Dr Darcey Diş Spreyi

200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr Darcey Diş Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Sandre Organics Satıcı Ünvanı: SANOS KOZMETİK ITRİYAT BİLİŞİM DANIŞMANLIK VE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744050485500013 Vergi Kimlik Numarası: 7440504855
    Bu ürün Le Sandre Organics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diş ağrılarının SEMPTOMATİK Tedavisinde etkilidir. Ağız, diş ve diş eti bakım ürünü olarak dişlerinizde hijyen ve ferahlık sağlar.
Geri Bildirim Ver

Dr Darcey Diş Spreyi

Ağız bakımına önem veren insanlar temiz içeriğe sahip doğal ürün kullanmak ister. Sağlıklı dişlere sahip olmak için Dr Darcey diş spreyi iyi bir üründür. Sprey ağız ve diş eti bakımında sizlere yardımcı olarak taze ve ferah bir nefes sağlar. Nane özü formülü ile ağız içini dengeleyen bu ürün sayesinde kötü kokuları önleyebilirsiniz. Diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılan bu ürün ile oluşan problemleri iyileştirebilir ve gelecekte yaşayabileceğiniz hastalıkların önlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Boğaz enfeksiyonları ve diş eti iltihaplarına iyi gelen Darcey sprey ile ağız hijyenini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Dişlerinizi düzenli fırçalayarak ve bu spreyden kullanarak sağlıklı bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Ürünün müşteri yorumlarını inceleyerek dilerseniz sipariş verebilirsiniz.

  • Kötü koku önleyici
  • Diş ağrısı azaltıcı
  • Nane özlü

Ferahlık Veren Dr Darcey Diş Spreyi

Ferahlık Veren Dr Darcey Diş Spreyi

Ağızda uyuşukluk etkisi yaratmayan diş spreyi ferah ve taze bir his vererek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. İçerisinde nane, karanfil ve okaliptüs yağı bulunduran sprey doğal bir ürün olmasıyla dikkat çeker. Bu durum sayesinde ağız içi dengelenir. Diş ağrılarının giderilmesinde büyük etkiye sahip bu ürün ile kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Dr Darcey spreyi bakteri plağına karşı savaşarak çürüklere karşı ve diş çürüklerinin temel sebeplerinden biri olan şeker asitlerine karşı florür ile koruma sağlayan bir üründür. Ağız içi yaralar, aftlar ve boğaz enfeksiyonlarına karşı ağız içi hijyeni sağlar. Ağızda oluşan kötü ve rahatsız edici kokuların önlenmesini sağlayan ve nefesinizi tazeleyen Dr Darcey diş spreyi yorumları ile ürünü kullananların düşüncelerini öğrenme imkanı yakalayabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda özgüven sahibi olmanızı sağlayan bu ürün ile kendinizi gerçekleştirme fırsatını elde edebilirsiniz.

Dr Darcey Diş Spreyi Avantajları

Dr Darcey Diş Spreyi Avantajları

Ağız hijyeni kişisel bakımda önemli bir yere sahiptir. Günlük yaşantıda insanlarla iletişim kurarken görsel olarak temiz dişlere ve diş etlerine sahip olmak istenen ve tercih edilen bir durumdur. Bunun yanında ağızdan çıkan temiz nefes kokusu ile özgüven sahibi olmak mümkündür. Ağız bakımında ferah bir nefese sahip olmanın ilk şartı dişleri sabah ve akşam olmak üzere düzenli ve uygun şekilde fırçalamaktan geçer. Temizlik yapıldıktan sonra ağızda oluşan kötü kokuları gidermek ve diş etlerinin sağlıklı bir şekilde kalması için Darcey spreyine ihtiyaç vardır. Bu ürün ağız içi yaralar ve diş iltihaplarının tedavisi için kullanılır. Oral diş spreyi semptomatik tedaviler için kullanılan bir üründür. Hastalık belirtilerini ve bulgurlarını ortadan kaldırmayı sağlayan Dr Darcey diş spreyi satın alarak ağız hastalıklarını önleyebilir ve sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz.

Cazip Dr Darcey Diş Spreyi Fiyatı

Cazip Dr Darcey Diş Spreyi Fiyatı

İhtiyaç oluşturan ürünlerin özellikleri incelenerek satın alınır. Kullanışlı olması ve beklentileri karşılaması ürüne olan ilginin artmasına neden olur. Bu durumların yanında ürünün her bütçeden kişinin kolay bir şekilde ulaşım sağlayacağı miktarda olması gerekir. Dr Darcey diş spreyi fiyatı bakımından incelendiğinde oldukça uygun bir ürün olduğu görülür. Hassas dişlerinize uyguladığınızda ferah ve taze bir his uyandırmasını sağlayabilirsiniz. Kişisel bakımına önem veren insanların dikkatini çekecek bu ürün sayesinde özgüven duygusunun yükselmesine etki edebilirsiniz. Diş spreyi semptomatik tedavilerde etkilidir ve müşterilerin konforu için belirgin olan bulguların azaltılmasına yardımcı olur. Bu ürün sayesinde var olan problemin başka hastalıklara sebebiyet vermeden ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz. Ağız içi yaralarını önlemeyi ve ağız içi hijyeni sağlamayı amaçlayan bu Darcey spreye Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla kısa sürede sahip olmanız mümkündür.