Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20 Ml

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20 + 20 ml Mavi anemon çiçeklerinden su buharı distilasyonu yöntemiyle edilmiştir. Yoğun ve etkili bir uçucu yağdır. Buhurdanlık oda kokusu olarak en çok tercih edilen mükemmel kokusu ile her zaman en favori yağlardandır. Mavi Anemon Çiçeği (Anemone Apenniana)
  • Mavi Anemon Çiçeği dar bir alanda değil, İngiltere ve İskoçya başta olmak üzere
  • Japonya, Brezilya gibi ortalama sıcaklık değerlerine ve yağışa sahip pek çok ülkede sanayi amaçlı yetiştirilmektedir. Ülkemizde de özellikle İzmir, Aydın ve Antalya bölgelerinde doğal olarak bulunmaktadır. Cinsine göre Şubat?tan Eylül?e kadar çiçek verir. 15 ila 20 santimetre uzunluğunda olan bu çiçek, güneş ve ya hafif gölgede yetişebilir. Cinsine göre ilkbahar veya sonbaharda dikilir. Mükemmel kokusu ile Buhurdanlık yağı olarak da çok tercih edilnektedir. ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Mavi Anemon çiçeklerinden su buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilmektedir. İÇİNDEKİLER: Mavi Anemon Çiçeği Yağı - Blue Anemone Oil - (Anemone Apennina Oleum) Menşei: Türkiye UYARILAR: Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. Menşei: Türkiye Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver