EPİFY Tüy Dökücü Krem

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EPİFY Tüy Dökücü Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnova İnteraktif Satıcı Ünvanı: İNOVA İNTERAKTİF TELEMARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478053216900016 Vergi Kimlik Numarası: 4780532169
    Bu ürün İnova İnteraktif tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epify Tüy Dökücü Krem nasıl kullanılır? Temiz ve kuru cildinize Epify jeli uygulayabilirsiniz. 5-8 dakika bekledikten sonra ılık su ile jel uygulanan bölgeyi yıkayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Tüp
  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver

Epify Tüy Dökücü Krem Epify2

Vücudunuzda istemediğiniz tüyleri artık kolay bir şekilde yok edebilirsiniz. Epify tüy dökücü krem sayesinde istenmeyen tüyleri temizleyebilirsiniz. Koltuk altı, bacak, kol, göğüs bölgesi, sırt, omuz ve genital bölgelerinizde rahatça kullanabilir ve tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Acısız ve kolay bir şekilde kıl ve tüyleri kökünden alan bu ürün, sahip olduğu özelliği sayesinde müşterilerin beğenisini toplar. Uzun süre tüy ve kıl çıkmamasına yardımcı olan bu tüy dökücü aynı zamanda kıl oluşumunun yavaşlamasını sağlar. Yaklaşık 30 saniye içerisinde etkisini gösteren etkili formüle sahip olduğu için fark yaratır. 4 defa kullandıktan sonra temiz bir cilde sahip olabilirsiniz. Kolay kullanım özelliğiyle ön plana çıkan ürün müşterilere büyük bir avantaj sunar.

  • Vücudun her bölgesinde kullanım avantajı
  • Acısız ve kolay işlem yapabilme özelliği
  • Kısa süre içerisinde etkisini gösteren özel formül

Kullanışlı Tüy Dökücü Krem Epify2 Özellikleri

Epify tüy dökücü krem Epify2 ürünü tüm vücut bölgelerindeki kıl ve tüyleri alarak cildinizi yumuşak, pamuksu ve hijyenik hale getirir. Hassas cilde sahip olanlar için bile uygun olan bu ürün sayesinde cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ferah bir kokuya sahip olan bu krem sahip olduğu özelliğiyle kullandığınız bölgede temiz bir his bırakır. Cildinizi uzun süre nemlendirir ve akıcı, pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Ürünü cildinize uyguladıktan kısa süre içerisinde farkı hisseder ve değişimi görebilirsiniz. Aloe Vera ve E vitamine sahip özel formülü ile cildinizi besler. Cildinize uygulandıktan sonra herhangi bir alerji, tahriş ve kızarıklık yaratmaz ve sağlıklı bir kullanım avantajı sunar. 250 ml olan ürün uzun süre kullanım avantajı sağlar. Tüm ciltlere uygun olan formülü sayesinde müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Sahip olduğu hesaplı fiyat avantajıyla ön plana çıkar.

Kaliteli Epify Tüy Dökücü Krem Epify2 Yorumları

Geliştirme çalışmaları sonrasında üretilen özel formülü ile kalın kıl köklerine ulaşabilen krem, kılları kökünden alır. 250 ml içeriğe sahip olması müşterilere uzun süren kullanım deneyimi sağlar. Jel teknolojisi sayesinde kıl köklerinin kalınlaşmasını önler ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Soft & Fresh teknolojisine sahip olan bu krem, istenmeyen tüyleri kısa süre içerisinde yok eder. Cildinizi nemlendirerek pürüzsüz ve parlak bir görüntü veren ürün, düzenli kullanım sayesinde kıl oluşumunu büyük ölçüde yavaşlatabilir. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan krem; kızarıklık, alerji ve tahriş gibi cilt reaksiyonlarına sebep olmaz. Tüm vücudunuza kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz bu ürün geniş bir kullanım avantajı sunar. Müşteriler tarafından yapılan Epify tüy dökücü krem Epify2 yorumları oldukça olumludur. Ürünü kullanan müşteriler yaptıkları yorumlarda diğer müşterilere modeli tavsiye eder ve memnuniyetlerini belirtir.

Her Bütçeye Uygun Epify Tüy Dökücü Krem Epify2 Fiyatı

Epify tüy dökücü krem Epify2 fiyatı üretiminde kullanılan materyaller, sahip olduğu tüm özellikler ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Oldukça uygun bir fiyata sahip olan krem avantajları sayesinde müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Bütçenize uygun hesaplı fiyatı ile değişik müşteri profillerine uygundur. Ürün, etkili özel formülü, tüm vücut bölgelerinde kullanım avantajı, cilt için oldukça sağlıklı ve besleyici içeriği, kısa sürede etkisini gösteren özelliği ve kullanım kolaylığı sağlayan pratik kullanım avantajı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Bünyesinde barındırdığı tüm özellikler ve avantajlar sayesinde öne çıkar ve rahatlıkla tercih edilebilir. Cilt sağlığına önem veren bu ürün cildinizi koruyarak parlak bir görüntü verir. Siz de Trendyol sayesinde istemediğiniz tüylerinizde kurtulmak için Epify tarafından üretilen kremi bütçenize uygun fiyatıyla satın alabilirsiniz.