Arifoğlu Karanfil Yağı 20 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Karanfil Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Karanfil Yağı 20 ml E caryophyllata Thunb.türünün çiçek ve tomurcuklarından su buharı distilasyonu ile elde edilen uçucu bir yağdır. %75 -95 Eugenol içerir. Menşei: Türkiye Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Karanfil Yağı 20 ml

Uçucu yağlar, buhurdanlıklarda koku amacı da dahil olmak üzere cilt bakımından saç bakımına pek çok alanda kullanılan bitkisel ve organik ürünlerdir. Arifoğlu karanfil yağı 20 ml ürün, E caryophyllata Thunb türünün çiçek ve tomurcuklarından su buharı distilasyonu ile elde edilen uçucu bir yağdır. Antioksidan, antienflamatuar, antibakteriyel ve analjezik özellik içerdiği için birçok konuda güvenle kullanılabilir. Bu yağın görece daha yaygın kullanım alanı ise özellikle saç ve ağız bakımıdır. Saçların beslenerek oldukça canlı ve parlak görüntüye kavuşup çabuk uzamasına yardımcı olur. Ağız bakımında kullanıldığında da diş etlerinin sağlıklı olmasını destekler. Aynı zamanda saç köklerini sağlamlaştırarak dökülmesini de azaltır. İçerik olarak bitkisel ve tamamen organik içerikli olması bu ürünün avantajlarındandır.

  • Bitkisel ve doğal içerikli
  • Saç bakımına yardımcı
  • Antioksidan ve antienflamatuar

Ağız Bakımında Karanfil Esaslı Yağ Kullanımı

Ağız Bakımında Karanfil Esaslı Yağ Kullanımı

Karanfil, gerek bitki olarak gerek yağ olarak ağız ve diş bakımında oldukça yaygın kullanılan bir üründür. Karanfil yağı 20 ml ise hem ağız ve diş temizliğinde hem de diş ağrısında etkin olarak kullanılan alternatiflerden biridir. Bitkisel içeriği ile gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Destilasyon yöntemi ile elde edilen bir ürün olduğundan dolayı oldukça yoğun bir kıvama ve kokuya sahiptir. Bu yoğun ürün, diş fırçalamanın ardından ağzın yağ ile çalkalanması şeklinde kullanılabilir. Bu kullanım şekli sayesinde ağızda mikrop oluşumunu engellediğinden ağız kokusunu da önler. Bununla birlikte karanfil esaslı yağ, diş ağrılarında ağrıyan bölgeye uygulandığında o bölgeyi antibakteriyel özelliği sayesinde dezenfekte ederek ağrıyı geçirme ve diş eti iltihabını önleme özelliğine sahiptir. Siz de bu ürünü doktorunuza danışarak ağız bakımınıza ekleyebilir ve sağlıklı gülüşlere kavuşabilirsiniz.

Saç Bakımında Karanfil Esaslı Yağ Kullanımı

Saç Bakımında Karanfil Esaslı Yağ Kullanımı

Karanfil yağı diğer pek çok bitkisel ve uçucu yağ gibi saçlara iyi gelen doğal bitki kaynakları içerisinde yer alır. Özellikle yıpranmış ve kırılmış olan saçları beslemeye katkı sağlar. Antibakteriyel özelliği sayesinde saç köklerinin hava almasını ve böylece, yeni saç oluşumunu destekler. Yağlar, saçları güçlendirme etkisiyle oldukça hızlı uzamalarını, parlak ve canlı görünmelerini sağlar. Karanfil esaslı yağ da saç uçlarına uygulandığında saçları besleyerek görece canlı ve parlak görünmelerini sağlar. Bununla birlilkte saç diplerine sürülüp ısı yardımı ile uygulama yapıldığında saç köklerini güçlendirir. Kökleri güçlü olan saçlar çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzar. Bununla birlikte bu yağ ile saç köklerini güçlendirmek saç dökülmelerini de oldukça azaltır. Ürünü edinerek siz de sağlıklı uzayan, canlı, güçlü ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.

Arifoğlu Karanfil Esaslı 20 ml Yağ Fiyatları ve Yorumları

Arifoğlu Karanfil Esaslı 20 ml Yağ Fiyatları ve Yorumları

Arifoğlu karanfil yağı 20 ml fiyatları ürünün sahip olduğu pek çok özellik göz önünde bulundurularak belirlenir. Karanfil esaslı yağın vücudun farklı bölgelerine farklı amaçlar doğrultusunda uygulanabiliyor ve fayda sağlıyor olması ürünü kimyasal içerikli ürünlere göre farklı kılan önemli özelliklerindendir. Gerek saç bakımında saç tellerinin güçlenmesi ve uzaması için gerek cilt bakımında akne ve sivilce oluşumunu azaltmak için gerekse ağız bakımında antibakteriyel özelliği ile diş temizliği için oldukça etkin olarak kullanılabilen bir üründür. Trendyol üzerinde tamamen şeffaf bir şekilde yayınlanan Arifoğlu karanfil yağı 20 ml yorumları sayesinde diğer müşterilerin ürünü nasıl kullandığı ve üründen fayda görüp görmedikleri hakkında oldukça detaylı bilgi edinmek mümkündür. Aynı zamanda ürünü güvenli ödeme sistemi aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edip kullanmaya başlayabilirsiniz.