1
Köpek Maması kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması 15 kg

629,90 TL
(41,99 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
1 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
694 TL631 TL
13 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,90 TL
13 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,40 TL
1 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL639,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz kendi orijinal ambalajına ek olarak dış etkenlerden koruma amaçlı dayanıklı çuval ile paketlenerek gönderim sağlanmaktadır. Trendline biftekli yetişkin köpek maması 15 kg önerilen günlük tüketim miktarı köpeğin ağırlığı önerilen miktar 1-5 kg 45-140 gr 5-10 kg 160-235 gr 10-20 kg 235-390 gr 20-30 kg 390-530 gr 30-40 kg 530-660 gr 40-50 kg 660-780 gr 50-60 kg yaş seçimi : Yetişkin (1-7 yaş) içerik seçimi : Tahıllı paket boyutu : 7,6 - 15 kg lezzet : Dana - Sığır ırk özelliği : Medium

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
Geri Bildirim Ver

Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Köpeklerin sağlıklı bir şekilde gelişim gösterebilmeleri için ihtiyaç duydukları besin değerlerini tam olarak almaları gerekir. Gün içerisinde tükettikleri besinlerin özenle seçilmesi önemlidir. Ayrıca hayvanların, ihtiyaçlarına cevap verecek içeriğe sahip ürünlerle beslenmeleri gerekir. Her yaşta farklı beslenme şekillerine ihtiyaç duyan köpekler için özel ürünler tasarlayan marka, yetişkin grubuna giren köpeklerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurur. Onların alması gereken besin değerlerine ürün içerisinde yer verir. Mama, iştah kabartan kokusuyla köpeğinizin seveceği bir öğün haline gelir. Trendline biftekli yetişkin köpek maması 15 kg’lık paketiyle uzun süreli tüketim için ideal olabilir. Köpeğinizin sağlıklı bir şekilde gelişim göstermesi için tercih edebileceğiniz ürün, zengin içeriğiyle onun enerjik bir gün geçirmesini sağlar. Cazip fiyatlarla satın alacağınız ürünle sokak hayvanlarını ve evcil hayvanınızı mutlu edebilirsiniz.

  • Zengin içerik
  • Besleyici besin değerleri
  • Kolay sindirim

Kaliteli Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Kaliteli Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Köpeklerin rutin bir beslenme düzeni olması, onların enerjik ve mutlu bir gün geçirmeleri için önemlidir. Sağlıklı beslenen köpekler, enerjik ve pozitif bir gün geçirir. Mamalarının içeriğinin, onların ihtiyaç duydukları besin içeriklerine sahip olması kemik gelişimi için gerekli unsurların başında gelir. Ürün içeriğinde A, C, E ve D vitaminlerine yer verilir. Trendline biftekli köpek maması 15 kg, köpeklerin sağlıklı gelişimleri için ideal özellikler taşır. Deri ve tüy sağlıkları için içerisinde bol miktarda omega 3 ve omega 6 yağ asitlerine yer verilir. Yeterli bir şekilde beslenmeleri sağlanan köpekler, sağlıklı deri ve tüy gelişimine sahip olur. Zengin içeriğiyle ön plana çıkan Trendline Beef biftekli yetişkin köpek maması 15 kg satın alarak onların düzenli bir şekilde beslenmelerini sağlayabilirsiniz. Onların mutlu bir gün geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Sağlıklı Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması

Sağlıklı Trendline Biftekli Yetişkin Köpek Maması

İçeriğinde gluten bulunmayan ürün, evcil hayvanların mamayı son derece kolay bir şekilde sindirmesine yardımcı olur. Kısa süre içerisinde sindirilebilen Trendline biftekli yetişkin kuru köpek maması 15 kg, onların güne enerjik ve rahat bir şekilde devam etmelerini sağlar. Ürün, zengin besin değerleriyle ön plana çıkar. Trendline biftekli yetişkin köpek maması, son derece lezzetli bir biftek aromasına sahiptir. Hayvanların severek tüketeceği bu mama, yemek saatlerinde iştahlı tavırlar sergilemelerini sağlar. Hayvanların sindirim ve bağışıklık sistemini korumayı sağlayan ürün, besleyici değerleriyle enerjilerini depolamalarına imkan tanır. Böylece gün içerisinde aktif kalmalarını sağlar. Kuru mama olarak tasarlanan Trendline biftekli yetişkin 15 kg kuru köpek maması, kolay biçimde servis edilebilecek özelliklere sahiptir. Cazip fiyatlarla satın alacağınız bu ürünle, köpeğinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Cazip Trendline Yetişkin Köpek Maması

Cazip Trendline Yetişkin Köpek Maması

Köpeklerin deri, tüy ve kemik gelişiminin sağlıklı şekilde ilerlemesinde beslenmenin önemli bir yeri vardır. Sağlıklı bir şekilde beslenen, vitamin ve minerallerden faydalanan hayvanlar, gelişimlerini de doğru biçimde tamamlar. Zengin vitamin ve mineral içeriğiyle dikkat çeken ürüne kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Trendline biftekli yetişkin köpek maması 15 kg fiyatları, ürün özellikleri kapsamında belirlenir ve farklı bütçelere hitap eder. Yeterli miktarlarda sunulan ürün, uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz şekilde paketlenir. Dilerseniz Trendline biftekli köpek maması yorumlarına da göz atabilirsiniz. Trendline biftekli yetişkin köpek maması 15 kg kullananlar tarafından yazılan yorumları okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla satın alabileceğiniz bu ürünle köpeğinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz birden fazla paket satın alabilir ve ilerleyen dönemler için stok yapabilirsiniz.