1
Online Eğitim kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

MentalUP – Eğitsel Zeka Oyunu 12 Aylık

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MentalUP – Eğitsel Zeka Oyunu 12 Aylık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MentalUP Satıcı Ünvanı: AYASİS YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108074311500001 Vergi Kimlik Numarası: 1080743115
    Bu ürün MentalUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • MentalUP eğitici zeka oyunu, pedagojik ürün sertifikalıdır ve bu sayede herhangi bir zararlı içerik veya reklam unsuru içermez. Özellikle 1 yaşına kadar olan çocuklarda kullanılmasının sakıncası bulunmaz.
  • MentalUP 12 aylık oyun kartları ve aksesuarları, tam sürüm MentalUP'ın içeriğinde çocuklar için eğitici zeka oyunları, motive edici oyunlaştırma öğeleri ve detaylı performans raporları yer alır.
  • Çocuk gelişimi için önerilen ve oldukça yüksek faydası bulunan 0-12 ay zeka kartları, zeka gelişimini ilerletmede yardımcıdır. Dijital olduğu için tablet ve bilgisayarlarda kullanımı mümkündür.
  • MentalUP matematik zeka oyunları, çocukların dikkatini geliştirmek için tasarlanan ve elektronik ortamda oynanmaya müsait oyunlar serisidir. Görsel açıdan dikkat çekici olmasının yanı sıra çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi için reklamsız ve kaliteli içeriklerle tasarlanmıştır.
  • 0 ile 12 aylık bebeklerin oynaması için uygun geliştirici ve eğitici faaliyetlere sahiptir.
  • MentalUP matematik oyunları özellikle zihinsel gelişimi destekleyici unsurları barındırır. Eğlenerek öğrenmeyi teşvik ederken çocukların küçük yaşta matematiği sevmesini hedefler.
  • Cihazlarda kasılmadan oynama özelliği ve reklamsız oyun kapasitesi ile kolay kullanım imkanı tanır. Kız ve erkek çocukları için uygun içeriklerle eğitici görseller desteklenir.
  • Eğitici özelliği ile okul derslerini destekleyici ve öğrenmeyi geliştirici etki sağlar.
Geri Bildirim Ver

Mentalup Zeka Oyunları Paketi Eğitici 12 Aylık Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bir insanın gelecek yaşantısına en önemli etkisi olan dönem; şüphesiz bebeklik ve çocukluk dönemidir. Bu dönemde zeka gelişimi önemli bir yere sahiptir. Ebeveynler de bu noktada çocuklarının zihinsel gelişimi için çocuğu çeşitli eğitsel zeka oyunları oynamaya teşvik eder. MentalUP - eğitsel zeka oyunu 12 aylık 23011571MENTALUPEZO12A, çocuklarınızın zihinsel gelişimine son derece büyük faydalar sağlar. Ürün; göz koordinasyonu sağlama, konstrasyon yeteneğinin gelişmesi ve sabırla çözüm yapma becerisi gibi durumları yaşayarak çocuğunuzun özgüvenin artmasına imkan sunar. Ayrıca bu durumlardan çocuk da oldukça keyif alır. Aynı zamanda doğru sonuca ulaştığında başarının hazzını yaşar. Siz de pedagog onayından geçen MentalUp - eğitici oyunlar ve zeka oyunlarını tercih ederek çocuğunuzun gelişim sürecini maksimum ölçüde destekleyebilirsiniz.

  • Güçlü bir hafıza
  • Özgüven artışı
  • Davranışsal özellik kazanma

MentalUp Eğitici Oyunlar ve Zeka Oyunları Faydaları

MentalUp Eğitici Oyunlar ve Zeka Oyunları Faydaları

Eğitimin ailede başlaması ebeveynlerin çocuklarının zeka gelişimi konusunda daha hassas davranmasını gerektirir. Oyun ve oyuncaklar her yaş grubuna farklı şekilde hitap eder. Bu ürünleri doğru seçmek çocuğunuzun zeka gelişimi açısından son derece önemlidir. MentalUp - eğitsel zeka oyunu 12 aylık çocuğunuzun dikkatini çekebilecek şekil tasarımları ve renkler kullanılarak dizayn edilir. Çocuğunuzun bu oyunu oynaması zihinsel gelişim ve fiziksel aktivite üzerine de olumlu yönde etki eder. MentalUp 12 aylık sayesinde çocuğunuz etrafındaki temel renk ve şekilleri de ayırmayı başarabilir. Etrafına olan merak duygusu büyük ölçüde artar. Bu ürün ile çocuğunuzun psikomotor gelişimine de katkı sağlamanız mümkündür. Bu oyunu tercih ederek çocuğunuzun el beceri gelişimine ve düşünce gücünün gelişmesine mümkün olduğunca katkı sağlayabilirsiniz. Üstelik bebeğinizle birlikte oynayarak siz de keyif alabilirsiniz.

Geliştirici MentalUp Eğitsel Zeka Oyunu 12 Aylık

Geliştirici MentalUp Eğitsel Zeka Oyunu 12 Aylık

Ebeveynler çocuklarının gelişimlerini yakından takip etmek isterler. Özellikle çocukların erken dönemlerinde başlayan gelişim takipliği gelecekteki hayatlarını şekillendirmede oldukça önemli bir yere sahiptir. MentalUp 12 ay oyununu bu takip için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürünün içerisinde bulunan hafıza, matematik, dikkat ve geometri oyunları sayesinde kazanılan beceriler zeka gelişimine büyük oranda katkı sağlar. Oyun, çocuğunuzun dikkatini çekecek renk ve şekillerden tasarlanır. Bu sayede oyunu oynarken çocuğunuzla birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. MentalUp - eğitsel zeka oyunu 12 aylık kullananlar çocuklarının zihinsel aktivitelerini hareketlendirerek zeka gelişimlerine katkı sağlarlar. Ayrıca bu ürün çocuğunuzun düşünce gücünü geliştirerek erken dönemde hafızasının güçlenmesine katkıda bulunur. Çocuğunuzun küçük yaşta bu tarz eğitici aktiviteler yapması, sosyal yeteneklerinin de gelişmesini sağlar. Siz de bu ürünü tercih ederek keyifli ve verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Mentalup Eğitici Oyunlar ve Zeka Oyunları Uygun Fiyatlarla

Mentalup Eğitici Oyunlar ve Zeka Oyunları Uygun Fiyatlarla

MentalUp marka eğitici zeka oyunu daha çok görsel yetenek geliştirme üstüne kurulan bir sistemdir. Bu oyun sayesinde görsel hafıza gelişimi, düşünce gücü gibi olumlu yönler ile çocuğunuzun zeka gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Ayrıca göz ve beyin koordinasyonu sağlama, konstrasyon ve dikkat toplama gibi psikomotor gelişim sonuçlarını da elde edebilirsiniz. Çocukluk ve bebeklik döneminden başlayan bu eğitim süreçleri ömür boyu yaşamlarına katkıda bulunur. Gerek kişisel özellikler gerekse çevresel ilişkilere ayrı bir fayda sağlayan bu oyunu siz de çocuğunuz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. MentalUp - eğitsel zeka oyunu 12 aylık fiyatları da oldukça merak edilir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. MentalUp - eğitsel zeka oyunu 12 aylık yorumlarını inceleyerek müşterilerin ürün hakkında yaptıkları değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda ve Trendyol’un sunduğu avantajlarla bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.