Burn Enerji Içeceği 500 Ml.

90,24 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
90,24 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Burn Enerji Içeceği 500 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avangard Satıcı Ünvanı: BERAT CAN YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9900225841
    Bu ürün Avangard tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burn Enerji İçeceği 500 ml.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver

Burn Enerji İçeceği 500 ml

Burn enerji içeceği, gün içinde fazla koşturup yorgun hissettiğiniz zamanlarda içerek kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir üründür. Böylece yarım kalmış ya da ertelediğiniz işlerinize başlayarak kısa bir sürede bitirebilirsiniz. Ayrıca antrenmandan önce tüketerek daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Spor sonrasında oluşan enerji açığını da gidermek için tercih edebilirsiniz. Piyasaya ilk çıktığında daha çok sporculara hitap eden bir ürün iken artık kendini yorgun hisseden müşterilerin de tercih ettiği bir içecek olarak tüketilir. Sınav haftasının sonunda bütün yorgunluğunuzu Burn enerji içeceği ile atabilirsiniz. Şeker, karbonhidrat ve barındırdığı enerji ile gün içinde zinde kalmanızı sağlar. Ginseng, Taurin, Nisai gibi uyarıcı maddelerden oluşur. İçerik bölümünden üründeki maddeleri inceleyerek bünyenizde oluşabilecek alerjik reaksiyonların önüne geçebilirsiniz.

  • Enerji veren içerik
  • Sağlıklı maddelerin birleşimi
  • Uygun fiyat

Sağlıklı İçeriği ile Burn Enerji İçeceği Faydaları

Sağlıklı İçeriği ile Burn Enerji İçeceği Faydaları

Burn enerji içeceği ile hergün içtiğiniz kahve ya da çaydan alacağınız kafein ve şeker ihtiyacını rahatlıkla bu ürünü içerek karşılayabilirsiniz. 5060466514058 ürün kodlu Burn enerji içeceği sayesinde sporda kaybolan enerjinizi kolayca yenileyebilirsiniz. Yaşlıların, 18 yaş altı genç ve çocukların, hamilelerin, yüksek tansiyon ve şeker hastalarının, böbrek hastalarının ve içeriğindeki maddelere alerjik reaksiyon gösteren kişilerin kullanmaması uzmanlarca tavsiye edilir. Alkollü ürünler ile karıştırılarak tüketildiğinde bünyede yaşanacak farklı reaksiyonlar ve ortaya çıkabilecek olumsuz sağlık sorunları sebebiyle bu şekilde tüketilmesi sakıncalı bulunur. Ürün tüketiminden sonra yarım saat kadar bir antrenman yapmanız önerilir. İçeceği içtikten sonra egzersiz yaparak ortaya çıkan enerjiyi verimli kullanabilirsiniz. Yürüyüş yaparak sağlıklı yaşama odaklanabilir, biriken enerjiyi açığa çıkarabilirsiniz. Bu sayede hem vücudunuzu, hem de zihninizi harekete geçirebilirsiniz.

Lezzetli Tadı ile Burn Enerji İçeceği Özellikleri

Lezzetli Tadı ile Burn Enerji İçeceği Özellikleri

Burn enerji içeceği 500 ml yüksek miktarda şeker ve kafein içerir. İçeriğinde Taurin, Guarana ekstresi, Ginseng, Glucuronolactone ve Nisai bulunur. Taurin ile vücuttaki nörolojik fonksiyonları düzenler. Antioksidan etkisi olduğu için hareket halindeyken vücudunuzdaki zararlı maddeleri atabilirsiniz. Guarana ise ürünün içindeki kafeindir. Ginseng stres seviyesini düzenler, hücrelerinizdeki oksidatif hasarı azaltarak yorgunluk hissini engeller. Böylece fiziksel aktivitenizi artırabilirsiniz. Su, şeker, sitrik asit ve sodyum sitrat, aroma verici gibi bileşenler içerir. 100 ml besin değeri, şeker 13 gr, karbonhidrat 13 gr ve 228 kcal olarak belirlenir. Narenciye aromalı ürün alkol içermediği için bu konuda hassasiyetiniz varsa da gönül rahatlığıyla içerebilirsiniz. Siyah teneke kutu uzun süre soğuk tutarak keyifli bir şekilde tüketmenizi sağlar. Ürün, 500 ml olduğu için günlük enerji ihtiyacınız için tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Burn Enerji İçeceği 500 ml Fiyatı

Avantajlı Burn Enerji İçeceği 500 ml Fiyatı

Burn enerji içeceğini yılın her mevsimi ve yoğun çalışma temposuna girdiğiniz günlerde tercih edebilirsiniz. Günü tamamlamaya gücünüz yetmediğinde enerjik kalmanızı sağlar. 500 ml olan ürünün günlük tüketim için uygun olduğu ve daha fazlasının kullanılmaması gerektiği tavsiye edilir. Narenciye aroması ile tatlandırılmış ürün, kafein ve şeker içeriği ile hoş bir tada sahip olur. Gün içinde zinde hissetmek için kahve ya da çay yerine içebilirsiniz. İçinde alkol bulunmadığı için gün içinde iş yeri, spor öncesi veya sonrasında tüketebilir, kendinizi bu sayede daha enerjik hissedebilirsiniz. İçeriğinden dolayı sporcular gün içindeki enerji açıklarını kapatmak üzere de Burn enerji içeceğini tercih eder. Günün sonunu getirmekte zorlanan kişilerin sıklıkla tercih ettiği 5060466514058 kodlu Burn enerji içeceği 500 ml fiyatı ve yorumlarını Trendyol'dan inceleyerek hızlı bir şekilde ürünü edinebilirsiniz.