Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Sprey 1000 Ml 1 Adet

124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Sprey 1000 Ml 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Cif Ailesinin en güçlü üyesi Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Sprey, çabuk etki eden güçlü formülü sayesinde tek parmak hareketi ile en zorlu lekeleri bile hızlıca ve kolayca temizlemenizi sağlar. Yağlı yüzeyleri, zorlu lekeleri kabus olmaktan çıkaran çok amaçlı spreyin özel içeriği anında aktive olur. Bu sayede lekeleri telle ovmak, yüzeylere sıcak su dökerek dakikalarca beklemek, yüzeyleri aşındırmak, çizmek ve tabii ki çok yorulmak geride kalır. Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Sprey ile yaptığınız temizlik sırasında yüzeyleriniz çizilmeden tertemiz olur. Ürünü yüzeye uygular uygulamaz, hemen etki etmeye başladığını görebilirsiniz. Defalarca durulama gerektirmeden, nemli bir bez veya sünger yardımıyla silerek kirlerden anında kurutulabilirsiniz. Cif Ultra Güç, ocak, fırın, davlumbaz, mangal ve araba jantı gibi tüm yüzeylerde güçlü etki sağlar, en zorlu yağları anında söker atar. Hem de saniyeler içinde değil, anında yağları söker atar. Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Spreyi, ister banyo temizleyici, ister mutfak temizleyici, ister ocak temizleyici, isterseniz de yağ sökücü olarak kullanın. Jant temizliği, motor temizliği, araba temizliği, mangal temizliği, fırın temizliği, yağ lekesi daha birçok yerde ve zorlu lekelerde deneyin. Mükemmel sonucu anında göreceksiniz. Siz de Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Sprey ile tanışın, zorlu lekelerle uğraşmaya son verin! Farklı temizlik deneyimleri için Cif Ailesinin diğer üyeleriyle de tanışın." İçindekiler <%5 Noniyonik Aktif Madde,Parfüm,Limonene
Geri Bildirim Ver