DuyuMarket Duyu Terapi Seti Plus

299,90 TL

Ürün Bilgileri

DuyuMarket Duyu Terapi Seti Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: duyumarket Satıcı Ünvanı: DUYU MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0321037018100017 Vergi Kimlik Numarası: 3210370181
    Bu ürün duyumarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği: 1 adet 10 cm dikenli duyu topu 1 adet 7 cm duyu topu 1 adet 5.5 cm dikenli duyu topu 1 adet 6.5 cm ışıklı sesli dikenli duyu topu 1 adet dikenli halka 1 adet küçük terapi fırçası 1 adet ışıklı dikenli figür

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 6'lı
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

DuyuMarket Duyu Terapi Seti Plus

Duyumarket duyu terapi seti plus çocukların duyularının gelişmesini sağlayan oyuncaklar arasında yer almaktadır. Bu set ile çocuğun eğitiminin yanında duyusal terapiler de yapılmaktadır. Dokunsal algıların geliştirilmesi mümkün olmaktadır. Çocukların yanında ayrıca büyükler için bu set masaj amacıyla da kullanılmaktadır. Setin içinde bulunan bütün parçalar duyuların gelişmesi amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Bu set çocukların gelişimi amacıyla olduğu gibi büyükler için de masaj yapacak şekilde tasarlanmıştır.

 
  • Duyusal terapi
  • Eğlenerek öğrenme
  • Işıklı ve renkli toplar

Duyumarket Duyu Terapi Seti Plus Özellikleri

Duyumarket Duyu Terapi Seti Plus Özellikleri

Duyumarket duyu terapi seti plus özellikleri çocukların eğlenerek duyusal gelişimlerine katkı sağlar. Bunun yanında büyükler içinde masaj yaparak rahatlamalarını sağlayan özelliği bulunur. Set içinde çeşitli büyüklükte ışıklı ve renkli toplar vardır. Bu topları ellendiğinde üzerlerinde bulunan diken görünümlü çıkıntılar ile duyusal gelişim sağlanır. Ayrıca ışıklı topu ile de ışıkların ayrılması ve hangi toptan hangi ışığın çıkıyor olması da dikkat çeker. Set içinde bulunan halka küçük çocuklar iki elleri ile aynı anda duyumsayabilmelerini sağlar. Ayrıca bu halka bileğe takıldığında da çocuk için eğlenceli bir aktivitenin başlangıcı olur. Özel eğitim alması gereken çocuklar için bu set özellikle önerilir. Bu sayede çocuğun duyusal olarak gelişiminde yaşadığı sorunların ortadan kalkmasına katkı sağlanır. Yumuşak dokusu ile çocukların hassas ciltlerinin korunması da mümkündür. 2 yaş üzeri çocuklar için tasarlanmıştır.

 

Duyumarket Duyu Terapi Seti Plus Kullanımı

Duyumarket Duyu Terapi Seti Plus Kullanımı

Duyusal gelişime katkı sağlaması amacıyla tasarlanan bu oyuncak seti tüm çocuklar için uygundur. Normal çocukların yanında özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara da alınması tavsiye edilmektedir. Setin içinde fırça bulunmakta ve ayrıca ölçüleri de boyutları ile kolayca kullanılabilmektedir. Dokunma duyusunu geliştirmenin yanında ayrıca ışıklı ve sesli olması ile de ayrıca görsel ve işitsel olarak da gelişime katkı sağlamaktadır. Oyuncağı çocuğunun gelişimine önem veren aileler uygun fiyatıyla alabiliyorlar. Çocukların gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla geliştirilen bu seti aldığınızda uzun süre çocuğunuz sıkılmadan oynayacaktır. Duyumarket duyu terapi seti plus yorumları incelendiğinde ürünü alan kişilerin çok memnun oldukları görülür. Oyuncağı alan kişiler çocuklarının çok sevdiğini ve sürekli oynamak istediğini belirtmektedirler. Setin içeriğinin çocukların ilgisini çekecek ve boyutları da çocukların kolayca kavrayacağı şekilde olduğu görülür.

 

Duyumarket Duyu Terapi Seti Plus Fiyatı

Duyumarket Duyu Terapi Seti Plus Fiyatı

Çocukların gelişimlerinin dikkatle takip edilmesi ve buna katkı sağlayacak oyuncakların alınması gerekmektedir. Geleceğin büyükleri olan çocukların eğlenmesi ve eğitici aktivitelerde bulunması çok önemlidir. Bundan dolayı onların yaşına ve gelişim durumuna uygun olan oyuncaklar seçilmesi gerekiyor. Duyusal gelişimine katkı sağlayan bu set ise en iyi seçimler arasında yer alır. Mikrop ve bakteri tutmayan yapısının yanında kolay temizlenmektedir. Duyumarket duyu terapi seti plus fiyatı dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Oyuncakla ilgili özellikleri ve detayları Trendyol’dan analiz ederek ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.