paşavat yöresel evi Mardin Hurmalı Susamlı Süryani Çöreği 1000 Gr

259 TL
(259 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

paşavat yöresel evi Mardin Hurmalı Susamlı Süryani Çöreği 1000 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paşavat yöresel evii Satıcı Ünvanı: PAŞAVATLAR ULUSLARARASI TAŞIMACILIK PETROL GIDA İNŞAAT TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723008556200019 Vergi Kimlik Numarası: 7230085562
    Bu ürün Paşavat yöresel evii tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • mardin bahçelerinden toplanan hurmalar ve kaliteli olarak temin edilen içerisinde çeşitli baharatlarında eklenmesiyle mükemmel bir lezzete dönüşen mardin susamlı süryani çöreği
Geri Bildirim Ver

Paşavat Yöresel Evi Mardin Hurmalı Susamlı Süryani Çöreği 1000 gr

Özel günler için sofrada yer alacak ürün seçimi oldukça önemlidir. Davetiniz için Paşavat Yöresel Evi susamlı Süryani çöreği lezzeti ile tercihiniz olabilir. Tadı ile davetlilerin hoş zaman geçirmesine yardımcı olur. Aynı zamanda ürün, çocuğunuzun beslenme çantasına yerleştirmeniz için uygundur. Üzeri susamlıdır ve kare şeklindedir. İçerisinde hurma ve pekmezden yardım alınarak hazırlanmış sosu vardır. Lezzetli ürünün saklanma koşulları sağlandığında 30 gün boyunca kullanılması mümkün olur. Uygun sıcaklık değerinde bir saklama kabı içerisinde muhafaza edilebilir. Bayatlama durumunun önüne geçebilmek için hava almaması önemlidir. Pekmez ve hurma tatlarından yararlanılarak doğal bir dolgu hazırlanır. Tereyağı ve çeşitli malzemeler eşliğinde tatlandırılır. Paşavat Yöresel Evi Mardin hurmalı susamlı Süryani çöreği 1000 gr kullananlar lezzetli yapısına vurgu yapar. Özel davetlerde sofralarda çeşitlilik sağlayan Paşavat Yöresel Evi Mardin hurmalı susamlı Süryani çöreği 1000 gr ürünü, sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Susamlı
  • Doğal tatlandırma
  • Uzun raf ömrü

Davetlerin Lezzetli Seçeneği Mardin Hurmalı Süryani Çöreği

Davetlerin Lezzetli Seçeneği Mardin Hurmalı Süryani Çöreği

Özel günler için hazırlanan sofralarda hoş ve dengeli bir sunum yapılması gerekir. Aynı zamanda davetlileriniz için damak zevklerine uygun ürünler sunmanız gerekir. Susamlı Süryani çöreği sayesinde beklentilerin karşılanması mümkün olur. Hurmanın doğal tadını taşıması ve yöresel bir lezzet olması beğenileri toplar. Çörek hazırlanırken her aşamadaki malzemelerin doğal olmasına dikkat edilir. Ürün içerisinde yer alan hurma, Mardin bahçelerinden toplanan organik meyvelerdir. Diğer malzemelerin temini için doğallık kuralına dikkat edilir. Usta ellerin birleştirmiş olduğu bu ürünler sayesinde hoş bir tat oluşturulur. Damak zevki kişiden kişiye değişen bir olgudur. Bu nedenle özel davetlerinizde herkesin beğenebileceği ürünlere yönelmeniz gerekir. Süryani çöreği sofralarınız için iyi bir alternatif olarak karşınıza çıkar. Hurma ve pekmez seven herkesin damak tadına uygunluk gösterebilir. Ağızda bıraktığı tat sayesinde davetlerinizin bir numaralı ürünü olabilir.

Doğal Malzemeleriyle Mardin Hurmalı Süryani Çöreği

Doğal Malzemeleriyle Mardin Hurmalı Süryani Çöreği

Paşavat Yöresel Evi Mardin hurmalı susamlı çöreği 1000 gr hacmiyle şık sofralarda kullanabilirsiniz. Uzun süre boyunca mutfakta çörek yapmak için harcadığınız zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Hem de doğal ürünlerin kullanılması nedeniyle sağlıklı bir atıştırmalık olarak tercih edilebilir. Yöresel bir ürün olarak karşınıza çıkar. Ailenizde yöresel tatları deneyimlemek isteyen kişiler için denenmesi gereken seçenekler arasında yer alır. Misafirlerinize ikram ettiğiniz çay veya kahvenin yanında hoş bir tat sağlayabilir. Hızlı bir şekilde evden çıkmanız gerektiğinde her öğün için atıştırmalık olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çocuğunuz için beslenme çantasına yerleştirebilirsiniz. Sağlığınıza önem veriyor ve organik içerikli atıştırmalık arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Paşavat Yöresel Evi Mardin hurmalı susamlı Süryani çöreği 1000 gr yorumları ürünün birçok özelliğini anlatır. Kullananlar taze ve lezzetli yapısından övgüyle bahseder.

Lezzeti Mardin Hurmalı Süryani Çörek 1000 gr Fiyatı

Lezzeti Mardin Hurmalı Süryani Çörek 1000 gr Fiyatı

Paşavat Yöresel Evi Mardin hurmalı susamlı Süryani çöreği 1000 gr fiyatı çeşitli etkenlere göre belirlenir. Çöreğin içerisinde yer alan malzemeler önemli bir etkendir. Aynı zamanda hazırlık esnasında harcanan zaman ve emek göz önünde bulundurulur. Ürün için belirlenen fiyat düzeyi bütçenize uygunluk gösterebilir. Evde çay saati lezzetleri hazırlamanıza kıyasla zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda doğal malzemeleri bulmak için harcayacağınız efordan kurtulmanızı sağlar. Ürünün lezzeti sayesinde elde edilecek olan avantajlar bulunur. Misafirlerinizin mutlu ve size hayran olması sağlanabilir. Kutu içerisinde yer alan çöreği saklama kabına yerleştirebilirsiniz. Böylece daha uzun süre saklayabilirsiniz. Bayatlamanın önüne geçebilmek için hava geçirmeyen kapları tercih etmeniz gerekir. Paşavat Yöresel Evi Mardin hurmalı susamlı Süryani çöreği 1000 gr satın al seçeneği için Trendyol üzerinden inceleme yapabilirsiniz.