Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi

199,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoyAkca Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190138186
    Bu ürün SoyAkca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizler için hazırladığımız tuzlu atıştırmalık paketi içerisindekiler aşağıda yazmaktadır. ÜLKER Çizi
  • ÜLKER Krispi baharatlı çubuk kraker 2 Adet
  • ÜLKER Krispi acılı çubuk kraker 2 Adet
  • ÜLKER Çubuk kraker 2 Adet
  • ETİ Gong orijinal lezzet
  • ETİ Gong peynir ve acılı aroma çeşnili
  • ETİ Balık kraker 2 Adet
  • Son tüketim tarihleri paket üzerindedir. Tuzlu atıştırmalık paketiniz hazırlanırken tarihlere dikkat edilmiştir. Afiyetle tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi

İçerisinde severek tüketilen ürünler yer alan Ülker tuzlu atıştırmalık paketi beğeni kazanıyor. Ürün içerisinde farklı baharatlara sahip çubuk krakerler yer alıyor. Çubuk krakerin yanı sıra balık kraker de paket içerisinde bulunuyor. 11 farklı atıştırmalığın yer aldığı paket zengin içeriğiyle farklılaşıyor. Farklı atıştırmalıkları dilerseniz çay saatlerinde dilerseniz de film gecelerinde tercih edebilmeniz mümkün. Atıştırmalık paketi çocuklar tarafından da severek tüketiliyor.

 
  • Ülker tuzlu atıştırmalık paketi içeriğinde 11 paket atıştırmalık bulunuyor.
  • Birden fazla çubuk kraker çeşidi tek paket içerisinde sunuluyor.
  • Pakette; tuzlu, baharatlı, peynirli ve acılı olmak üzere birçok farklı tat yer alıyor.

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi Özellikleri

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi Özellikleri

Tuzlu atıştırmalık sevenlerin bir numaralı tercihi olan Ülker tuzlu atıştırmalık paketi, geniş içeriği sayesinde sıklıkla tercih ediliyor. Damak tadınıza göre tüketebileceğiniz 11 farklı atıştırmalık Ülker tuzlu atıştırmalık paketi içerisinde yer alıyor. Baharat çeşnili, peynirli ve acılı atıştırmalıklar enfes tadıyla çay saatlerinde severek tüketiliyor. Aynı zamanda atıştırmalık paketi içerisinde bulunan bazı atıştırmalık çeşitlerinden birden fazla gönderiliyor. Diğer bir ifade ile, kullanıcıların Ülker tuzlu atıştırmalık paketi tercih etmeleri halinde gönderilen paket içerisinde bazı ürünlerden iki tane bulunuyor. Evde, okulda ve iş yerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz tuzlu atıştırmalıklar her yaştan kitlenin en sevdiği olmayı başarıyor. Ülker tuzlu atıştırmalıkların dayanıklı paket içerisinde gönderilmesinden dolayı bozulma ve dökülme gibi bir sorun da yaşanmıyor. Paket içerisinde yer alan ürünler, son kullanma tarihine dikkat edilerek hazırlanıyor.

 

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi İçeriği

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi İçeriği

Ülker tuzlu atıştırmalık paketi içeriğinde birbirinden farklı atıştırmalık bulunduruyor. Paketler ayrı olarak incelendiğinde farklı kraker çeşitlerinin olduğu görülüyor. Paketlerin içeriğinde; 1 Ülker Çizi Atıştırmalık, 2 adet Ülker Krispi Baharatlı ve acılı çubuk kraker, 2 adet Ülker tuzlu çubuk kraker, 1 adet peynir ve acı aroma çeşnilerine sahip olan Eti Gong ve 1 adet orijinal Eti Gong atıştırmalık çeşitleri yer alıyor. Gerek çay saatlerinde gerekse günlük olarak tüketilebiliyor. Ürün gönderimi sağlanırken son kullanma tarihi göz önünde bulunduruluyor. En sevilen kraker çeşitlerini içerisinde barındıran Ülker tuzlu atıştırmalık paketi kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Ülker tuzlu atıştırmalık paketi içeriğindeki toplam 11 adet ürün bulunuyor. Zengin bir içeriğe sahip olan bu ürünü keyifli çay saatlerinde veya çocuğunuzun beslenme saatlerinde tercih edebilirsiniz.

 

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi Fiyatı

Ülker Tuzlu Atıştırmalık Paketi Fiyatı

Ülker tuzlu atıştırmalık paketi içeriğinde bulunan 11 paket atıştırmalık sayesinde damaklarınızı şenlendiriyor. Paket içeriğinde; tuzlu ve sade tatları sevenlere hitap eden Ülker Çizi kraker bulunuyor. Ülker Krispi baharatlı ve acılı çeşitleriyle de hem baharatlı hem de acılı tatlar sizi bekliyor. Orijinal tatları seven kullanıcılara özel Ülker tuzlu çubuk, Eti Balık kraker ve Eti Gong Orijinal paket içerisinde yerini alıyor. Aynı zamanda acı ve peynir tadını tek paket içerisinde sunan Eti Gong peynir ve acı aromalı da ürün içeriğinde bulunuyor. Kaliteli ve lezzetli birbirinden güzel atıştırmalıklara tek pakette ulaşabilmeniz mümkün hale geliyor. Uygun fiyat seçeneklerine sahip Ülker tuzlu atıştırmalık paketi yorum ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolayca ulaşabilir ve diğer kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Ülker tuzlu atıştırmalık paketi fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir, ürün çeşitlerine göz atabilir ve dilerseniz ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.