Ülker Çokonat 33 gr 24 Adet

275 TL
(11,46 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,99 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Çokonat 33 gr 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERCAN GIDA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: BİRGÜL İÇLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3299301759800001 Vergi Kimlik Numarası: 4690404193
    Bu ürün MERCAN GIDA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 LÜ PAKET ŞEKLİNDE SATIŞI YAPILMAKTADIR.FINDIKLI ÇİKOLATALI GOFRET
Geri Bildirim Ver

Ülker Çokonat (24 Adet)

Sevilen gofretlerden biri olan Ülker Çokonat her daim tercih edilen atıştırmalıklar arasında yerini alır. Uzun yıllardır tüketilen bir gofret çeşidi olan Çokonat, çocuklardan yetişkinlere farklı yaş gruplarından birçok kişinin yemekten zevk aldığı bir üründür. Leziz sütlü çikolata kaplı dış kısmıyla birlikte içindeki muazzam fındık aroması her bir ısırıkta ağzınızda enfes bir tat oluşturur. Yıllar boyunca kalitesini aynı şekilde sürdüren bu gofret, leziz çikolatalı tadıyla sizlere güzel çocukluk anılarınızı anımsatır. İçerisinde toplam 24 adet Çokonat gofret bulunan bu ürün paketi, bir fincan kahvenin yanında çok iyi gider. Tek bir paket içerisinde bulunan bu gofretler, çay molalarında enerji ihtiyacının giderilmesi için tüketilebilir. Ürünü çantanıza atarak okulda ya da iş yerinde tüketmeni mümkündür.

  • Yıllar boyunca korunan kalite
  • Leziz sütlü çikolata kaplama
  • İkonlaşmış turuncu paket

Ülker 24 Adet Çokonat İçeriği

Ülker 24 Adet Çokonat İçeriği

Tadı enfes sütlü çikolata ile kaplı olan üç katlı tabakalardan oluşur. Sütlü çikolata ile kaplı olan bu gofretin üzerinde leziz fındık kırıntıları bulunur. Ülker Çokonat (24 adet) içeren bu ürün paketinin içerisindeki gofretlerin her biri toplam 33 gr ağırlığındadır. Ürün paketindeki gofretlerin içerisinde %18 oranında fındık kırıntıları, şeker ile kakao kitlesi bulunur. Palm çekirdeğinden üretilen bitkisel yağ içeren bu üründe buğday unu, yumurta akı tozu, tam yağlı süt tozu, mısır nişastası, emülgatörler ve çeşitli kabartıcılar vardır. Bu ürün içerisinde gluten, fındık, yumurta ve soya gibi besin maddeleri de bulunur. Buna ek olarak, sert kabuklu meyvelerle birlikte yer fıstığı da bulunur. Çokonat gofretler besin değeri açısından oldukça zengindir. Tanesi 33 gr olan bu gofret 181 kaloridir. Ürünle ilgili merak ettiğiniz diğer detayları özellikleri kısmını inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Ülker Çokonat (24 Adet) Yorumları

Ülker Çokonat (24 Adet) Yorumları

Günün yorgunluğu üzerinize çöktüğü sırada size enerji ve mutluluk vermesi açısından bu ürün muazzam bir atıştırmalık seçeneğidir. Yıllar boyunca kaliteli paketiyle ve leziz tadıyla öne çıkan bu gofret, tatlı seven herkesin gönül rahatlığıyla tüketebileceği bir üründür. Ülker Çokonat (24 adet) yorumları incelendiğinde bu ürün paketinin eşsiz lezzetiyle müşterileri zamanda geriye götürdüğünü ve gün içerisindeki enerjilerini koruma açısından harikulade olduğu görülür. Sevdiklerinizle hoş bir sohbet ettiğiniz sırada çayın yanında bir paket Çokonat gofret hem ağzınızı, hem de geçirdiğiniz vakti tatlandırır. Ambalajı açılan gofretlerin yumuşamaması adına hava almayacak bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Bu nedenle gofretleri serin ve nemsiz ortamda muhafaza etmeniz önemlidir. Bunun için vakumlu saklama kabı veya cam kavanoz kullanabilirsiniz. Çikolatanın üzerinde beyazlama yaşanmaması açısından buzdolabında saklanmaması gerekir.

Ülker Çokonat (24 Adet) Fiyatları

Ülker Çokonat (24 Adet) Fiyatları

Yıllardır zengin besin değerlerine ve kalitesine sahip olan bu gofretler, enerji ve mutluluk açısından tatlı bir atıştırmalıktan beklediğiniz tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Ülker Çokonat (24 adet) fiyatları ürünün yıllar içerisinde oluşturduğu marka değeri ve kalitesinin yanında eşsiz fındık aromalı lezzeti karşısında oldukça hesaplıdır. Toplam 24 adet gofreti tek bir paket içerisinde toplayan bu ürün sayesinde sevdiklerinize veya iş yerindeki arkadaşlarınıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu ürün paketi, gofretleri toplu halde içerisinde bulundurduğu için oldukça hesaplı bir seçenektir. Aynı zamanda bu ürün paketi, Çokonat gofretlerle yıllar içinde kişisel bir bağ kuran sevdikleriniz için harika bir hediye seçeneğidir. Özenle paketlenen, ve lezzetiyle size muazzam bir enerji ve uygun fiyatıyla mutluluk veren bu ürünü Trendyol üzerinden indirim avantajlarıyla satın alabilir ve kısa sürede sahip olabilirsiniz.