Arifoğlu Krem Tartar 100g

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Krem Tartar 100g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepetse Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1850213991
    Bu ürün Sepetse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krem Tartar (Potasyum tartar) 100 gr Saf Katkısız
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Krem Tartar 100 gr

Gelişen teknolojiyle birlikte gastronomi alanında da çeşitli maddeler kullanılmaya başlanır. Profesyonel pastacılık ve yemek alanlarında kıvam artırmaya yardımcı, hayal edilen tariflerin yapılmasına imkan veren ürünler öne çıkar. Arifoğlu krem tartar 100 g kimyasal bir mayalama maddesi olarak kullanılır. Çok çeşitli kullanım alanının bulunmasının yanında sıklıkla pastacılık alanında kullanılmasıyla bilinir. Kabartma tozunun üretiminde kullanılan ürün; lokum, şekerleme ve şeker kreması yapımında da tercih edilir. Krem tartarı kabartma tozu olarak kullanmak isterseniz içerisine soda ekleyebilirsiniz. Yumurtanın ısıya olan direncini artırmaya yardımcı olan ürün, çırpılan yumurtanın köpüğünün kalıcı olmasına da katkı sağlar. Gıda alanı dışında suyla karıştırılarak demir gibi maddelerin üzerindeki lekeleri çıkarabilecek bir karışım ortaya çıkarır. Bu ürünü tercih ederek lezzetli tarifler elde edebilirsiniz.

  • Çoklu kullanım alanı
  • Kolay ulaşılan paketleme
  • Kokusuz yapı

Öne Çıkan Özellikleriyle Arifoğlu Krem Tartar 100 gr

Öne Çıkan Özellikleriyle Arifoğlu Krem Tartar 100 G

Arifoğlu krem tartar 100 g fiyatı ürünün öne çıkan özellikleri ve kullanım alanı göz önüne alınarak belirlenir. Krem tartar temizlik alanından gıda yapımına oldukça yaygın bir alanda kullanılır. Farklı kullanım alanlarından biri de toplanan karıncaları uzaklaştırma yöntemi olarak tercih edilmesidir. Krem tartar toz, şeklinde bir madde olup serpilmesi halinde karıncaların uzaklaşmasını sağlar. Çeşitli bileşenler eklenerek yapısı değiştirilebilen ürünü, hidrojen peroksit ekleyerek macun kıvamına getirebilirsiniz. Oluşturduğunuz macunu banyo ve mutfak yüzeylerinde leke çıkarıcı olarak kullanabilirsiniz. Limonla karıştırıldığında kumaş ve halı gibi yüzeylerde etkili bir temizleyici haline getirilir. Beyaz sirke katıldığında ise mutfağınızda istenmeyen lekelere ve bakteri oluşumlarına karşı kullanılabilen sıvı formlu bir üründür. İstediğiniz alanda kullanmanıza imkan veren, çok amaçlı kullanım alanıyla dikkatleri üzerine çeken ürünü satın alabilirsiniz.

Dikkat Çeken Arifoğlu Krem Tartar 100 gr Yorumları

Dikkat Çeken Arifoğlu Krem Tartar 100 G Yorumları

Arifoğlu krem tartar 100 g yorumları ürünün fiyat bilgisi ve özellikleri dikkate alınarak oluşur. Toz formunda beyaz renkli olan ürün, kokusuz bir yapıya sahiptir. Sahip olduğu bileşenleri kimyasal tepkimelerle geliştirilebileceği gibi ürün tek başına da pek çok alanda kullanılır. Şeker şuruplarının kristallenmesini ve sebzelerin renk kaybını önleyen ürün, çok sık kullanılan özellikleriyle dikkat çeker. Krem tartarı kullanım alanınıza göre hidrojen peroksit, sirke, soda gibi pek çok malzemeyle karıştırarak ihtiyacınıza yönelik çözümler elde edebilirsiniz. Mayalama maddesi olarak öne çıkan ürün, şarap yapımında kullanılarak şarabın iyi fermente olmasını sağlar. Nikotinin vücuttan uzaklaştırılması, cilt lekeleri ve enfeksiyonlar gibi sağlık alanında istenmeyen sorunların önlenmesinde etkili bir çözüm olarak öne çıkar. Sağlık alanından gastronomi alanına çok yaygın kullanılan ürüne sahip olmak isterseniz ürünü satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Arifoğlu Krem Tartar 100 gr Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Arifoğlu Krem Tartar 100 G Fiyatları

Arifoğlu krem tartar sahip olduğu pratik ambalajıyla kolaylıkla ulaşılabilir. Ürünün ham madde özelliğinde olması, müşteriye çok yaygın bir alanda kullanım imkanı sunar. Yumurta beyazının yoğun olarak kullanıldığı tatlılarda kıvam artırıcı özelliği öne çıkar. Pirinç, bakır, çelik gibi metaller üzerinde etkileyici bir temizlik ürünü görevi görür. Bahçeli evde yaşayan ve böcek sorunu yaşayanlar için herhangi bir madde eklenmeden toz olarak dökülerek istenmeyen canlıların gelmesi engellenir. Sebzeler kaynatılırken renklerini kaybetmemeleri için bir miktar tartar eklenerek gıdaların solgun gözükmeleri önlenir. Sirkeyle karıştırılan ürün, evinizin her alanında güvenle kullanabileceğiniz bir temizlik malzemesine dönüşür. Sıvı formda olan ürünü spreyli bir şişeye alarak evinizin her köşesinde yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Bütçe dostudur ve yaygın kullanım alanlarıyla dikkat çeker. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyata satın alabilirsiniz.