Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden 62 Adet Maxi Fırsat Paketi

440 TL
(7,10 TL / adet)
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden 62 Adet Maxi Fırsat Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFLAMEL Satıcı Ünvanı: EMEL ÖZDİLSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940820475
    Bu ürün EFLAMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emekleme çağına gelmeleriyle yerinde duramayan bebeklerin bezini değiştirmek zorlaşabilir.
  • Pampers Prima Pants Külot Bez tek seferde külot gibi kolayca giydirilir ve 12 saate kadar kuruluk sağlar.
  • Devrim niteliğindeki 3 emici kanal ıslaklığın eşit biçimde yayılmasını sağlayarak bebeği kuru tutar.
  • Bebeğiniz nerede emeklerse emeklesin, Pampers Prima Pants Külot ile altını hızlı ve kolay biçimde değiştirebilirsiniz.
  • Yerinde duramayan bebeklere kolayca giydirilen Pampers Prima Pants Külot Bez Yanlardan yırtmanız yeterlidir.
  • Emici Mikro İnci Tanecikler: Islaklığı emen ve hapseden mikro inci taneciklerinin olduğu iç tabaka
  • Bebeğinizin külot rahatlığındaki Pampers Prima Külot Beziyle tüm gün rahat olması için Pamuk Gibi Yumuşak
  • 360 derece esnek bel teknolojisi: Her yönde esneyen bel bantı bebeğin hareketlerine uyarak vücuduna mükemmel biçimde oturur.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 4
  • Paket İçi Bez Adedi 70 - 89 adet
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden 62 Adet Maxi Fırsat Paketi

Bebeklerin rahatı ve mutluluğu anneler için çok önemlidir. Çocuğu mutluysa anneler de mutludur. Doğduğundan itibaren çocuğun mutluluğunu etkileyen bazı faktörler bulunur. Anne sütü, yemek, su gibi birçok faktör bunlara eklenir. Bunların dışındaki diğer büyük faktör ise bebek bezidir. İlk günden itibaren bezlenen çocuklar uzun zaman boyunca onlarla birlikte bir parçası haline gelir. Hal böyleyken de kullanılan bezin kalitesi ve rahatı çocuk için başlıca önemli unsurlardan biridir. Özellikle emekleme çağındaki çocuklar, çok aktif ve hareketli olur. Hareketli bebeklere bez giydirmenin kolay yolu, pratik bir kullanım sağlayan Prima külot bezdir. Prima külot bebek bezi 4 beden 62 adet maxi fırsat paketi külot bez ile çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz. Rahat ve kullanışlı bu ürüne göz atabilirsiniz.

  • Yenilikçi tasarım
  • İdeal esneklik
  • Çoklu paket avantajı

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden Fırsat Paketi Özellikleri

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden Fırsat Paketi Özellikleri

Çocuğunuza bez seçerken birçok özelliğe dikkat etmeniz gerekir. Uzun süre kullanacağınız bebek bezinin rahat ve konforlu hissetirmesi gerekir. Prima külot bebek bezi 4 beden 62 adet fırsat özellikleri bakımından tercih yapmanızı kolaylaştırır. Özellikle emekleme çağındaki bebekler hareketli olur. Yeni yeni etrafı keşfetmeye ve dokunmaya çalışan bebekler, bir an bile yerinde durmaz. Hal böyleyken çocuğunuzun altını değiştirirken büyük bir çaba harcamak zorunda kalırsınız. Sürekli hareket etmek isteyen çocuk; altını değiştirirken tekmeler atar, ağlar veya yerinde durmak istemez. Külot bez teknolojisi tüm sorunlara ilaç gibi gelen bir ürün niteliğindedir. Prima külot bebek bezi 4 beden 62 adet paketi, esnek yapısı ile çocuğunuzu sıkmaz. Bu sayede işinizi oldukça kolaylaştırır. Külot bezini hızlıca giydirdiğiniz çocuklar, rahatça oyununa devam edebilir.

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden Maxi Fırsat Paketi Avantajlar

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden Maxi Fırsat Paketi Avantajlar

Prima külot bebek bezi 4 beden, içerdiği özellikleri hayatınızı kolaylaştıracak avantajlara çevirir. Külot bez, tek seferde giydirilmesi ile işinizi bir hayli kolaylaştırır ve 12 saate kadar kuru tutar. 3 emici kanal sayesinde sıvının eşit biçimde emilmesini sağlar ve çocuğun altını kuru tutar. Aynı zamanda ağırlık hissi yaratmaz. Çocuğunuzun altını emeklediği her an çok kısa bir sürede değiştirebilirsiniz. Prima 4 beden, yanlarından yırtılarak giydirilebilir. Mikro inci tanecikler sayesinde sıvıyı çok güçlü bir şekilde emer. 360 derece bel koruma sayesinde ise her yönde esner. Böylece çocuğun beline tam olarak oturur. Emekleme çağında sürekli hareket halindeki çocuğunuz özgürce hareket eder. Prima külot bebek bezi 4 beden 62 adet maxi fırsat paketi yorumlarına bakıldığında, ürünün son derece ekonomik olduğu görülür.

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden Maxi Fırsat Paketi Fiyatı

Prima Külot Bebek Bezi 4 Beden Maxi Fırsat Paketi Fiyatı

Prima külot bebek bezi 4 beden 62 adet maxi fırsat paketi fiyatları ürünün öne çıkan tüm özellik ve önemli avantajları göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Külot bebek bezi, gelişmiş teknolojisi sayesinde emekleme çağındaki yerinde duramayan bebeklerinize büyük rahatlık sağlar. Altını değiştirirken çocuğunuz hiç sıkılmaz ve hızlıca giydirilebilir. Markanın ürünü, 2 saate kadar kuruluk sağlar ve pişiği önler. 3 emici kanal ile ıslaklığı eşit şekilde dağıtır. 360 derece saran esnek bel ile çocuğun belini çevreler ve her hareketi özgürce yapmasına yardımcı olur. Bebeğinizin gün içinde özgür olmasını sağlayan ve pamuk gibi yumuşak olan bu külot beze hakkında birçok olumlu yorum ve görüş bulunur. Bu kullanışlı beze Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile siz de sahip olabilirsiniz.