon’u deneyin. Farklı temizlik deneyimleri için cif krem ailesinin diğer üyeleriyle de tanışın. En zorlu yağlı lekelerde en güçlü cif krem formülüdaha kolay durulama%100 geri dönüştürülebilir şişe%100 doğal temizlik minerallerifosfat, klor, boya ve paraben içermez.Hem mutfakta hem de banyoda, zeminlerde, plastik, krom, porselen gibi yüzeylerde güvenle kullanılır.
Geri Bildirim Ver