Prima Külot Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 56 Lı

129,95 TL
(2,32 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Külot Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 56 Lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJ TOPTAN Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ İNŞAAT NAKLİYE İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0403000498000019 Vergi Kimlik Numarası: 4030004980
    Bu ürün AVANTAJ TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prima Külot Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 56 lı Prima Premium Care Külot Bez ile zorlu bez değişimlerine elveda deyin. Yumuşacık ve 360 derece esneyen beli sayesinde bebeğiniz hareket halindeyken bile tek bir hareketle bezi giydirmek mümkündür ve beline de tam oturur. Prima’nın cilt üzerindeki en yumuşak dokunuşunu sağlayan tüy gibi yumuşak malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca güvenilir Prima kuruluğu sayesinde 12 saate kadar kuru kalır. Böylece bebeğinizin oyun saati asla kesintiye uğramaz. Kolayca Giydirilen Külot Bez Prima’nın en yumuşak dokunuşuyla Yumuşacık ve 360 derece esneyen beli sayesinde kolayca giydirilir ve vücuda tam uyum sağlar Prima’nın en yumuşak cilt dokunuşunu sağlaması için tüy gibi yumuşak malzemelerle üretilmiştir Nefes alabilen kuruluk etkisi için havanın bez içerisinde kolayca dolaşmasına izin veren tasarım 12 saate kadar kuruluk için ıslaklığı emer ve hapseder

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 3
  • Paket İçi Bez Adedi 56
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Premium Care 3 Beden 56 Adet Midi Külot Bez

Normal bezlerinin hem ebeveyn hem de bebek için bazı zor yanları vardır. Ebeveyn için normal bezi değiştirmek zordur. Özellikle yanlardan açılmayacak şekilde bağlanması ve bebeğin vücuduna tam oturması gibi bazı hususlara çok dikkat etmek gerekir. Bebek ise sıkı bağlanmış bir bez nedeniyle rahat hareket edemez. Prima Premium Care 3 beden külot bez, bu dezavantajlar göz önünde bulundurularak üretilmiştir. 6 ve 11 kilogram arasındaki bebeklere konfor sunan bir üründür. Külot tasarımına eşlik eden esnek beli ile ebeveynlere de kolaylık sağlar. Benzersiz yumuşaklıktaki yüzeyi ile öne çıkan külot bez, kenar kısımlarda yer alan yırtılabilir bantları sayesinde kolayca çıkarılabilir.

  • Emici mikro ince tanecikler
  • 12 saate kadar kuruluk
  • 360 derece esnek bel teknolojisi

Prima Premium Care 3 Beden Külot Bezin Özellikleri Nelerdir?

Prima Premium Care 3 Beden 56 Adet Midi Külot Bez Yorumları

Emekleme çağına gelerek sürekli hareket eden bebekler için Prima Premium Care 3 beden külot bez özel olarak tasarlanmıştır. Tüy gibi hafif yapısını, üretiminde kullanılan kaliteli malzemelerden alır. Bezin üretiminde; birinci sınıf pamuk, polietilen, polyester ve polipropilen karışımı kullanılmıştır. Külot bez nefes alan bir dokuya sahiptir. Bu sayede bebeğinizin cildinde pişik gibi istenmeyen durumların oluşmasına izin vermez. Yumuşak bir yapıda olması ile bebeğinizi huzursuz ve keyifsiz hissettirmez. Külot bez 360 derece esnek bel teknolojisiyle rahatça giydirilebilir. Bu özellik, bezin bebeğin beline tam oturmasını da sağlar. Böylece Prima Premium Care 3 beden külot bez, bebeğiniz hareket ederken beline baskı uygulamaz. Külot bebek bezinin üzerinde ıslaklık göstergesi vardır. Bu gösterge ile bez değişikliği yapmanız gereken zamanı kolayca anlayabilirsiniz.

Prima Premium Care 3 Beden Külot Bezi Emici midir?

Prima Premium Care 3 beden külot bez, yüksek emici özelliğe sahiptir. Mikro emici inci taneciklerle tasarlanan Prima Premium Care 3 beden külot bebek bezi, 12 saate kadar mükemmel bir kuruluk sağlar. Külot bezin bünyesinde, sıvının yüzeyde eşit şekilde dağılmasını sağlayan emici kanallar bulunur. Bu kanallar sayesinde ıslaklık tek bir noktada toplanmaz ve bebeğiniz rahatsız hissetmez. Islaklık seviyesi yükseldiğinde maviye dönen gösterge ile bezin kuruluk durumu hakkında anında bilgi sahibi olmak mümkündür. Prima Premium Care 3 beden külot bez, hava dolaşımına imkân veren kanallar ve üstün emiciliği ile bebeklerin hassas cildi için koruma sağlar. Islaklık ve havasızlık nedeniyle oluşan tahrişleri minimize eden bu bez, ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Prima Premium Care 3 Beden Külot Bezin Kullanımı Pratik mi?

Prima Premium Care 3 beden külot bezin kullanımı oldukça pratiktir. Normal bir iç çamaşırı gibi bebeğinize giydirebilirsiniz. Bezin değişmesi gerektiği esnada da kenarlarında yer alan ince çizgiden tutarak bantları yırtabilirsiniz. Prima Premium Care 3 beden külot bez çıkarıldıktan sonra katlanarak üzerinde bulunan tek kullanımlık bant ile kapatılıp atılabilir. Prima Premium Care külot bez, kullananları memnun eden bir üründür. İşlevsel ve kaliteli yapısıyla hem ebeveynlere hem de bebeklere rahatlık sunar. Trendyol’da yer alan Premium Care 56 adet  3 beden külot bez yorumlarına bakarak gerçek kullanıcıların ürüne dair fikirlerini öğrenebilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile bebeğiniz için bu konforlu ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol’un kampanyalarından faydalanarak hesaplı bir alışveriş deneyimine sahip olmak mümkündür. Siparişinizi oluşturduktan kısa süre ürününüz adresinize teslim edilir.