Ülker Haylayf Bisküvi 64 g (24 Adet)

224,52 TL
(9,36 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,52 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Haylayf Bisküvi 64 g (24 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ülker Shop Satıcı Ünvanı: E STAR GLOBAL E-TİCARET SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720055962900016 Vergi Kimlik Numarası: 7200559629
    Bu ürün Ülker Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Haylayf Bisküvi 64 g (24 Adet)
Geri Bildirim Ver

Ülker Haylayf Bisküvi 64 gr (24 Adet)

Yemek aralarında, meşgul iş günlerinde, teneffüste, arkadaşınızı beklerken ya da yorgun bir gün sonrası film izlerken kişilere atıştırmalıklar eşlik eder. Atıştırmalıklar arasında ise bisküviler öne çıkar. Ülker Haylayf Bisküvi 64 g (24 adet), lezzeti ile her zaman evinize misafir olmaya hazırdır. Senelerdir unutulmayan ve bağımlılık yaratan lezzetiyle yanınızdan hiç ayırmak istemediğiniz bir atıştırmalık olarak ilk sıralarda yer alır. Akıllara kazınan nefis tatlı hindistan cevizli kokusu ve geçmişten gelen nostaljik lezzetiyle dikkat çeker. Bu seçenekle çocukluğunuza kadar uzanan ve unutulmayan tadın keyfini doya doya çıkarırsınız. Sadece çay ve kahve keyiflerinde değil, günün her saatinde tüketebileceğiniz bir seçenektir. Paketi açtığınız anda olağanüstü bir lezzet yolculuğuna erişebilirsiniz.

  • Tarihe meydan okuyan kalite
  • Rakip tanımayan üstün tat
  • Mide guruldatan çıtır yapı

Lezzetli Ülker Haylayf Bisküvi 64 gr (24 Adet)

Lezzetli Ülker Haylayf Bisküvi 64 G (24 Adet)

Ülker Haylayf Bisküvi, son derece köklü ve sevilen atıştırmalık çeşitlerinin başında gelir. Bununla beraber ağır olmayan, hafif ve doyurucu formülü sayesinde ara öğün olarak da sıklıkla tercih edilen lezzetlerden biri olarak bilinir. Çantanızdan eksik etmek istemeyeceğiniz makul boyutuyla da dikkat çeker. Özgün nitelikli Ülker markalı Haylayf, enfes klasik şekerli tadı, kıtır ve gevrek kıvamıyla fırından yeni çıkmış hissi verir. Atıştırma zamanında akıllara ilk gelen bisküvi, yediden yetmişe kimsenin vazgeçemediği kalitesiyle senelerdir ilgi görür. Açlığınızı bastırmak dışında, keyifli misafirliklerinizdeki sohbet anlarında da bu lezzeti tüketebilirsiniz. Dilerseniz bu şahane lezzeti süt, kahve ya da çayınıza daldırarak dahi yiyebilirsiniz. Bu enfes seçenek ile muhabbetlerinizde keyfinize keyif katabilirsiniz. Büyük küçük herkesin tüketebileceği bir seçenektir. Siz de Ülker kalitesi ile bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Ülker Haylayf Bisküvi 64 gr (24 Adet) İçeriği

Ülker Haylayf Bisküvi 64 G (24 Adet) İçeriği

Ülker Haylayf 64 gr bisküvide besin değerlerinin miktarları her 100 g için belirtilir. Ürünün içeriğinde buğday unu, %20 şeker oranı, palmiye yani sebze yağı ve invert şeker şurubu vardır. Aynı zamanda kabarcıklar dahilinde amonyum hidrojen karbonatı, sodyum hidrojen karbonatı, disodyum difosfat, tuz, yağsız süt tozu, süt adına peyniraltı suyu tozu ve tatlandırıcı ve un arıtma maddesi yani sodyum metabisülfit bulunur. Ülker markalı bisküvinin içinde domuz yağı ve domuz ürünleri yoktur. Gluten, süt ve sodyum metabisülfit içerir. Ayrıca eser miktarda yumurta, soya ve fındık bulunur. Üstü şeker taneleri ile kaplı olan Ülker markalı Haylayf, her zaman için vazgeçilmez aparatiflerinizden biri olur. Çocukların ve yetişkinlerin tüketimi için uygun olmasının yanı sıra, günün her saatinde yenmeye hazırdır. Uzun süre tazeliğini koruyan bu bisküvileri, istediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

Cazip Ülker Haylayf Bisküvi 64 gr (24 Adet) Fiyatı

Cazip Ülker Haylayf Bisküvi 64 G (24 Adet) Fiyatı

Geçmişten gelen parlak mavi ambalajıyla dikkat çeken Haylayf Ülker’in uzun süredir tercih edilen ve favori çeşitlerinden biri olarak bilinir. Haylayf; gıdanın dayanıklılığını arttırarak raf ömrünü uzatmak, gıda kalite karakteristiklerini korumak ve zehirlenmelerini engellemek üzere özenle hazırlanır. Nostalji dolu Ülker markalı bu seçeneğin paketindeki her bir bisküvi, ayrı ayrı fırınlanır. Sonrasında el değmeden tek tek paketlenir. Güneş ışığından uzak, serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi önerilir. Bu seçenekle toplam 64 gr paket yani 24 adet ürüne sahip olursunuz. Ülker Haylayf Bisküvi 64 g (24 adet) fiyat aralığı, seçeneğin özelliklerine göre belirlenir. Dilerseniz ürün yorumlarına göz atarak lezzeti hakkında bilgi edinebilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçeneği, Trendyol’un sunduğu fırsatlardan faydalanarak avantajlı biçimde satın alabilirsiniz. Bu sayede keyifli ve cazip bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.