Arifoğlu Okaliptus Yağı 20 ml

164,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Okaliptus Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Myrtaceae (Okaliptus) yapraklarından su buharı distilasyonu ile elde edilen uçucu bir yağdır. Menşei: Türkiye Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Okaliptus Yağı 20 ml

Okaliptüs yağı, okaliptüs ağacının yapraklarından elde edilen güzel kokulu doğal bir üründür. Birçok hastalığa iyi gelen yapısı sayesinde beğenilir ve sıkça tercih edilir. Arifoğlu okaliptus yağı, tamamen doğal içeriğe sahip formülü ile sizi her anlamda memnun eder. Sadece okaliptüs yaprakları kullanılarak elde edilen bu ürün, vücuda sürüldüğünde ve koklandığında bıraktığı etki ile üstün performans sergiler. Cam şişe içerisinde satışa sunulan bu ürün zararlı hiçbir madde barındırmayan yapısı sayesinde onu gönül rahatlığı ile kullanabilmenizi sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olan yapısı sürüldüğü bölgenin tahriş olmasını engeller. Nefesi açan ferah kokuya sahip bu ürünü buhar yöntemi ile koklayabilirsiniz. Evin belli köşelerine damlatarak güzel bir koku yayılmasını sağlayabilirsiniz. Nefesi açan yapısı sayesinde burun tıkanıklığı için kullanabilirsiniz.

  • Tamamen doğal içerik
  • Nefes açan ferah koku
  • Kullanışlı şişe tasarımı

Nefes Açan Arifoğlu Okaliptüs Yağı 20 ml Özellikleri

Nefes Açan Arifoğlu Okaliptüs Yağı 20 ml Özellikleri

Doğal içeriklerden üretilen yağlar birçok amaçla tercih edilir. Arifoğlu okaliptus yağı 20 ml kapasiteli şişesi ile uzun süre kullanabilme avantajı sağlar. Damlalık sistemi ile üretilen bu şişe, üstündeki silikon bölüm sayesinde yağı pratik bir şekilde çekmenizi sağlar. Silikonu sıktıkça damlalık içindeki yağ damla şeklinde dökülmeye başlar. Böylece ihtiyacınız kadar kullanabilme fırsatı sunar. Kalın cam şişesi darbelere karşı dayanıklıdır. Düşme ya da çarpma sırasında kırılmayan sağlam yapısı okaliptüsün israf olmasını engeller. Damla olarak kullanılan bu ürün 20 mililitrelik şişede üretilerek birçok kez kullanabilme fırsatı sunar. Birkaç damla ile etkisini gösterebilen yapısı, yağın uzun süre dayanmasına olanak tanır. Yer kaplamayan şişe boyutu sayesinde birçok yerde kolayca muhafaza edebilirsiniz. İster arabanızda ister çantanızda taşıyarak ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilir, ferah kokunun yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Doğal Arifoğlu Okaliptüs Yağı 20 ml Yorumları ve Avantajları

Doğal Arifoğlu Okaliptüs Yağı 20 ml Yorumları ve Avantajları

Rahat nefes almak için ferah kokulu yağlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Okaliptüs yağı ferah kokusu sayesinde kısa sürede burnunuzun açılmasını sağlar. Üst solunum yolu hastalıkları için sıklıkla kullanılan bu ürün, solunum kanallarını temizleyerek rahat nefes almanıza yardımcı olur. Grip, sinüzit, astım gibi nefesi etkileyen rahatsızlıklarda üst düzey performans sergiler. Vücutta iltihap oluşumunu engelleyen bu sağlıklı yağ, bağışıklık sisteminde alerjiye neden olan mikroplarla savaşmak için direnç kazandırır. Kas ağrılarını kesebilen antienflamatuar yapısı cilde uygulanarak ağrı olan bölgenin gevşemesini sağlar. Eklem ağrılarını, romatizma hastalığının oluşturduğu sızıları azaltarak iyileşme sürecine katkıda bulunur. Ağrıyan bölgeye birkaç damla okaliptüs yağı sürerek masaj yapabilirsiniz. Satın almadan önce Arifoğlu okaliptus yağı 20 ml yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ekonomik Arifoğlu Okaliptus Yağı 20 ml Fiyatı

Ekonomik Arifoğlu Okaliptus Yağı 20 ml Fiyatı

Arifoğlu okaliptus yağı 20 ml fiyatı belirlenirken ürünün tüm sağlıklı özellikleri göz önüne alınır. Hastalıklara iyi gelen doğal yapısı ile ön plana çıkar. Pratik bir şekilde kullanım avantajı sunan şişe tasarımı sizi her anlamda memnun eder. Yastık kenarlarına damlatarak gece boyu ferah bir koku ile uyuyabilirsiniz. Kaynayan suyun içerisine damlatarak buharı içinize çekip sinüzit ve burun tıkanıklığı gibi hastalıkların iyileşmesini hızlandırabilirsiniz. Bu etkili yağ, ağrılara iyi gelen yapısı ile büyük beğeni toplar. Ağrı olan bölgeye birkaç damla sıkarak masaj yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde ağrı geçmesine yardımcı olarak rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Yanık ve kesik gibi yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Yaralanan çocuklarınıza bu doğal iyileştirici yağı sürerek yaralarını iyileştirebilirsiniz. Sağlıklı ve kaliteli formüle sahip bu ürünü Trendyol aracılığıyla bütçe dostu bir şekilde temin edebilirsiniz.