Nike Zoom Freak 4 Erkek Gri Basketbol Ayakkabısı DJ6149-500

5.999 TL
Son 1 ürün!
Beden: 45,5
40
42,5
43
44,5
45,5

Ürün Bilgileri

Nike Zoom Freak 4 Erkek Gri Basketbol Ayakkabısı DJ6149-500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FENOMENSPOR Satıcı Ünvanı: SERPİL AYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3234504320600000 Vergi Kimlik Numarası: 4910299244
    Bu ürün FENOMENSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Nike Cinsiyet : Erkek Renk : Çok renkli Giannis, maç boyunca hücum etmesini sağlayan kesintisiz bir enerjiye ve becerilere sahiptir. Adını taşıyan en yeni ayakkabının ileriye dönük tasarımı, seninle birlikte hareket eden hafif yapısıyla sahada hızlı tepki kabiliyeti kazandırır. Hem hücumda hem defansta hızla yön değiştirmeni sağlayan tasarım, yana doğru yapılan hareketlerde ve potaya doğru Euro step yaparken destek ile çok yönlü tutuş sunar. Yokuş Aşağı Hafif orta tabanın ayak tarağının altındaki kısmı oyulmuştur ve yerine 2 adet Zoom Air birimi yerleştirilmiştir. Zoom Air birimleri, bu sayede ağırlığın altında sıkışıp sonra yeniden genişleyerek enerji kazanımı sağlar. Ayrıca hafifçe eğimli yapısıyla ileriye doğru hareket etmene yardımcı olur. Böylece başlangıç bloklarından çıkan bir 100 metre koşucusu gibi hızlı bir şekilde hücum edebilirsin. Her Açıdan Hücum Et Bilgisayar tarafından oluşturulan dış taban, topografik haritayı andıran bir desenle çok yönlü tutuş sunar. Zeminle teması ve yön değiştirme fırsatlarını optimize etmeye yardımcı olur. Hızlı Hareket Kabiliyeti Sunan Destek Dış kısımdaki hafif ve dayanıklı köpük, orta tabanın dış kısmına yerleştirilmiştir. Yana doğru hızlı hareketler yaparken ayağının taban üzerinde sabitlenmesine yardımcı olur. Burun ve topuk kısımlarının altında bulunan köpükteki kesikler, toplam ağırlığı azaltmaya yardımcı olur. Kauçuk dış tabandaki kalıplı oluklar, ayakkabının esneyip bükülebilmesini sağlar. Kalıplı ters Swoosh logosu, Giannis'in Freak ayakkabılarının karakteristik bir özelliğidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Spor Branşı Basketbol
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Platform Topuklu
Geri Bildirim Ver