Porçöz Pas Ve Kireç Çözücü 1 Lt Diğer Ev Temizlik Gereçleri

69,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,99 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Porçöz Pas Ve Kireç Çözücü 1 Lt Diğer Ev Temizlik Gereçleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WİNMAX Satıcı Ünvanı: WİNMAX TEMİZLİK GIDA MEDİKAL BİLGİSAYAR ORGANİZASYON İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0813134339100001 Vergi Kimlik Numarası: 8131343391
    Bu ürün WİNMAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porçöz Pas Ve Kireç Sökücü 1000 ml1 Litre Porçöz Pas ve Kireç Çözücü, ekstra güçlü formülü sayesinde her türlü kireç ve sarı pas lekelerini saniyeler içerisinde temizler. KULLANIM ALANLARI: Çaydanlık, su ısıtıcısı, duşa kabin, duş başlığı, lavabo, tuvalet ve küvetler, fayans ve seramik banyo yüzeyleri, cam eşya ve yüzeyler. Ayrıca inşaat ve moloz artıklı yüzeylerin temizliğinde de kullanılabilir. KULLANIM ŞEKLİ: Porçöz Pas ve Kireç Çözücü’yü çaydanlık veya su ısıtıcınıza doğrudan dökünüz. ETKİ SESİ kesilene ve kireç temizlenene dek bekleyiniz. Daha sonra çaydanlığınızı, su ısıtıcınızı bir kaç kez bol suyla durulayınız. Gerekirse işlemi tekrarlayınız. Fayans, banyo ve cam yüzeyi temizliklerinde 1 litre suya 1 çay bardağı (100 ml) Porçöz Pas ve Kireç Çözücü karıştırarak uygulayınız. Temizlik sonrası yüzeyi bol suyla durulayınız. İnşaat ve moloz artıkları temizliklerinde yüzeye doğrudan uygulayabilirsiniz. Temizlik sonrası yüzeyi bol suyla durulayınız.
Geri Bildirim Ver

Porçöz 1 Lt Pas ve Kireç Çözücü ile Parlak ve Temiz Yüzeyler

Kireçler mutfakla ilgilenen herkesin sorun yaşadığı ve kirecin çözülebilmesi için özel sıvıların kullanılması gerektiği bir konudur. Genel olarak lavabolarda, tuvaletlerde ve çamaşır makineleri gibi suyun ağırlıklı olarak kullanıldığı alanlarda meydana gelen kireçler gerekli önlemler alınmadığı durumlarda tıkanma, boruların çatlaması veya su sızıntılarına neden olabilmektedir. Pek çok farklı marka tarafından üretimleri yapılan kireç çözücü sıvılar giderlere aktarılarak kirecin temizlenmesine yardımcı olan ürünler olarak dikkat çekmektedir. Kireç çözme işleminin kireç çözücü sıvıların kireçli alanlara dökülmesi sonrasında kısa sürede etki göstermesi nedeniyle pek çok kişi evlerinde kireç çözücüleri kullanmaktadır. Porçöz pas ve kireç çözücü etkileri ile paslı yüzeylerin ve kireçli alanların temizlenmesine yardımcı olurken daha yüksek masrafların da önüne geçilebilmesi için tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

  • Kireç ve pas çözücü
  • Uygun fiyat
  • Yüksek etki

Porçöz ve Kireç Çözücüler

1979 yılında Antalya’da kurulan Levent Kimya’nın alt firmalarından birisi olan Porçöz kireç ve pas çözücü üretimi konusunda Türkiye’nin öncü isimlerinden bir tanesidir. Türkiye’de üretimleri yapılan kireç ve pas çözücülerin %75’ini elinde bulunduran Porçöz markası kimyasal üretimleri ve formülleri ile Türkiye’ye ek olarak dünyanın pek çok noktasına ihracat yapmaktadır. AB standartlarına uygun üretimleri ile adından söz ettiren Porçöz markası başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Ortadoğu ve Asya ülkelerine de ürün ithalatı yaparak alandaki gücünü göstermektedir. Kireç ve pas çözücü üretimlerine ek olarak bebek bezi, ıslak havlu ve kadın pedi üretimlerini de yaparak büyümeye devam etmiştir. Marka tarafından üretimleri yapılan Porçöz pas ve kireç çözücü 1 lt geniş kullanım alanı nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Özellikle mutfak lavabolarında meydana gelen kireç ve pasların çözülmesi için kullanılırken aynı zamanda kullanıcıları tarafından tuvaletlerde de kullanılabilmektedir.

Porçöz Pas ve Kireç Çözücü İçeriği

Porçöz pas ve kireç çözücü içeriği özel kimyasallardan oluşmaktadır. Genel olarak nitrik ve hidroklorik asitten oluşmaktadır. Kireç oluşumunun en temel açıklamalarından bir tanesi sıcak suyun metal üzerinde hızlıca soğuması olarak adlandırılırken Porçöz’ün içerisinde yer alan nitrik asit ve hidroklorik asit kirecin ve pasın çözülmesine yardımcı olur. Porçöz pas ve kireç çözücü nasıl kullanılır sorusu ürünü satın alan kullanıcılar tarafından sürekli merak edilmesine karşın son derece kolay bir kullanım sunulmaktadır. Kireçli alanın üzerine kimyasal etkilere sahip Porçöz 1 Lt pas ve kireç çözücü 1402002 kodlu ürünün uygulanması sonrasında 3-5 dakika arasında beklenmesi gerekir. Bekleme süresi kirecin çözülmesi ve kolay temizlenebilmesi için gerekli olurken kullanıcıların isteklerine göre bezle veya bezin ulaşamayacağı alanlarda duru su ile temizleme işlemi yapılabilir. Kirece ek olarak pas çözme özellikleri nedeniyle de rahatlıkla farklı alanlarda kullanılabilen Porçöz markası kullanıcıları tarafından büyük ilgi görmektedir.

Porçöz Pas ve Kireç Çözücü Fiyatı ve Yorumları

Porçöz pas ve kireç çözücü fiyatı ürünün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Standart üretimlere sahip pas ve kireç çözücüler daha uygun fiyatlardan satışa sunulurken Porçöz ekstra güçlü pas ve kireç çözücü genel olarak yüksek etkisi nedeniyle daha yüksek fiyatlardan alıcı bulmaktadır. Porçöz pas ve kireç çözücü 1 lt yorumları kullanıcıları tarafından paylaşılır. Genel olarak yüksek değerlendirme puanları ve olumlu yorumlara sahip olan Porçöz markası pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Markanın üretimleri arasında standart pas ve kireç çözücüler yer alırken ekstra güçlü pas ve kireç çözücülerin üretilmesi de kireç ve pas miktarına göre kullanıcıların yapabilecekleri tercihleri değiştirmektedir. Ürün çeşitliliği yorumlarda da değişikliğe neden olabilmektedir. Porçöz pas ve kireç çözücü fiyatlarını ve yorumlarını incelemek için Trendyol’u ziyaret edebilir, siparişinizi güvenle oluşturabilirsiniz.