Ülker Ece Ikramlık Fındıklı Sütlü Çikolata 455 G

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
850 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Ece Ikramlık Fındıklı Sütlü Çikolata 455 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞEKERCİ İSMET Satıcı Ünvanı: İSMET YURTSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3005593522400019 Vergi Kimlik Numarası: 9880015201
    Bu ürün ŞEKERCİ İSMET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ülker Ece İkramlık Fındıklı Sütlü Çikolata 455 G
Geri Bildirim Ver

Ülker Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata 455 g

Eminönü Nohutçu Han’da küçük bir atölye tarzında hizmet vermeye başlayan ve 1944 yılından bu yana çay saatlerinin vazgeçilmezi olan ürünlerle müşteriyi buluşturan Ülker firması, Dünya Kakao Vakfı’nın Türkiye’den ilk üyesidir. 1970’li yıllarda çikolata üreterek Türkiye’nin çatı markalarından biri olan firma, ilk tesisini de 1976 yılında açar. Merhum Sabri Ülker ve Asım Ülker kardeşlerin kurduğu köklü ve güçlü firmanın ürün skalası çok geniştir. Son teknoloji cihazlarla üretime devam eden marka, 7’den 70’e herkesin beğendiği ürünleri müşteriyle buluşturmaya devam eder. İkramlıklar arasında bulunan Ülker Ece bütün fındıklı sütlü çikolata 455 g seçeneği, yumuşak çikolatası ve bütün fındığı ile sık tercih edilenler arasında yer alır. Lezzetine doyum olmayan bu ürünü kahve yanında ikram edebilirsiniz.

  • Bütün fındık dolgulu
  • Yumuşak çikolatalı
  • Taze ve akışkan içerik

Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata 455 g Özellikleri

Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata 455 g Özellikleri

1944’ten bu yana kimliğini güçlendirerek üretime devam eden Ülker markasının ikramlık ürünleri çay ve kahve saatlerini vazgeçilmez kılar. Bayramlarda ikram edilen çikolata çeşitleriyle de adından söz ettiren markanın Ülker Ece fındıklı çikolata 455 g ürünü sık tercih edilenler arasında yer alır. Taze ve bütün fındık dolgusuyla lezzetine doyulmayan, ağızda eriyen çikolata kaplaması herkesin beğenisini kazanır. Bayramda sevdiklerinize ikram etmek için ya da büyüklerinize giderken hediye olarak götürebilmeniz için şık ve zarif ambalajına eşlik eden kutusuyla göz doldurur. Ağızda eriyen kakaolu kreması ile lezzetini eşsiz kılan Ülker Ece bütün fındıklı olduğu için çocukların da hoşuna gider. Taze fındığın lezzetli tadıyla buluşan çikolata kahve yanında ikram edilen leziz bir atıştırmalıktır. Siz de sevdiklerinizle hoş sohbetler yaparak kahvenizi yudumlarken bu lezzeti tercih edebilirsiniz.

Lezzetiyle Tercih Edilen Ülker Ece Çikolata 455 g

Lezzetiyle Tercih Edilen Ülker Ece Çikolata 455 g

Atıştırmalıkları, ikramlıkları ve hediyelik ürünleriyle her eve girmeyi başaran Ülker markası, her yaştan müşterinin tercih ettiği ürünlerle ön plana çıkar. Bunlardan biri olan Ülker Ece bütün fındıklı sütlü çikolata özellikle bayramların vazgeçilmez ritüeli olan şeker, çikolata ikramı için ideal bir alternatiftir. Çocukları sevindirmek için harika bir seçenek olan bu leziz ürün, büyüklerin de beğenerek tükettiği ikramlıklardan biridir. Hediyelik olarak sık tercih edilen Ülker bütün fındıklı çikolata, 455 g kutusuyla satışa sunulur. İçerisinde 45 adet ürün bulunan kutunun tasarımı şeffaftır. Sevdiklerinize, akrabalarınıza ve sevindirmek istediğiniz tüm çocuklara hediye olarak götürebileceğiniz içeriğe sahip olan kutusuyla şık, tadıyla da lezzetli bir armağandır. Günün her anında tüketilebilen pratik bir ikramlık arıyorsanız Ece çikolatadan faydalanabilirsiniz. Markanın vazgeçilmezleri arasında olan bu ürünle sunum keyfinizi eşsiz kılabilirsiniz.

Avantajlı Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata 455 g Fiyatı

Avantajlı Ece Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata 455 g Fiyatı

Severek tüketilen ürünlerin başında gelen mini çikolatalar pratik bir ikramlık olduğu için her evde bulunur. Özellikle kahve saatlerini taçlandıran Ülker Ece bütün fındıklı sütlü çikolata 455 g fiyat olarak da hesaplı bir ikramlık seçeneğidir. Ülker markasının sevilen lezzetlerinden biri olan ürünün yoğun sütlü ve kakaolu aromasına eşlik eden bütün fındık parçası, enerji veren özelliğiyle de tercih sebebidir. Geniş bir ürün yelpazesiyle müşteri kitlesini sürekli büyüten Ülker markasının bayram mutluluğu ile ilgili sloganıyla meşhur bu ürün yalnızca bayramda değil her zaman tüketime uygun bir ikramlıktır. 4 farklı ülkede 10 fabrikası bulunan firmanın ihracat yaptığı ülke sayısı 100’ün üzerindedir. Müşteri mutluluğu düsturuyla üretime devam eden firmanın Ülker Ece fındıklı çikolata seçeneği ile dünyanın tercih ettiği lezzeti evinize almak için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ülker Ece fındıklı çikolata 455 g yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.