Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 5 Numara Junior 40 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (9)
40 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,77 TL
3 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
242,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 5 Numara Junior 40 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sadecevitamin Satıcı Ünvanı: ARYA ZİRAİ İLAÇ KOZMETİK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086065074300001 Vergi Kimlik Numarası: 0860650743
    Bu ürün sadecevitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi 64
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 5 Numara Junior 40 Adet Trendyol'da

Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 5 numara 40 adet, bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış bir bebek bezi ürünüdür. Doğal ham maddeler kullanılarak özel olarak üretilmiş, çevre dostu bir seçenek sunar. Yumuşak, esnek ve nefes alabilen malzemeler ile özel olarak tasarlanmış, bebeklerin cildine rahat ve konforlu bir şekilde oturur. Ayrıca, gece boyunca kuru ve rahat bir uyku sağlamak için iyi bir emici yeteneğe sahiptir.

 
  • Doğal ham maddeler
  • Esnek tasarım
  • Emici yeteneği

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Özellikleri

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Özellikleri

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 numara 40 adet için kullanılan ham maddeler, bebeğinizin hassas cildine en uygun şekilde tasarlanmıştır. Sürekli kullanımda bebeğinizin rahatsızlık duymaması hedeflenerek tasarlanmıştır. Yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, bebeğinizin rahat bir uyku deneyimi yaşamasını sağlamak için iyi bir emici yeteneğe sahiptir. Bu bebek bezi pek çok özelliğiyle birlikte diğer bebek bezlerinden ayrılır. Ayrıca, bebeğinizin hareketleri ve aktiviteleri sırasında maksimum hareket kabiliyeti sunar. Bebeğinizin cildine zarar vermemesi için tasarlanmıştır ve kullanırken bebeğinizin hareket özgürlüğünü kısıtlamaz. 5 numara boyutlarında olmakta olup junior kategorisindeki bebekler için uygundur.

 

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Kullanımı

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Kullanımı

Bio Natural Bebek Bezi 5 numara 40 adet ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Bebek bezi, bebeğinizin altını temizledikten sonra bebeğinizin altına yerleştirilir. Yan bantları yapıştırarak bebeğinizin bedenine tam olarak oturtulur. Bu şekilde, bebeğinizin rahat ve konforlu bir uyku deneyimi yaşaması sağlanır. Sleepy marka bu natural ekonomik bebek bezi, bebekler için rahat ve emici bir seçenek sunar. Bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak tasarlanan bezlerin, %100 biyolojik olarak çözünebilir yapısı sayesinde doğa dostu olduğunu belirtmek gerekir. Bezlerin ultra ince ve yumuşak yüzeyi, bebeğin cildinde rahatsızlık yaratmaz ve hareket serbestliği sağlar. Yumuşak bantları ve lastikleri sayesinde, bezler sızdırmaz bir şekilde kullanılır. İç ve dış yüzeyi bir arada tutan doğal ve yumuşak malzemesi sayesinde bebeklerin cildi kuru kalır ve bebeğin bez bölgelerinde tahrişe yol açmaz.

 

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Avantajları

Sleepy Bio Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Avantajları

Bu bebek bezi 40 adet olmasıyla birlikte ekonomik bir seçenek sunar. Bebeklerin rahatlığı için tasarlanmıştır. Bezlerin kullanımı son derece kolaydır. Bebeklerin ciltlerinin nemli olmasını önleyen bezler, yüksek emici özelliği sayesinde uzun süreli kullanım için uygundur. Yumuşak bantları sayesinde, bezi bebeğin beline kolayca uygun hale getirebilirsiniz. Bezleri kullanmadan önce, bebeğinizi temizleyin ve bezi güvenle çıkartmak için bantlarını kullanın. Yüksek kaliteli hammaddelerden üretilen bezler, en yüksek hijyenik standartlara sahiptir. Sleepy marka bu bebek bezi, bebeğin rahatlığı için tasarlanmış kaliteli bir üründür. %100 biyolojik olarak çözünebilir yapısı ve yüksek emici özelliği ile uzun süreli kullanım için idealdir. Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 5 Numara 40 adet fiyat aralığı da tüm bu özellikler düşünülerek belirlenmiştir. Diğer ebeveynlerin görüşlerini merak ederseniz Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 5 Numara 40 adet yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Ürünü tercih etmeniz halinde Trendyol’dan gerekli adımları takip edebilirsiniz.